stdClass Object ( [id] => 1324519 [title] => Zvijezda nove RTL-ove serije u kojoj glumi negativku: S Kristinom očekujte probleme i kaos, neće vam biti dosadno [alias] => zvijezda-nove-rtl-ove-serije-u-kojoj-glumi-negativku-s-kristinom-ocekujte-probleme-i-kaos-nece-vam-biti-dosadno [catid] => 481 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Arija Rizvić je 29-godišnja televizijska glumica i kazališna redateljica rođena u Rijeci. Završila je studij kazališne režije i radiofonije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Televizijski prvijenac imala je na Novoj TV u seriji “Drugo ime ljubavi”, gdje je glumila Maju Krpan. Pobjednica je pjevačko-natjecateljske emisije “Zvijezde pjevaju” emitirane na HTV-u 2020.

Bila je nominirana za Zlatni studio 2020. za predstavu “Tri X i ja”, koju je režirala, a također je dobitnica nagrade za najbolju predstavu na Marulićevim danima, za režiju predstave “Povratak”. Režirala je i predstavu “64”, autorice Tene Štivičić, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu i predstavu “Da sam ptica”. Uz to, režirala je u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik, Zagrebačkom kazalištu mladih, ITD-u, Klovićevim dvorima, Kazalištu Vidra.

Dramska serija s elementima humora “San snova” novi je projekt RTL-a, koja je s emitiranjem počela 28. kolovoza. Arija u seriji glumi lik negativke Kristine Ćuk, bivše cure bivšeg nogometaša i glavnog lika Alena Stošića, kojeg utjelovljuje Marko Braić.

Pozitivne reakcije publike

Što kažu prve reakcije publike i kakva je gledanost?

– Jako sam sretna i zadovoljna reakcijama publike. Gledanost je odlična i to nam je svima dodatni vjetar u leđa. Posebno mi je drago što su gledatelji već u prvom tjednu emitiranja zavoljeli Kristinu Ćuk. Dobila sam puno poruka i komentara i od poznatih i nepoznatih ljudi i hvala im svima na tome.

---

image
RTL
---

Kako se vama čine prve epizode i što kažu najbliži?

– Ja ne mogu biti potpuno objektivna jer sam “unutra”, ali ono što mogu reći jest to da je ova serija definitivno podignula ljestvicu što se tiče ovakvog formata serije. Estetika je moderna, lokalitet je urban i stvarno sva lica su snažni karakteri pomaknuti svaki na svoj način i izvrsno su napisani. Mislim da su svi kolege napravili izvrstan glumački posao, što je zbilja gušt gledati na televiziji. Također, svega toga ne bi bilo da nemamo sjajnu ekipu iza kamera: od snimatelja, produkcije do kostima, šminke i da ne izostavim nekog. Sva ta ekipa je pridonijela ovom završnom produktu koji gledamo na televiziji. Svi su profesionalni, stalo im je da projekt bude dobar i veselim se daljnjim snimanjima. Bližnji su, naravno, oduševljeni, što drugo mogu i reći, ha-ha. Zafrkavam se, naravno. Stvarno je svima “sjela” serija i drago mi je čuti da mi se kolege iz branše, i kazališne i filmske, javljaju i daju pozitivne komentare na projekt.

Opišite nam malo lik Kristine...

– Kristina je jedna vrckava djevojka koja doslovce “hoda po rubu”. Kod nje vrijedi ona “kako ćemo – lako ćemo”, ona ide kroz život pa što bude, ali, zanimljivo, svaki put se snađe i opstane iako svojim odlukama i postupcima napravi potpuni kaos svima, ali i sebi. Ponekad to radi svjesno i namjerno, a ponekad iz puke slučajnosti ili vlastite nepromišljenosti, stoga je ne bih okarakterizirala kao potpuno negativan lik. Ona je i influencerica i osoba željna slave i novca, a hoće li ona ostvariti svoj “san snova”, to ću sačuvati za gledatelje ispred malih ekrana da sami otkriju.

Koja je razlika između Kristine i Arije?

– Razlika je u apsolutno svemu. Jedina zajednička crta nam je što obje volimo jesti. Stalno nešto jedemo – ona u scenama, a ja iza scene, ha-ha. A volimo modu i prisutne smo na društvenim mrežama. Karakterno i svjetonazorski mi smo dva svijeta i baš zato ju je izazov i gušt igrati. Ja sam mirnija, ona je eksplozija, ja volim sve držati pod kontrolom, perfekcionist sam i planer unaprijed, a ona živi iz trenutka u trenutak.

Odgovara li vam uloga negativke?

