Scena Showbizz

u duhu valentinova

Jelena Rozga: U ‘Spaladiumu’ ću napravit svjetski show

u duhu valentinova

Popularna  pjevačica u goste je pozvala prijateljicu Severinu, Jolu i Željka Samardžića

Jelena Rozga održat će 11. veljače prvi veliki koncert pred splitskom publikom u “Spaladium Areni”. Popularna pjevačica u goste je pozvala prijateljicu Severinu, Jolu i Željka Samardžića s kojim je snimila duet “Ima nade”.

- Bit će to spektakl od početka do kraja, za sve zaljubljene i one koji će se tek zaljubiti. Bit će stvarno svjetski - najavljuje Jelena najveći samostalni koncert u karijeri na kojemu, uoči Valentinova, očekuje obožavateljima ispunjenu “Spaladium Arenu”.

- Razmišljali smo o nastupu na sam Dan zaljubljenih, ali kako pada u ponedjeljak, nekako nam se učinilo da je bolji termin petak 11. veljače. A zgodnije je i zbog mojih gostiju, Severine, Jole i Željka Samardžića - kazala nam je Jelena uoči odlaska na siječanjski odmor, tijekom kojega će za dva dana otputovati u Istanbul.

Vlasnica hitova “Bižuterija”, “Rodit ću ti ćer i sina”, “Gospe moja”... u listopadu je održala koncert u zadarskoj dvorani “Krešimir Ćosić” u Višnjiku pred, kako su izvijestili tamošnji mediji, više od 4000 obožavatelja, a na splitskom ih koncertu očekuje puno više.

Za “Spaladium Arenu” priprema posebnu scenografiju, kaže, potpuno drugačiju od one u Višnjiku, a u rodni je grad, pored prijatelja Jole, koji je pjevao na njezinu koncertu u Zadru, pozvala i nove goste - Severinu i Željka Samardžića. Što će pjevati s popularnom splitskom prijateljicom, nije htjela otkriti.

Možda “Gospe moja” ili “Rodit ću ti ćer i sina”?

- Vidjet ćemo, još ćemo se Seve i ja dogovoriti. U svakom slučaju bit će nešto originalno - sa smiješkom će Jelena, koja je dvaput bila Severinina gošća na njezinim koncertima u Umagu i beogradskoj “Areni”. Tad su zajedno pjevale “Sve bi seke ljubile mornare”... 

mirela goreta

Ulaznice 80 i 100 kuna

Ulaznice za Jelenin koncert prodavat će se po cijeni od 80 i 100 kuna.

Od 14. siječnja moći će ih se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na blagajni ‘Spaladium Arene’.

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 5FirstPrevious[1]2345Last