StoryEditorOCM
TV&Realitypuno emocija

Pogledajte kako je Luciano ‘skinuo‘ Dina Dvornika i pobijedio! Bešlagić: Mi ne znamo cijenit‘ ljude dok su živi

Piše SCENA SD
7. travnja 2024. - 21:00

Nakon Severine i Vuce, splitski plesač Luciano Plazibat u večerašnjem izdanju showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u Dina Dvornika.

"Ja mislim da je ovo splitska gljiva", našalio se Luciano prije nastupa. "Severina, Vuco, Dino - sveto trojstvo Splita!", ocijenio je.

"Samo da ostanem živ nakon nastupa i ja sam pobjednik ove epizode. Boli me briga što drugi kažu", poručio je te je priznao i kako mu je ovo najteži zadatak dosad.

Luciano je izveo Dinov hit "Ništa kontra Splita", a tijekom njegova nastupa plesali su i svi u studiju, uključujući žiri, a na kraju su ga nagradili i velikom aplauzom.


"Kaže u pjesmi ‘Dino je kriv i bit će kriv dok je živ‘, je li tako? I to je nažalost većinom tako, mi ne znamo cijenit ljude dok su živi, nego kad odu onda govorimo kako su bili dobri, tako da jedan veliki aplauz za čovjeka koji je ovo obilježio, a to je Dino Dvornik!

Imao sam priliku i čast upoznati i raditi s njegovim ocem. Luciano, to je tvoj grad i ja smatram da nema patriotizma do lokalpatriotizma! Ti si to otpjevao iz srca i duše, to se i vidjelo, tako da si za uvod napravio najbolju stvar, počeli smo s najboljim", rekao je Enis Bešlagić.

image

Enio Bešlagić

Nova TV

"Osim što je definitivno velika istina da zaista iz emisije u emisiju rasteš, vidi se da sve više uživaš, a i mi i publika sve više uživamo u tebi i hvala ti što si napravio ovako prekrasan put prema veličanstvenosti našeg Dina Dvornika" - nahvalio ga je i Goran Navojec.

image

Goran Navojec

Nova TV

"Plakat ću", rekao je na to emotivni Luciano.

image

Luciano Plazibat kao Dino Dvornik

Nova TV

"Samo ću ti reći još jednu lijepu i bitnu stvar. Te godine 1995. ja sam upoznala Dina i to je bio moj prvi nastup na tom festivalu. Tako da si me raznježio. To su bili tulumi, Dino je bio jedna posebna osoba, o njemu ne moramo ni pričati, on je bio legenda, a prijatelju moj, ti si toliko dobar bio da je na znam stvarno di je tebi kraj", zaključila je Minea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:55