– Kao što sam rekla, ona nije u potpunosti negativan lik, osvetoljubiva jest i nepromišljena, i ponekad ne razumije i ne shvaća kako njezini postupci utječu na druge ljude. Meni je izazov što je ona, rekla bih, “luckasta i pomaknuta”’. Stvarno je napisana odlično i veseli me igrati je.

---

image
RTL
---

U seriji “San snova” pojavljuje se i vaš dečko, sportski reporter Marko Vargek. Je li mu ovo glumački prvijenac?

Marko ne glumi fizički u seriji, već je posudio svoj glas Komentatoru utakmica. Nije mu ovo prvi susret jer je već dao glas za moju predstavu za djecu “Znanstvenici superheroji”. Super je kao Komentator u seriji i zanimljivo je kako su nam se i poklopile scene.

Jeste li ga vi nagovorili na glumu ili je sam htio?

– Marko je dobio poziv od produkcije i prihvatio je taj poziv.

Ima li u Marku potencijala za biti glumac?

– On uživa u svom televizijskom poslu, za koji se i školovao, a ovi izleti su mu zanimljivi i također ga vesele.

S kime ste razvili najbolji odnos, a od koga ste najviše naučili za vrijeme snimanja?

– Sa svima stvarno imam odličan odnos, ne bih nikog izdvajala. S Markom Braićem sam najviše snimala, ali cijela ekipa je odlična i toliko je lijepo kad se u nekom projektu poklopi da baš svi dobro funkcioniramo i privatno i poslovno. Najviše učimo od starijih kolega, poput Emira Hadžihafizbegovića i Frane Lasića. S njima su scene stvarno bile inspirativne.

Pripremate li se dugo za uloge i koliko vam je dugo trebalo za lik Kristine Ćuk?

– Za lik Kristine Ćuk sam se inspirirala, među ostalim, i na Instagramu. Gledala sam videa influencerica, zatim sam pogledala reality show o životu Georgine i Ronalda te istraživala što je to što moja Kristina želi i čemu stremi u životu.

---

image
Jovica Drobnjak
---

Kako je došlo do suradnje s RTL-om za seriju “San snova”?

– Došao je poziv za audiciju, prošla sam dva kruga audicije i ostalo je povijest.

Fascinacija svijetom iza scene

Koliko ste kazališnih komada do sada režirali?

– Do svoje 29. godine života dosta – što institucionalno, što svoje autorske projekte.

Što vam je zanimljivije – režirati ili glumiti?

– Na to pitanje nemam odgovor, a često mi ga postavljaju. Zaista i jedno i drugo obožavam, volim reći da je to moje dvoje djece.

Kazalište ili televizija?

– I jedno i drugo. I film.

Bili ste nominirani za Zlatni studio 2020. za kazališnu predstavu godine. Možete li nam prepričati predstavu “Tri X i ja”?

– Predstava “Tri X i ja” komorni je triler s elementima komedije apsurda, koji započinje nakon što djelatnik bogate i tajanstvene tvrtke zarobi dvije pametne i privlačne kandidatkinje za izmišljeni posao. Otmica se pretvara u neobičnu i čudnu igru koja razotkriva manipulaciju spolnih i drugih društvenih interakcija, suprotstavlja ženska i muška gledišta na najintimnije događaje i mjesta ljudskog bića, uspoređuje prekrasne i mračne strane spolnosti.

Završili ste studij kazališne režije i radiofonije. Koja je bila motivacija?

– Kao dijete pohađala sam Školu za klasični balet, pa sam upisala radionice pjevanja i glume i od malih nogu sam znala da ću se baviti teatrom, samo nisam tada znala čime točno. U srednjoj školi sam imala nedoumicu između glume i režije, i onda sam dobila prvu glumačku ulogu u Hrvatskom narodnom kazalištu Zajc u mjuziklu “Guslač na krovu”. Kada su se radile scene u kojima nisam bila, sjela bih u zadnji red publike i gledala redatelja kako “stvara” neki svijet na pozornici. I tada sam se fascinirala “svijetom iza scene” i počela se sve više interesirati za kazališnu režiju.

---

image
RTL
---

Tri omiljene kazališne predstave čiji ste bili dio?

– Teško pitanje, svaku svoju predstavu volim na određen način i svaka je posebna.

Omiljena uloga?

– Uvijek je teško izdvajati omiljene uloge, kao i režiju ili predstavu. Jer svaka uloga ili predstava je nastala u određenom periodu mog života koji je na svoj način poseban.

Ljeto u Hrvatskoj i Italiji. Kako je bilo?

