Scena Showbizz

BAJAGOMANIJA TRESE SPLIT Rasprodana fan pit zona

− S obzirom na pokazan izniman interes, i ovaj put očekujemo pravu poslasticu, spektakl koji će samo nastaviti slijed velikih koncertnih zbivanja u splitskoj ‘Areni’ – kaže Renzo Posinković

Bajagomanija je zahvatila Split: popularni beogradski pjevač u kojeg su se zaljubljivale generacije tinejdžerica priprema koncert za pamćenje u splitskoj “Spaladium Areni” 18. ožujka.

Interes za ulaznicama ne jenjava, a članovi Facebook grupe “Bajaga u Spaladiumu” već su davno rezervirali i kupili 1200 ulaznica po povlaštenoj cijeni od 100 kuna. Rasprodana su i mjesta u fan pit zoni, potvrđuje Renzo Posinković iz “Spaladium Arene”, naviještajući čistu uživanciju.

− S obzirom na pokazan izniman interes, i ovaj put očekujemo pravu poslasticu, spektakl koji će samo nastaviti slijed velikih koncertnih zbivanja u splitskoj “Areni”. Ulaznica još ima, a među njima su i one u VIP loži, kojima je cijena 200 kuna – kaže Posinković.

Odabrani presjek karijere

Momčilu Bajagiću Bajagi i njegovim “Instruktorima” ovo će biti treći splitski koncert. Prvi je, podsjetimo, bio na Bačama, kada ni bačeni suzavac nije pokvario odličnu atmosferu.

Uslijedile su Gripe i još jedno prisjećanje na Bajagine skladbe, posebice legendarne balade. I sada “Arena” i, na Bajaginu veliku radost, još jedno druženje s omiljenom publikom.

− Bajaga u Split dolazi u petak, na koncertni dan. Stalno smo u kontaktu s njim, jedva čeka nastup i učinit će sve da to bude koncert za pamćenje u svakom pogledu – otkriva Posinković.

Na nedavnoj splitskoj presici bio je prisutan i odlično raspoloženi Bajaga, najavivši pritom odličnu svirku uz vrhunski razglas i rasvjetu.

Otkrio je i da mu je kolega Zdravko Čolić nahvalio “Arenu”, štimung koji su napravili Splićani, te je potvrdio da priprema kolažni program prepun starih dobrih hitova.

Bit će to odabrani presjek njegove karijere tijekom koje je nastalo 250 pjesama. Splitski će nastup, među ostalim, obilježiti i 25. obljetnicu Bajagina druženja s glazbom.

Tanja ŠIMUNDIĆ BENDIĆ

S ‘iksicom’ do ulaznice

Facebook grupa Bajaginih obožavatelja na vrijeme je kupila ulaznice po povlaštenoj cijeni od sto kuna. No, pogodnosti još uvijek ima, a ovaj put namijenjene su studentima, koji također dobivaju mogućnost kupnje ulaznica za Bajagin koncert po cijeni od sto kuna. Dovoljno je samo da dođu na blagajnu i, uz predočenje studentske “iksice”, osiguraju svoju ulaznicu za predstojeću zabavu.

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 6FirstPrevious[1]23456Last