Scena Showbizz

Kamenčina na ruci

Dame, mislite li da ste imale savršene zaruke? Pogledajte samo Paris Hilton!

Kamenčina na ruci

Paris Hilton se zaručila za Chrisa Zylku i to na snijegu u planinama Kolorada, a za časopis People Michael Greene, stručnjak za dragulje i omiljeni zlatar slavnih, otkrio je da je prsten načinjen od platine, a procijep u njegovom središnjem dijelu krasi 20-karatni dijamant kruškolikog oblika, uz još dva manja dijamanta sa strane te mu cijena iznosi oko dva milijuna dolara.

- Sva sam se tresla dok sam stavljala prste. toliko je bio velik i blještav. To je najljepši prsten koji sam ikad vidjela - rekla je Paris.

- Nikad se nisam osjećala tako sretna, sigurna i voljena. On je savršen za mene na svaki mogući način i pokazao mi je da bajke uistinu postoje - rekla je za People o svom zaručniku, a iste je riječi podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Chris je zaručio Paris za vrijeme skijanja u Aspenu, a nekoliko dana unazad je pomno pratio vremensku prognozu kako bi uvjeti bili savršeni. Naposlijetku je na vrhu snježnog brda skupio hrabrosti i kleknuo pred bogatašicom.

- Osjećam se najsretnijim čovjekom na svijetu jer ću vjenčati svoju djevojku iz snova. Ne mogu dočekati da provedemo ostatak života zajedno - rekao je i njezin zaručnik, koji je najpoznatiji po ulozi Toma Garveya iz HBO-ove serije The Leftovers. 

 

 

Naslovnica Showbizz