StoryEditorOCM
TV&RealityIMAJU VOJSKU FANOVA

Enis Bešlagić na televiziji otkrio tajnu staru 20 godina! ‘Ovako smo Igor Mešin i ja...‘. ‘Koliko smo mi uživali...‘

Piše SCENA SD
15. travnja 2024. - 10:41

Glumci Enis Bešlagić i Igor Mešin zajedno su snimali popularnu i dugovječnu humorističnu seriju "Naša mala klinika", a tih su se trenutaka nakratko prisjetili i u sinoćnjoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem su angažirani kao član žirija, odnosno kao voditelj.

"Samo da znate, da vam otkrijem jednu tajnu! Tako smo ja i Igor Mešin i ja, koji smo imali najviše zajedničkih snimanja u Našoj maloj klinici, improvizirali tekst. Onda bi Igor govorio a dddddd, onda bi mene pogledao, a ja bi nastavio, nikad nismo znali koji je šlagvort netko rekao!", otkrio je Enis.

Enis ne skriva koliko su ga uveseljavala snimanja za popularnu seriju "Naša mala klinika" pa je se jednom prilikom rado prisjetio i na svom Instagram profilu, gdje je podijelio kratki video s Igorom.

"Koliko smo mi uživali snimajući", napisao je uz njega. 

"Najjača serija ikada", "Znači, muž i ja već znamo tko će šta reći, ali stalno i iznova gledamo.. I plačemo od smijeha", "Omiljeni duo u NMK", "Koliko vremena provedeno uz NMK", "Nikad mi niste dosadili" - ovako su reagirali fanovi serije na Bešlagićevu objavu na Instagramu. 

Serija se emitirala na Novoj TV, njezina prva epizoda bila je prikazana 2004. godine, a posljednja 2007. godine.

image

Mladi Igor Mešin u seriji ‘Naša mala klinika‘

Nova TV
image

Igor Mešin i Enis Bešlagić u sceni serije koja ih je zauvijek vezala

Nova TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:58