– Prvo smo se dobro odmorili u vikendici na Kvarneru, a onda krenuli na našu ljetnu avanturu. Proveli smo predivnih nekoliko dana na Crvenom otoku, zatim u Rovinju te nakon toga otišli u Umag do mojih rođaka. Zatim smo se uputili u Firencu jer nam je velika želja bila posjetiti Galeriju Uffizi i Galeriju Accademia te uživati u tom gradu-muzeju na otvorenom. Kraj godišnjeg bio nam je u Sarajevu.

Kako volite provodite slobodno vrijeme?

– S obitelji, prijateljima, u izlasku, u šumi, na treningu, meditirajući ili pak ne radeći ništa – tad se najbolje odmorim.

---

image
RTL
---

Bavite li se pjevanjem nakon pobjede u emisiji “Zvijezde pjevaju”?

– Pjevanje je dio mene, jako ga volim. Nakon “Zvijezde pjevaju” pjevala sam kao gošća u emisiji kod Danijele Trbović na Hrvatskoj radioteleviziji, zatim s partnerom iz “Zvijezde pjevaju” Markom Kutlićem na koncertu u “Saxu”, a čim se ukaže nova prilika, opet ću zapjevati. Razmišljam i o mjuziklu.

Omiljen kazališni komad?

– Ima ih puno, što onih koje sam režirala, ili onih koje planiram režirati.

Nove predstave, nove uloge – što je u planu ubuduće?

– I glumačke uloge i režije novih predstava. Sad je u fokusu snimanje serije “San snova”, a paralelno krećem režirati jedan projekt povezan s likovnom umjetnosti zakazan za kraj studenog. No o njemu uskoro više.

Što nas očekuje u idućim epizodama “San snova”?

