Scena Showbizz

ugostitelji se za njEGA otimaju, sportaši ga obožavaju

Cijela momčad Hajduka stiže na Čolićev koncert

ugostitelji se za njEGA otimaju, sportaši  ga obožavaju

Osim splitskih VIP-ovaca, i Zdravko Čolić će dovesti svoje goste, pa će tako u VIP loži ispred pozornice kapaciteta 150 mjesta sjediti i njegovih desetak prijatelja

Za koncert Zdravka Čolića zakazan 14. veljače, na Valentinovo, u splitskoj Spaladium Areni, ostalo je još oko 1000 ulaznica, pa će organizatori zbog velikog zanimanja publike najvjerojatnije “uštipnuti” komadić pozornice u korist partera i pustiti dodatni kontingent ulaznica u prodaju.

 


Dolazak popularnog pjevača u Split nakon više od dvadeset i pet godina odjeknuo je i među brojnim ugostiteljima koji Čolića žele počastiti tijekom njegova boravka u gradu, a u nizu poziva jest i onaj za Smojinu marendu u “Fife”.

- Dolazak na koncert najavila je momčad Hajduka, desetak članova Gradskog poglavarstva, brojni sportaši, poput  Dina Rađe. Na poznanstvo s Čolom pozivaju se i neke njegove obožavateljice koje nas nazivaju – sa smiješkom govori Renco Posinković iz Spaladium Arene.Osim splitskih VIP-ovaca, i Zdravko Čolić će dovesti svoje goste, pa će tako u VIP loži ispred pozornice kapaciteta 150 mjesta sjediti i njegovih desetak prijatelja, mahom glazbenih menadžera iz država bivše Jugoslavije.

Split je jučer prvi put posjetila Čolićeva producentska ekipa koja je nakon obilaska dvorane bila iznimno zadovoljna njezinim tehničkim uvjetima.

mirela goreta

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 4FirstPrevious[1]234Last