Scena Showbizz

DALEKO OD OČIJU...

Na radost brojnih žena, Zayn je opet solo, nije ga zadržala ni atraktivna Gigi

DALEKO OD OČIJU...

Nakon nešto više od dvije godine manekenka Gigi Hadid i Zayn Malik, bivši član popularnog benda One Direction, prekinuli su vezu. Premda se u posljednje vrijeme špekuliralo kako su se 25-godišnji Zayn i 22-godišnja Gigi zaručili, britanski mediji pišu kako su brojne obaveze i razdvojenost kumovali raspadu romanse.

Izvori bliski paru kažu kako se ne radi o gorkom raskidu, zajednički su donijeli odluku da svatko krene svojim putem, a nije isključeno kako bi u budućnosti ponovno mogli postati par. Gigi i Zayn su zadnji put zajedno snimljeni u siječnju, nakon toga ona je radila na brojnim modnim revijama, a on je bio u Miamiju radeći na novim glazbenim projektima.

Glazbenik i manekenka u vezi su bili od siječnja 2016. godine, šest mjeseci nakon što je Zayn razvrgnuo zaruke s Perrie Edwards, pjevačice grupe Little Mix, dok je Gigi tek bila raskinula vezu s američkim pjevačem i glumcem Joeom Jonasom. S obzirom na brzinu kojom slavne osobe raskidaju i započinju veze, vjerojatno se neće dugo trebati da se dozna tko ih je utješio nakon prekida.

Naslovnica Showbizz