Scena Showbizz

'Napokon uživam'

Četiri godine glumila je ženu nogometaša u Rusiji, bila spremna žrtvovati karijeru, a sada se vratila svojoj prvoj ljubavi: Predugo je prošlo... Sve se promijenilo!

'Napokon uživam'

Nakon gotovo četverogodišnje stanke, Franka Batelić se vratila svojoj najvećoj ljubavi – glazbi. Našoj je pjevačici očito dosadilo 'glumiti' ženu nogometaša u dalekoj Rusiji, pa je odlučila vratiti se na scenu. 

 

🐦🐦 #clichecouplephoto #stadaradim #skrozsevolimo #cheezyalltheway

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on

Novi singl pod nazivom “S tobom” rezultat je duže potrage za iskrenom i emotivnom pjesmom s kojom će se Franka osjećati dobro: “Predugo je prošlo. Sve se promijenilo, ali i u tom metežu životnih promjena i izazova, jedna stvar je moja konstanta. Ta ljubav ne blijedi s vremenom“ rekla je Franka.

Izrazito emocionalna ljubavna balada za Franku čini ostvarenje želje da pjesmom vlada emocija: “Pjesma me osvojila na prvu i uživam u apsolutno svakom tonu."


"Nadam se da će se i vama svidjeti i da će uljepšati i vaš život, baš kao što je i moj” poručila je uz to Franka fanovima. A oni su je u vrlo kratkom roku nagradili pozitivnim komentarima i poručili joj kako nisu mogli poželjeti bolji povratak.

Što kaže dečko, Vedran Ćorluka, ne znamo, ali vjerujemo da je nogometaš isto tako zadovoljan što se njegova draga, nakon toliko godina izbivanja, odlučila malo posvetiti vlastitoj karijeri.

 

Naslovnica Showbizz