– Što se tiče Kristine, očekuje nas puno problema i kaosa! (smijeh). Ostalo ćete morati pratiti na RTL-u, ono što garantiram jest da s Kristinom nikada neće biti dosadno.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Arija Rizvić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [extra_fields_search] => Arija Rizvić 2 0 9049 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-09-20 08:29:50 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Božidar Lončar [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-09-21 15:25:15 [modified_by] => 264 [publish_up] => 2023-09-21 15:02:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 481 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti sa tv ekrana. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, scena, estrada, zvijezde, šuška se, tv [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => TV&Reality [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Zvijezda nove RTL-ove serije u kojoj glumi negativku: S Kristinom očekujte probleme i kaos, neće vam biti dosadno [metakey] => arija rizvić, san snova, Kristina Ćuk, Zvijezde pjevaju, RTL, reflektor, Reflektor Slobodne Dalmacije [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/09\/20\/25615854.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/20\/25615843.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/20\/25615844.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/20\/25615845.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/20\/25615846.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/20\/25615849.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/20\/25615853.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/20\/25615855.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/20\/25615856.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["RTL","Jovica Drobnjak","RTL","RTL","RTL","RTL","RTL","RTL","RTL"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1281","hd_25615854_1920.jpg":"1920x1080","k_25615854_1280.jpg":"1280x1280","k_25615854_1024.jpg":"1024x1024","k_25615854_640.jpg":"640x640","k_25615854_480.jpg":"480x480","k_25615854_340.jpg":"340x340","k_25615854_220.jpg":"220x220","o_25615854_1280.jpg":"1280x854","o_25615854_1024.jpg":"1024x683","o_25615854_640.jpg":"640x427","o_25615854_480.jpg":"480x320","o_25615854_340.jpg":"340x226","o_25615854_220.jpg":"220x146","h_25615854_1280.jpg":"1280x854","h_25615854_1024.jpg":"1024x683","h_25615854_640.jpg":"640x427","h_25615854_480.jpg":"480x320","h_25615854_340.jpg":"340x227","h_25615854_220.jpg":"220x147","pp_25615854_1280.jpg":"1280x1628","pp_25615854_1024.jpg":"1024x1303","pp_25615854_640.jpg":"640x814","pp_25615854_480.jpg":"480x611","pp_25615854_340.jpg":"340x432","pp_25615854_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2688","hd_25615843_1920.jpg":"1920x1080","k_25615843_1280.jpg":"1280x1280","k_25615843_1024.jpg":"1024x1024","k_25615843_640.jpg":"640x640","k_25615843_480.jpg":"480x480","k_25615843_340.jpg":"340x340","k_25615843_220.jpg":"220x220","o_25615843_1280.jpg":"1280x1792","o_25615843_1024.jpg":"1024x1433","o_25615843_640.jpg":"640x896","o_25615843_480.jpg":"480x672","o_25615843_340.jpg":"340x476","o_25615843_220.jpg":"220x308","h_25615843_1280.jpg":"1280x854","h_25615843_1024.jpg":"1024x683","h_25615843_640.jpg":"640x427","h_25615843_480.jpg":"480x320","h_25615843_340.jpg":"340x227","h_25615843_220.jpg":"220x147","pp_25615843_1280.jpg":"1280x1628","pp_25615843_1024.jpg":"1024x1303","pp_25615843_640.jpg":"640x814","pp_25615843_480.jpg":"480x611","pp_25615843_340.jpg":"340x432","pp_25615843_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2879","hd_25615844_1920.jpg":"1920x1080","k_25615844_1280.jpg":"1280x1280","k_25615844_1024.jpg":"1024x1024","k_25615844_640.jpg":"640x640","k_25615844_480.jpg":"480x480","k_25615844_340.jpg":"340x340","k_25615844_220.jpg":"220x220","o_25615844_1280.jpg":"1280x1919","o_25615844_1024.jpg":"1024x1535","o_25615844_640.jpg":"640x959","o_25615844_480.jpg":"480x719","o_25615844_340.jpg":"340x509","o_25615844_220.jpg":"220x329","h_25615844_1280.jpg":"1280x854","h_25615844_1024.jpg":"1024x683","h_25615844_640.jpg":"640x427","h_25615844_480.jpg":"480x320","h_25615844_340.jpg":"340x227","h_25615844_220.jpg":"220x147","pp_25615844_1280.jpg":"1280x1628","pp_25615844_1024.jpg":"1024x1303","pp_25615844_640.jpg":"640x814","pp_25615844_480.jpg":"480x611","pp_25615844_340.jpg":"340x432","pp_25615844_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_25615845_1920.jpg":"1920x1080","k_25615845_1280.jpg":"1280x1280","k_25615845_1024.jpg":"1024x1024","k_25615845_640.jpg":"640x640","k_25615845_480.jpg":"480x480","k_25615845_340.jpg":"340x340","k_25615845_220.jpg":"220x220","o_25615845_1280.jpg":"1280x854","o_25615845_1024.jpg":"1024x683","o_25615845_640.jpg":"640x427","o_25615845_480.jpg":"480x320","o_25615845_340.jpg":"340x226","o_25615845_220.jpg":"220x146","h_25615845_1280.jpg":"1280x854","h_25615845_1024.jpg":"1024x683","h_25615845_640.jpg":"640x427","h_25615845_480.jpg":"480x320","h_25615845_340.jpg":"340x227","h_25615845_220.jpg":"220x147","pp_25615845_1280.jpg":"1280x1628","pp_25615845_1024.jpg":"1024x1303","pp_25615845_640.jpg":"640x814","pp_25615845_480.jpg":"480x611","pp_25615845_340.jpg":"340x432","pp_25615845_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2879","hd_25615846_1920.jpg":"1920x1080","k_25615846_1280.jpg":"1280x1280","k_25615846_1024.jpg":"1024x1024","k_25615846_640.jpg":"640x640","k_25615846_480.jpg":"480x480","k_25615846_340.jpg":"340x340","k_25615846_220.jpg":"220x220","o_25615846_1280.jpg":"1280x1919","o_25615846_1024.jpg":"1024x1535","o_25615846_640.jpg":"640x959","o_25615846_480.jpg":"480x719","o_25615846_340.jpg":"340x509","o_25615846_220.jpg":"220x329","h_25615846_1280.jpg":"1280x854","h_25615846_1024.jpg":"1024x683","h_25615846_640.jpg":"640x427","h_25615846_480.jpg":"480x320","h_25615846_340.jpg":"340x227","h_25615846_220.jpg":"220x147","pp_25615846_1280.jpg":"1280x1628","pp_25615846_1024.jpg":"1024x1303","pp_25615846_640.jpg":"640x814","pp_25615846_480.jpg":"480x611","pp_25615846_340.jpg":"340x432","pp_25615846_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2879","hd_25615849_1920.jpg":"1920x1080","k_25615849_1280.jpg":"1280x1280","k_25615849_1024.jpg":"1024x1024","k_25615849_640.jpg":"640x640","k_25615849_480.jpg":"480x480","k_25615849_340.jpg":"340x340","k_25615849_220.jpg":"220x220","o_25615849_1280.jpg":"1280x1919","o_25615849_1024.jpg":"1024x1535","o_25615849_640.jpg":"640x959","o_25615849_480.jpg":"480x719","o_25615849_340.jpg":"340x509","o_25615849_220.jpg":"220x329","h_25615849_1280.jpg":"1280x854","h_25615849_1024.jpg":"1024x683","h_25615849_640.jpg":"640x427","h