Scena Showbizz

uz iskusni trolist, na nacionalnom izboru za eurosong debitira i lijepa voditeljica

Mila Horvat vraća se u Zabavni program HTV-a kao voditeljica "Dore"

uz iskusni trolist, na nacionalnom izboru za eurosong debitira i lijepa voditeljica

Neće biti inozemnih gostiju, a nema ni potrebe za stranim izvođačima dok imamo domaće ekskluzivce. Nije samo u pitanju novac, premda dijelom i jest razlog. Non-stop smo u silnim rebalansima – izjavila je Elizabeth Homsi

U slučaju HTV-ove voditeljice Mile Horvat vrijedi, čini se, ona “posuđeno-vraćeno”. Atraktivna 29-godišnjakinja iz Huma na Sutli trenutno je angažirana u sportskoj emisiji “Olimp”, a u matični će se Zabavni program HTV-a vratiti kao jedna od voditeljica “Dore”, koja će se 5. i 6. ožujka održati u Opatiji. Bit će to njezin voditeljski debi na nacionalnom izboru za “Eurosong”, kojim će se pridružiti “Dorinu” iskusnom trojcu – Danieli Trbović, Dušku Ćurliću i Mirku Fodoru.

 - Samo su mi javili da vodim “Doru” što mi je, manje-više, izazov, a opet i svojevrsna navika jer već dugo radim voditeljski posao. I ne samo voditeljski. Kao diplomirani novinar, prošla sam sve faze rada na televiziji, bila i urednik i voditelj. Trenutno sam okupirana u Sportskom programu, tako da još nisam stigla ni razmišljati o onom što me čeka u ožujku. Najprije Olimpijada, pa onda “Dora” - komentira Mila, napominjući kako u poslu, kao i svemu u životu, voli ići korak po korak.

ako je trenutno mislima miljama daleko od estradnih zbivanja u Opatiji, te potpuno fokusirana na angažman u HTV-ovoj sportskoj emisiji.

S obzirom da, kako ističe, voli raditi projekt po projekt, o ambicijama u Zabavnom programu nije htjela prozboriti ni riječ.

- O tome drugom prilikom - diplomatski je “skratila ćakulu”.

Kako će izgledati 18. izbor hrvatske predstavnice za “Pjesmu Eurovizije” uglavnom je definirano, pa ipak na HTV-u još nisu osmislili show programe dviju večeri koji su podlegli recesiji.

- Neće biti inozemnih gostiju, a nema ni potrebe za stranim izvođačima dok imamo domaće ekskluzivce. Nije samo u pitanju novac, premda dijelom i jest razlog. Non-stop smo u silnim rebalansima – izjavila je Elizabeth Homsi, urednica Zabavnog programa HTV-a.

Za razliku od proteklih godina, kada su u Kristalnoj dvorani hotela “Kvarner” u sklopu show programa “Dore” gostovali inozemni glazbenici poput Paula Younga i Tonyja Hadleya, vođe grupe “Spandau Ballet”, opatijsku će svitu u ožujku zabavljati neka od domaćih glazbenih imena koja će biti poznata za desetak dana.

mirela goreta, foto: arhiv cropix

Završnica Danieli i Fodoru

Mila Horvat bi, prema onome što joj je rečeno, s Duškom Ćurlićem trebala voditi izlučnu večer, dok je za završnicu planiran dvojac Daniela Trbović-Mirko Fodor. Sljedećeg tjedna počinju snimanja za dvije studijske emisije “Ususret Dori“, u sklopu kojih će HTV u svojemu programu 10. i 11. veljače predstaviti sve pjesme i izvođače.

- Natjecanje u Opatiji otvorit će ansambl “Lado“ s novom točkom specijalno pripremljenom za “Doru“ - naglasila je urednica Homsi.


Naslovnica Showbizz