Scena Showbizz

splitska pjevačica najavila spektakl u splitu 11. veljače

Jelena Rozga: Jole i Severina su moji veliki prijatelji (FOTOGALERIJA)

splitska pjevačica najavila spektakl u splitu 11. veljače

Već 15 godina sam u ovom poslu i cijeli život sanjam nešto veliko. Zbog koncerta u Spaladium Areni uzbuđena sam već mjesec dana, izjavila je Jelena Rozga uoči svojega do sada najvećeg koncerta, zakazanog u rodnom gradu 11. veljače.


Splitska pjevačica u četvrtak se susrela s novinarima na poprištu ispunjenja svojih snova, skrivena iza naočala, uz riječi opravdanja kako još nije uspjela popiti prvu kavu.

U godini Jelene Rozge, kako je okarakterizirao njezin menadžer Pero Kozomara, koncert u Spaladiumu je sasvim logičan slijed događanja za pjevačicu čije hitove “Bižuterija“, “Gospe moja“, “Daj šta daš“, “Rodit’ ću ti ćer i sina“... publika odlično poznaje.

- Za koji dan izlazi i moj CD ‘Bižuterija’, najavljuje Jelena planove u 2011. nakon povratka s petodnevnog odmora koji je provela u Istanbulu, u društvu prijateljice.

Zbog obveza uoči koncerta nije se mogla dulje odmarati, čeka je uvježbavanje koreografije s plesačima, probe odjeće...

- Bit će to dva i pol sata spektakla - obećava posjetiteljima Splićanka koju su na razmišljanje o samostalnom koncertu u Spaladiumu potakle oduševljene reakcije publike na njezin nastup u sklopu lanjskog humanitarnog spektakla “Svi za Haiti“.

- Moji gosti Željko Samardžić, Jole i Severina neće tu biti slučajno. Sa Željkom sam snimila duet, Jole i Severina su moji veliki prijatelji - izjavila je Jelena, dodajući kako priprema i darove za obožavatelje.

Riječ je njezinom CD-a čiji izlazak planira početkom veljače, a dobit će ga 200 kupaca ulaznica za fan pit koje će se prodavati po cijeni od 100 kuna.

Inače, ulaznice za koncert mogu se od danas kupiti na prodajnim mjestima “Eventima“ i blagajni Spaladiuma, a cijena za parter iznosi 80, a za tribine 100 kuna.

M. GORETA, foto: duje klarić / cropix

Naslovnica Showbizz