_25615849_480.jpg":"480x320","h_25615849_340.jpg":"340x227","h_25615849_220.jpg":"220x147","pp_25615849_1280.jpg":"1280x1628","pp_25615849_1024.jpg":"1024x1303","pp_25615849_640.jpg":"640x814","pp_25615849_480.jpg":"480x611","pp_25615849_340.jpg":"340x432","pp_25615849_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2879","hd_25615853_1920.jpg":"1920x1080","k_25615853_1280.jpg":"1280x1280","k_25615853_1024.jpg":"1024x1024","k_25615853_640.jpg":"640x640","k_25615853_480.jpg":"480x480","k_25615853_340.jpg":"340x340","k_25615853_220.jpg":"220x220","o_25615853_1280.jpg":"1280x1919","o_25615853_1024.jpg":"1024x1535","o_25615853_640.jpg":"640x959","o_25615853_480.jpg":"480x719","o_25615853_340.jpg":"340x509","o_25615853_220.jpg":"220x329","h_25615853_1280.jpg":"1280x854","h_25615853_1024.jpg":"1024x683","h_25615853_640.jpg":"640x427","h_25615853_480.jpg":"480x320","h_25615853_340.jpg":"340x227","h_25615853_220.jpg":"220x147","pp_25615853_1280.jpg":"1280x1628","pp_25615853_1024.jpg":"1024x1303","pp_25615853_640.jpg":"640x814","pp_25615853_480.jpg":"480x611","pp_25615853_340.jpg":"340x432","pp_25615853_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_25615855_1920.jpg":"1920x1080","k_25615855_1280.jpg":"1280x1280","k_25615855_1024.jpg":"1024x1024","k_25615855_640.jpg":"640x640","k_25615855_480.jpg":"480x480","k_25615855_340.jpg":"340x340","k_25615855_220.jpg":"220x220","o_25615855_1280.jpg":"1280x1920","o_25615855_1024.jpg":"1024x1536","o_25615855_640.jpg":"640x960","o_25615855_480.jpg":"480x720","o_25615855_340.jpg":"340x510","o_25615855_220.jpg":"220x330","h_25615855_1280.jpg":"1280x854","h_25615855_1024.jpg":"1024x683","h_25615855_640.jpg":"640x427","h_25615855_480.jpg":"480x320","h_25615855_340.jpg":"340x227","h_25615855_220.jpg":"220x147","pp_25615855_1280.jpg":"1280x1628","pp_25615855_1024.jpg":"1024x1303","pp_25615855_640.jpg":"640x814","pp_25615855_480.jpg":"480x611","pp_25615855_340.jpg":"340x432","pp_25615855_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_25615856_1920.jpg":"1920x1080","k_25615856_1280.jpg":"1280x1280","k_25615856_1024.jpg":"1024x1024","k_25615856_640.jpg":"640x640","k_25615856_480.jpg":"480x480","k_25615856_340.jpg":"340x340","k_25615856_220.jpg":"220x220","o_25615856_1280.jpg":"1280x1920","o_25615856_1024.jpg":"1024x1536","o_25615856_640.jpg":"640x960","o_25615856_480.jpg":"480x720","o_25615856_340.jpg":"340x510","o_25615856_220.jpg":"220x330","h_25615856_1280.jpg":"1280x854","h_25615856_1024.jpg":"1024x683","h_25615856_640.jpg":"640x427","h_25615856_480.jpg":"480x320","h_25615856_340.jpg":"340x227","h_25615856_220.jpg":"220x147","pp_25615856_1280.jpg":"1280x1628","pp_25615856_1024.jpg":"1024x1303","pp_25615856_640.jpg":"640x814","pp_25615856_480.jpg":"480x611","pp_25615856_340.jpg":"340x432","pp_25615856_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 5 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"1","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Medium","itemRelatedIntrotext":"0","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7429714 Threads: 3 Questions: 1598184274 Slow queries: 4743668 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110474512 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 50 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 481 [name] => TV&Reality [alias] => tv-reality [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/tv-reality ) ) [link] => /scena/tv-reality/zvijezda-nove-rtl-ove-serije-u-kojoj-glumi-negativku-s-kristinom-ocekujte-probleme-i-kaos-nece-vam-biti-dosadno-1324519 [printLink] => /scena/tv-reality/zvijezda-nove-rtl-ove-serije-u-kojoj-glumi-negativku-s-kristinom-ocekujte-probleme-i-kaos-nece-vam-biti-dosadno-1324519?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 531620 [name] => arija rizvić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-02-01 20:39:48 [main_article_id] => 0 [alias] => arija-rizvic [link] => /tag/arija-rizvic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 719551 [name] => san snova [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-06-12 22:52:22 [main_article_id] => 0 [alias] => san-snova [link] => /tag/san-snova ) [2] => stdClass Object ( [id] => 730632 [name] => Kristina Ćuk [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-09-21 17:25:01 [main_article_id] => 0 [alias] => kristina-cuk [link] => /tag/kristina-cuk ) [3] => stdClass Object ( [id] => 443939 [name] => zvijezde pjevaju [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => zvijezde-pjevaju [link] => /tag/zvijezde-pjevaju ) [4] => stdClass Object ( [id] => 472363 [name] => RTL [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => rtl [link] => /tag/rtl ) [5] => stdClass Object ( [id] => 362759 [name] => Reflektor [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor [link] => /tag/reflektor ) [6] => stdClass Object ( [id] => 728340 [name] => Reflektor Slobodne Dalmacije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-08-31 15:46:29 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor-slobodne-dalmacije [link] => /tag/reflektor-slobodne-dalmacije ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Arija Rizvić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Zvijezda nove RTL-ove serije u kojoj glumi negativku: S Kristinom očekujte probleme i kaos, neće vam biti dosadno [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-11-07-39-11-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615854.jpg [galleryCount] => 9 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => RTL [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615854.jpg [title] => RTL ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615843.jpg [title] => Jovica Drobnjak ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615844.jpg [title] => RTL ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615845.jpg [title] => RTL ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615846.jpg [title] => RTL ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615849.jpg [title] => RTL ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615853.jpg [title] => RTL ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615855.jpg [title] => RTL ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/20/25615856.jpg [title] => RTL ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Arija Rizvić je 29-godišnja televizijska glumica i kazališna redateljica rođena u Rijeci. Završila je studij kazališne režije i radiofonije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Televizijski prvijenac imala je na Novoj TV u seriji “Drugo ime ljubavi”, gdje je glumila Maju Krpan. Pobjednica je pjevačko-natjecateljske emisije “Zvijezde pjevaju” emitirane na HTV-u 2020.

