StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOBJAVA NA TIKTOKU

Emily Ratajkowski se godinu dana nakon razvoda od supruga osjeća spremnom za novu vezu

Piše SCENA SD
14. rujna 2023. - 09:50

Američka manekenka Emily Ratajkowski (32) slobodna je od ljeta 2022. godine nakon što se rastala od tadašnjeg supruga Sebastiana Beara-McClarda (36). Iako se od tada govorilo da je imala jednu ili dvije veze, u intervjuima je uvijek naglašavala da još nije spremna za novu vezu. Očito, ovo je sada došao kraj. kako je sama najavila putem TikToka.

@emrata

grateful this period of the healing process has passed

♬ original sound - Mr_Superkick

U selfie videu Ratajkowski objašnjava: "Nedavno sam postala sama i izašla bih na spoj sa svima koji me žele izvesti na večeru." Kratkom je članku dala smislen naslov "Zahvalna na procesu ozdravljenja kroz koji sam prošla".

image

Emily Ratajkowski

Angela Weiss/Afp

Od 2014. do 2018. glumica je bila u vezi s glazbenikom Jeffom Magidom (46). Nekoliko tjedana nakon prekida, Ratajkowski je objavila da se udala za glumca i producenta Sebastiana Bear-McClarda nakon samo nekoliko tjedana veze u New Yorku. U listopadu 2020. objavila je trudnoću. Dana 8. ožujka 2021. rođen je njihov sin Sylvester Apollo (2). Nakon razdvajanja u srpnju 2022., podnijela je zahtjev za razvod u rujnu 2022.

image

Emily Ratajkowski na teniskom meču Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva 

Timothy A. Clary/Afp

Kako je izvijestio časopis People, pozivajući se na obiteljskog prijatelja, njezina je odluka bila okončati brak. U izdanju "Harper‘s Bazarda" u studenom, manekenka je rekla: "Osjećam ljutnju, tugu. Osjećam radost. Osjećam lakoću."

Nakon što se odvojila od supruga, Emily je, kako se navodi, imala brojne afere. Između ostalog, mediji su izvijestili o ljubavnoj vezi s komičarem Peteom Davidsonom (29) u jesen 2022. godine. Početkom 2023. pojavile su se glasine da je ušla u romantičnu vezu s glazbenikom Harryjem Stylesom (29). Ona sama nikada nije javno govorila o tome. U intervjuu za španjolski Vogue rekla je samo: "Vrlo je bizarno imati određena iskustva za koja nakon toga zna cijeli svijet i koja svi komentiraju."

image

Emily Ratajkowski

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:26