Scena Showbizz

a mrzi biti po medijima

Jelena Veljača otvorila dušu

a mrzi biti po medijima
Bivša glumica i vrlo aktivna scenaristica Jelena Veljača dala je intervju za Story, istaknuvši pri tome da ju živcira što je stalno po medijima. Veljača je progovorila o svom radu i o razvodu od Janka Popovića Volarića. Konkretno upitana o razvodu i kako je djelovao na nju samo je citirala Churchillovu izreku "Kad ti se čini da prolaziš kroz pakao, samo hodaj dalje…", ali je na pitanje je li njen odnos s bivšim suprugom uistinu tako idiličan kako se čini odgovorila podrobnije:

- Janko i ja zajedno smo proveli afirmativne godine prelaska iz adolescencije u odraslu dob i bili partneri u pravom smislu te riječi tijekom tog osjetljivog i važnog razdoblja. To je neraskidiva poveznica. I danas nastojimo paziti jedno na drugo. Što god se dogodilo ili će se dogoditi, Janko će uvijek biti netko komu mogu vjerovati bez zadrške. I obratno - izjavila je Veljača za Story.

Na pitanje zašto nikad nije željela govoriti o sada već bivšoj vezi s glumcem Filipom Jurčićem i zašto ju nikad nije željela komentirati rekla je da:

- Iskustvo me naučilo da u bilo kakvom odnosu – ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom – nastane nepotrebna i štetna gužva kad se u njega uključi više ljudi, a da ne spominjem čitateljstvo tabloida, ženskih časopisa itd.Naposljetku ionako uvijek ostaje jedna velika istina, samo dvoje ljudi znaju što je bilo ili jest među njima dvoma, i to je dovoljno.

Upitana o svom ljubavnom statusu pitijski je uzvratila:

- Ako me pitate za ljubav, još vjerujem da je to razlog našeg postojanja. Ako me pitate za srodnu dušu, još želim vjerovati u to.

O seriji "Zora dubrovačka" i negodovanju dijela gledateljstva u ovom intervjuu nije bilo spomena...

PSD, FOTO: CROPIX


Naslovnica Showbizz