Bila je nominirana za Zlatni studio 2020. za predstavu “Tri X i ja”, koju je režirala, a također je dobitnica nagrade za najbolju predstavu na Marulićevim danima, za režiju predstave “Povratak”. Režirala je i predstavu “64”, autorice Tene Štivičić, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu i predstavu “Da sam ptica”. Uz to, režirala je u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik, Zagrebačkom kazalištu mladih, ITD-u, Klovićevim dvorima, Kazalištu Vidra.

Dramska serija s elementima humora “San snova” novi je projekt RTL-a, koja je s emitiranjem počela 28. kolovoza. Arija u seriji glumi lik negativke Kristine Ćuk, bivše cure bivšeg nogometaša i glavnog lika Alena Stošića, kojeg utjelovljuje Marko Braić.

Pozitivne reakcije publike

Što kažu prve reakcije publike i kakva je gledanost?

– Jako sam sretna i zadovoljna reakcijama publike. Gledanost je odlična i to nam je svima dodatni vjetar u leđa. Posebno mi je drago što su gledatelji već u prvom tjednu emitiranja zavoljeli Kristinu Ćuk. Dobila sam puno poruka i komentara i od poznatih i nepoznatih ljudi i hvala im svima na tome.

---

image
RTL
---

Kako se vama čine prve epizode i što kažu najbliži?

– Ja ne mogu biti potpuno objektivna jer sam “unutra”, ali ono što mogu reći jest to da je ova serija definitivno podignula ljestvicu što se tiče ovakvog formata serije. Estetika je moderna, lokalitet je urban i stvarno sva lica su snažni karakteri pomaknuti svaki na svoj način i izvrsno su napisani. Mislim da su svi kolege napravili izvrstan glumački posao, što je zbilja gušt gledati na televiziji. Također, svega toga ne bi bilo da nemamo sjajnu ekipu iza kamera: od snimatelja, produkcije do kostima, šminke i da ne izostavim nekog. Sva ta ekipa je pridonijela ovom završnom produktu koji gledamo na televiziji. Svi su profesionalni, stalo im je da projekt bude dobar i veselim se daljnjim snimanjima. Bližnji su, naravno, oduševljeni, što drugo mogu i reći, ha-ha. Zafrkavam se, naravno. Stvarno je svima “sjela” serija i drago mi je čuti da mi se kolege iz branše, i kazališne i filmske, javljaju i daju pozitivne komentare na projekt.

Opišite nam malo lik Kristine...

– Kristina je jedna vrckava djevojka koja doslovce “hoda po rubu”. Kod nje vrijedi ona “kako ćemo – lako ćemo”, ona ide kroz život pa što bude, ali, zanimljivo, svaki put se snađe i opstane iako svojim odlukama i postupcima napravi potpuni kaos svima, ali i sebi. Ponekad to radi svjesno i namjerno, a ponekad iz puke slučajnosti ili vlastite nepromišljenosti, stoga je ne bih okarakterizirala kao potpuno negativan lik. Ona je i influencerica i osoba željna slave i novca, a hoće li ona ostvariti svoj “san snova”, to ću sačuvati za gledatelje ispred malih ekrana da sami otkriju.

