Scena Showbizz

pjevač iz čavoglava kupio prestižni stambeni prostor u zagrebačkom poslovno-stambenom centru

Penthouse od 500 kvadrata: Thompson se okućio u metropoli za 1,6 milijuna eura!

pjevač iz čavoglava kupio prestižni stambeni prostor u zagrebačkom poslovno-stambenom centru

Marko Perković Thompson kupio je luksuzni penthouse u stambeno-poslovnom kompleksu na križanju Radničke ceste i Bunićeve ulice u Zagrebu. Za stan od 500 kvadrata u zgradi čiiji je investitor PB Projekt, pjevač je, pliše Jutarnji list, platio oko 1,3 milijuna eura.

Cijena kvadrata stana u tom kompleksu, naime, kreće se između 2425 i 2675 eura, bez PDV-a. Stan košta oko 855.000 eura, a cijena terase s prekrasnim pogledom na Metropolu je oko 187.000 eura, jasno, bez PDV-a. 

No, tu nije kraj troškovima: Thompson bi, navodno, za uređenje stana, koji nije namješten, morao izdovojiti najmanje 250 tisuća eura. Prema Gordani Đelić, dizajnerici interijera koja je u istoj zgradi uređivala poslovni prostor, uređenje prostora u takvom stanu moglo bi koštati između 500 i 700 eura po kvadratu.

Nadalje, piše Jutarnji, vjeruje se da je pjevač dao kaparu i za najmanje jedno parkirališno mjesto u garaži od 11 tisuća eura. Po toj će računici, svijanje obiteljskog gnijezda Thompson platiti čak 1,6 milijuna eura.

Uz luksuzan stan idu i celebrity susjedi: Thompsonu će prvi susjed biti Goran Ivanišević koji je prošle godine za sličan, no nešto veći penthouse, izdvojio oko 1,6 milijuna eura.

t.s.

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 17FirstPrevious[1]2345678910Last