Scena Showbizz

Evo njega opet

Rafo je s estrade nestao zbog vjere i žene, sad je opet zapjevao, a evo što ga je potaklo na povratak

Evo njega opet

Rafael Dropuljić Rafo bio je senzacija u vrijeme popularnoga Story Supernova showa, djelomično zbog vlastite 'otkačenosti', ali jedna od 'olakotnih okolnosti' sigurno mu je bila i to što se radilo o prvoj (polu)reality emisiji u Hrvata.

Svi su tada poludjeli za simpatičnim otkačenjakom iz Ploča, ponajviše zbog naglaska i nevinog osmijeha kojim je očarao djevojčice. Mnoge su plakale kada je Rafo rekao 'ne' estradi, a suze su tek potekle u potocima kada je rekao 'da' svojoj sadašnjoj supruzi. 

Ne sumnjamo da su curice davno pronašle nove idole, a i da se Rafo odlučio za novu zanimaciju. Ipak, obitelj i vjera drage su mu, ali zaželio se i pjesme, pa je snimio navijačku himnu za naše 'Kauboje'.

A što drugo? Uključio je Rafo u spot sve što voli: domovinu, navijanje i časne sestre s kojima on i kolega Ante Cash igraju košarku.

Fanovi su oduševljeni, pjesma ih je nabrijala, a vidjet ćemo hoće li Rafo nastaviti svoje ponovno probijanje na estradu ili će stati nakon prvenstva. Možda je samo dobio potrebu iskazati patriotizam, kao više puta u prošlosti.

 

Naslovnica Showbizz