Koja je razlika između Kristine i Arije?

– Razlika je u apsolutno svemu. Jedina zajednička crta nam je što obje volimo jesti. Stalno nešto jedemo – ona u scenama, a ja iza scene, ha-ha. A volimo modu i prisutne smo na društvenim mrežama. Karakterno i svjetonazorski mi smo dva svijeta i baš zato ju je izazov i gušt igrati. Ja sam mirnija, ona je eksplozija, ja volim sve držati pod kontrolom, perfekcionist sam i planer unaprijed, a ona živi iz trenutka u trenutak.

Odgovara li vam uloga negativke?

– Kao što sam rekla, ona nije u potpunosti negativan lik, osvetoljubiva jest i nepromišljena, i ponekad ne razumije i ne shvaća kako njezini postupci utječu na druge ljude. Meni je izazov što je ona, rekla bih, “luckasta i pomaknuta”’. Stvarno je napisana odlično i veseli me igrati je.

---

image
RTL
---

U seriji “San snova” pojavljuje se i vaš dečko, sportski reporter Marko Vargek. Je li mu ovo glumački prvijenac?

Marko ne glumi fizički u seriji, već je posudio svoj glas Komentatoru utakmica. Nije mu ovo prvi susret jer je već dao glas za moju predstavu za djecu “Znanstvenici superheroji”. Super je kao Komentator u seriji i zanimljivo je kako su nam se i poklopile scene.

Jeste li ga vi nagovorili na glumu ili je sam htio?

– Marko je dobio poziv od produkcije i prihvatio je taj poziv.

Ima li u Marku potencijala za biti glumac?

– On uživa u svom televizijskom poslu, za koji se i školovao, a ovi izleti su mu zanimljivi i također ga vesele.

S kime ste razvili najbolji odnos, a od koga ste najviše naučili za vrijeme snimanja?

– Sa svima stvarno imam odličan odnos, ne bih nikog izdvajala. S Markom Braićem sam najviše snimala, ali cijela ekipa je odlična i toliko je lijepo kad se u nekom projektu poklopi da baš svi dobro funkcioniramo i privatno i poslovno. Najviše učimo od starijih kolega, poput Emira Hadžihafizbegovića i Frane Lasića. S njima su scene stvarno bile inspirativne.

Pripremate li se dugo za uloge i koliko vam je dugo trebalo za lik Kristine Ćuk?

– Za lik Kristine Ćuk sam se inspirirala, među ostalim, i na Instagramu. Gledala sam videa influencerica, zatim sam pogledala reality show o životu Georgine i Ronalda te istraživala što je to što moja Kristina želi i čemu stremi u životu.

---

image
Jovica Drobnjak
---

Kako je došlo do suradnje s RTL-om za seriju “San snova”?

– Došao je poziv za audiciju, prošla sam dva kruga audicije i ostalo je povijest.

Fascinacija svijetom iza scene

Koliko ste kazališnih komada do sada režirali?

– Do svoje 29. godine života dosta – što institucionalno, što svoje autorske projekte.

Što vam je zanimljivije – režirati ili glumiti?

– Na to pitanje nemam odgovor, a često mi ga postavljaju. Zaista i jedno i drugo obožavam, volim reći da je to moje dvoje djece.

Kazalište ili televizija?

– I jedno i drugo. I film.

Bili ste nominirani za Zlatni studio 2020. za kazališnu predstavu godine. Možete li nam prepričati predstavu “Tri X i ja”?

– Predstava “Tri X i ja” komorni je triler s elementima komedije apsurda, koji započinje nakon što djelatnik bogate i tajanstvene tvrtke zarobi dvije pametne i privlačne kandidatkinje za izmišljeni posao. Otmica se pretvara u neobičnu i čudnu igru koja razotkriva manipulaciju spolnih i drugih društvenih interakcija, suprotstavlja ženska i muška gledišta na najintimnije događaje i mjesta ljudskog bića, uspoređuje prekrasne i mračne strane spolnosti.

Završili ste studij kazališne režije i radiofonije. Koja je bila motivacija?

– Kao dijete pohađala sam Školu za klasični balet, pa sam upisala radionice pjevanja i glume i od malih nogu sam znala da ću se baviti teatrom, samo nisam tada znala čime točno. U srednjoj školi sam imala nedoumicu između glume i režije, i onda sam dobila prvu glumačku ulogu u Hrvatskom narodnom kazalištu Zajc u mjuziklu “Guslač na krovu”. Kada su se radile scene u kojima nisam bila, sjela bih u zadnji red publike i gledala redatelja kako “stvara” neki svijet na pozornici. I tada sam se fascinirala “svijetom iza scene” i počela se sve više interesirati za kazališnu režiju.

