Scena Showbizz

bez dlake na jeziku

Sandra Bagarić otvoreno i iskreno: Lijepo je što sam žena zato što mogu doživjeti višestruke orgazme

bez dlake na jeziku

Iako joj pažnje šire javnosti nikad nije nedostajalo, Sandra Bagarić je posljednjih godina, što zbog brojnih kvalitetnih uloga, što zbog sudjelovanja u glazbenom showu 'Tvoje lice zvuči poznato', stalno u središtu pozornosti.

Uspješna glumačka i pjevačka karijera nije joj uskratila ni harmoničan obiteljski život.

Sinovi koje ima sa suprugom Darkom Domitrovićem, Marko i Lovro, već su momci u tinejdžerskim godinama.

Osim angažmana u matičnom Kazalištu Komediji, u kojem je nedavno imala premijeru novog mjuzikla 'Byron', Sandra Bagarić trenutno je okupirana brojnim poslovnim obavezama u kazalištu, u kojemu, kaže, pokriva sve žanrove, te vođenjem emisije na Radio Sljemenu, a ponovo je gledamo i u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato', piše tportal.

Na koji način vježbate i usavršavate glas?

Ujutro krenem s upričavanjem koje traje cijeli dan, a do navečer propjevam. Zahvaljujući mojoj profesorici Ljiljani Molnar Talajić, poznajem sve trikove pjevačkog zanata.

Sanjate li o tome da nekada nastupite na svjetskoj sceni kao operna pjevačica te u kakvom svjetskom kazalištu?

Jedino što sanjam su mir i tišina, sklad, bijeg iz grada... Ni u mladosti nisam sanjala velike scene - znala sam, kada sam došla u Komediju prije dvadeset i dvije godine, da je to ostvarenje mog sna i da će mi ta kuća repertoarno pružiti priliku da otpjevam sve uloge koje želim.

Jedna ste od najbolje odjevenih žena na javnoj sceni. Uvijek ste skockani, zgodni. Koliko vam treba da se spremite za večernji izlazak?

Iskreno, mogu se spremiti u deset minuta za crveni tepih, ako sam dobre volje, a ako sam loše, onda ni ne idem na crveni tepih.

Čega najviše imate u svom ormaru i što vam je, kad je o modi riječ, najveća slabost?

Male crne koktel haljine.

Zašto je lijepo biti žena?

Zato što svaki dan pereš, peglaš, kuhaš i u tome moraš naći ljepotu... A i mogu doživjeti višestruke orgazme...

Cijeli intervju možete pročitati ovdje.

 

Naslovnica Showbizz