Scena Showbizz

Promjene, promjene...

Nabildani 'Svizac' dobio je bebu: popularni Alen iz BB-a fizički se totalno promijenio, a sreću je pronašao s lijepom Istrankom

Promjene, promjene...

Vjerojatno se sjećate Alena Macinića 'Svisca' iz prvoga Big Brothera kod nas. Ako ste u to vrijeme, prije 14 godina, barem jednom upalili televiziju ili pročitali vijesti, neka od imena u popularnoj kući sigurno su vam ostala u pamćenju.

A 'Svizac' je poprilično pamtljivo. Alen je nasmijavao sustanare u 'showu', a voljela ga je i hrvatska javnost. Smušen i pomalo neobičan, uveseljavao nas je preko malih ekrana, ali nakon emisije nije se često pojavljivao. 

Sudeći prema njegovim najnovijim objavama, nije ni mogao, jer je bio u teretani. Nabildani Alen šokirao nas je nedavno novim izgledom, a sada je objavio još jednu sretnu vijest. Dobio je bebu, a njegova prelijepa supruga Livija dijeli s pratiteljima preslatke fotografije.

 

....ljubav najveća ❤️photo by Sanja Tušek foto.hr

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic) on

Mnogo je promjena kod Alena, a on ne skriva uzbuđenje. Presretni Svizac zadovoljan je svojom proširenom obitelji, a njegov sinčić 'najveća je ljubav i smisao života'.

Naslovnica Showbizz