---

image
RTL
---

Tri omiljene kazališne predstave čiji ste bili dio?

– Teško pitanje, svaku svoju predstavu volim na određen način i svaka je posebna.

Omiljena uloga?

– Uvijek je teško izdvajati omiljene uloge, kao i režiju ili predstavu. Jer svaka uloga ili predstava je nastala u određenom periodu mog života koji je na svoj način poseban.

Ljeto u Hrvatskoj i Italiji. Kako je bilo?

– Prvo smo se dobro odmorili u vikendici na Kvarneru, a onda krenuli na našu ljetnu avanturu. Proveli smo predivnih nekoliko dana na Crvenom otoku, zatim u Rovinju te nakon toga otišli u Umag do mojih rođaka. Zatim smo se uputili u Firencu jer nam je velika želja bila posjetiti Galeriju Uffizi i Galeriju Accademia te uživati u tom gradu-muzeju na otvorenom. Kraj godišnjeg bio nam je u Sarajevu.

Kako volite provodite slobodno vrijeme?

– S obitelji, prijateljima, u izlasku, u šumi, na treningu, meditirajući ili pak ne radeći ništa – tad se najbolje odmorim.

---

image
RTL
---

Bavite li se pjevanjem nakon pobjede u emisiji “Zvijezde pjevaju”?

– Pjevanje je dio mene, jako ga volim. Nakon “Zvijezde pjevaju” pjevala sam kao gošća u emisiji kod Danijele Trbović na Hrvatskoj radioteleviziji, zatim s partnerom iz “Zvijezde pjevaju” Markom Kutlićem na koncertu u “Saxu”, a čim se ukaže nova prilika, opet ću zapjevati. Razmišljam i o mjuziklu.

Omiljen kazališni komad?

– Ima ih puno, što onih koje sam režirala, ili onih koje planiram režirati.

Nove predstave, nove uloge – što je u planu ubuduće?

– I glumačke uloge i režije novih predstava. Sad je u fokusu snimanje serije “San snova”, a paralelno krećem režirati jedan projekt povezan s likovnom umjetnosti zakazan za kraj studenog. No o njemu uskoro više.

Što nas očekuje u idućim epizodama “San snova”?

– Što se tiče Kristine, očekuje nas puno problema i kaosa! (smijeh). Ostalo ćete morati pratiti na RTL-u, ono što garantiram jest da s Kristinom nikada neće biti dosadno.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
RTL Jovica Drobnjak RTL RTL RTL RTL RTL RTL RTL
RTL
RTL
RTL
RTL
RTL
RTL
RTL
RTL
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/tv-reality/zvijezda-nove-rtl-ove-serije-u-kojoj-glumi-negativku-s-kristinom-ocekujte-probleme-i-kaos-nece-vam-biti-dosadno-1324519 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=0939aac96876dba523fbbddd17d29665b6d5db9c [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Zvijezda+nove+RTL-ove+serije+u+kojoj+glumi+negativku%3A+S+Kristinom+o%C4%8Dekujte+probleme+i+kaos%2C+ne%C4%87e+vam+biti+dosadno&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fzvijezda-nove-rtl-ove-serije-u-kojoj-glumi-negativku-s-kristinom-ocekujte-probleme-i-kaos-nece-vam-biti-dosadno-1324519 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Ftv-reality%2Fzvijezda-nove-rtl-ove-serije-u-kojoj-glumi-negativku-s-kristinom-ocekujte-probleme-i-kaos-nece-vam-biti-dosadno-1324519 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Arija Rizvić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) )
StoryEditorOCM
TV&RealityArija Rizvić

Zvijezda nove RTL-ove serije u kojoj glumi negativku: S Kristinom očekujte probleme i kaos, neće vam biti dosadno

Piše Božidar Lončar
21. rujna 2023. - 17:02

Arija Rizvić je 29-godišnja televizijska glumica i kazališna redateljica rođena u Rijeci. Završila je studij kazališne režije i radiofonije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Televizijski prvijenac imala je na Novoj TV u seriji “Drugo ime ljubavi”, gdje je glumila Maju Krpan. Pobjednica je pjevačko-natjecateljske emisije “Zvijezde pjevaju” emitirane na HTV-u 2020.

Bila je nominirana za Zlatni studio 2020. za predstavu “Tri X i ja”, koju je režirala, a također je dobitnica nagrade za najbolju predstavu na Marulićevim danima, za režiju predstave “Povratak”. Režirala je i predstavu “64”, autorice Tene Štivičić, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu i predstavu “Da sam ptica”. Uz to, režirala je u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik, Zagrebačko...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 09:39