Scena Showbizz

Ponovno ljubi

Sandra Perković ima novog dečka: vezu s našim poznatim rukometašem iz Supetra potvrdila je ovom fotografijom

Ponovno ljubi

Nakon nekoliko mjeseci 'povuci-potegni' situacije s trenerom Edisom, Sandra Perković konačno je odlučila okrenuti novi list i, za promjenu, objaviti to svijetu.

Ponosno se Nantesom prošetala sa svojim novim dečkom, a zajedničku fotografiju objavila je na svome Instagramu napisavši romantičnu posvetu. Ona i njen novi 'boo boo' na fotografiji uživaju u francuskome suncu s još jednim parom, a ekipa sportaša i inače je nerazdvojna. S njima su, naime, Sandrina velika prijateljica Eva Bašić i bosanskohercegovački rukometaš Senjamin Burić. A tko je tajanstveni dečko?

Novi ljubavni interes naše poznate sportašice talentirani je rukometaš Jerko Matulić. Prezgodni Bračanin igra za rukometni klub u Nantesu, a druženje sa Sandrom nedavno je zabilježeno i na njegovome Instagramu. Iako bacačica diska još nije potvrdila šuškanja, fanovima je njena objava dovoljna potvrda nove ljubavi.

 

Amour français 👫❤️👫 #Nantes #FrenchLove #MyBooBoo #FullOfLove #SeeYouSoon #HandballLife

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

"Ljubav na francuski način", stoji u objavi, uz 'hashtagove' 'Puna ljubavi', 'Moj Boo Boo' i 'Vidimo se uskoro'.

Iako šokirani, svi su čestitali omiljenoj sportašici i zaželjeli joj sreću u novoj vezi. "Ok. Možda ja sad ispadnem luda...ali jesu li to Sandra i Jerko..?', zapitala se jedna pratiteljica, a ostali su komentarima potvrdili naklapanja.

 

#otvaranjesezoneligeprvaka #zapocetakpobjeda#prvadvaboda#laksejeuzovakvenavijacice💪✌️❤️

A post shared by sonja basic (@bashicheva) on

 

On est champion😊😊 Quelle seasion, quelle journe 💪💪😏 #coupedefrance#tousH #hbcnantes #mizuno

A post shared by Jerko Matulic (@evil_jerko) on

Naslovnica Showbizz