Scena Showbizz

Nije loš

Petra Ecclestone već je preboljela razvod: uhvaćena sa šogorovim prijateljem, a novi odabranik izgleda dosta bolje od bivšega

Nije loš

Nakon trakavice oko razvoda Petre Ecclestone, britanska je javnost bogatu nasljednicu smjestila na zadnje strane tabloida. Više nije zanimljiva, valjda, sada kada je razvod konačan i nema tužbi za zlostavljanje, optužbi zbog drogiranja i ostalih 'šporkih' detalja zajedničkoga života s bivši suprugom, biznismenom Jamesom Stuntom.

Razvod vrijedan 5,5 milijardi funti: Petra Ecclestone uspjela istjerati nasilnog muža iz zajedničke vile nakon što ga je prozvala za zlostavljanje i drogiranje

Od razvoda je prošlo tek nekoliko mjeseci, a Petra je ponovno pod povećalom. Uhvaćena je s novim odabranikom, a zlobnici ne mogu doći k sebi kako je brzo 'prebolila' bivšega.

Novu je godinu Petra dočekala u društvu sestre Tamare i šogora, a bio je tu i njegov prijatelj, naočiti Sam Palmer. Ekipa je slavila u losanđeleškom restoranu 'Catch', a dobro raspoložene su ih 'uhvatili' kako izlaze van držeći se za ruke, piše Gloria.hr.

29-godišnja Petra nije skidala osmijeh s lica, a u ugodnome društvu nastavili su druženje po klubovima zapadnoga Hollywooda.

Petrina rastava jedna je od najskupljih u britanskoj povijesti: par je zajedno morao iskeširati 5,5 milijardi funti. Nevjerojatno, ali istinito, Petra je i nakon toga 'šoka' već kao nova, a druženje sa Samom, inače obiteljskim prijateljem, ništa joj nije poremetilo, pa ni pogledi znatiželjnika.

Fotografije novoga potencijalnoga para možete vidjeti ovdje.

Naslovnica Showbizz