Scena Showbizz

Nije više mogla

Ella Dvornik završila u bolnici, fanovi puni podrške, ali i savjeta: Meni se to dogodilo dan prije poroda...

Nije više mogla

Ella Dvornik sinoć je nakon cjelodnevne muke završila u bolnici. Znat će to sve trudnice i majke, mučnine ponekad jednostavno postanu neizdržive, a neugodno povraćanje iz tijela iscrpi i najmanji atom snage.

Upravo to dogodilo se Elli, pa ju je Charles lijepo poslao stručnjacima, jer nisu takve stvari za 'igranje'. Znamo da se trudnoća naše blogerice već približava kraju, a tada treba biti posebno oprezan. 

"Charles je smatrao da je ovo prikladan filter za bolnicu.
P.s - sve je ok, samo sam puno povraćala od 6 ujutro i nisam nista mogla zadržat unutra, pa će me paziti preko noći za svaki slučaj...
.. dragi je otišao doma...jako će mi falit njegovo hrkanje veceras...
... said no one ever...
Laku noć ekipa!", napisala je Ella na svome facebooku.

I nakon cjelodnevnog povraćanja blogerica je zadržala svoj prepoznatljiv smisao za humor, pa je na komentar pratiteljice koja je rekla da se nikad nije tako dobro naspavala kao u bolnici dan prije poroda, Ella uzvratila:

"Zato sam ja odglumila da mi je loše. Šalim se... možda"

Mnogi su influencerici udijelili i savjete, pa je jedna pratiteljica mudro zaključila da se opasno približava trenutak poroda. "Meni se upravo to dogodilo dan prije poroda!", napisala je.

Uslijedile su i poruke podrške, brojni "drži se" i "ne daj se", a ubacila se u priču i Danijela, koja se našalila s ažurnim pratiteljima.

"Dragi fanovi, izdržite!", napisala je i nasmijala Ellu.

Naslovnica Showbizz