stdClass Object ( [id] => 599871 [title] => Znate ju kao 18-godišnjakinju iz talent showa, a nakon deset godina vraća se na scenu u kombinaciji sa Slavkom Sobinom: Upoznali smo se u Splitu i on mi je bio jedini izbor! [alias] => znate-ju-kao-18-godisnjakinju-iz-talent-showa-a-nakon-deset-godina-vraca-se-na-scenu-u-kombinaciji-sa-slavkom-sobinom-upoznali-smo-se-u-splitu-i-on-mi-je-bio-jedini-izbor [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Manuelu Svorcan javnost je upoznala još prije deset godina, kada se kao osamnaestogodišnjakinja prijavila u talent show "Hrvatska traži zvijezdu". Iako tada nije odnijela pobjedu, iskustvo joj je, kako kaže, bilo odskočna daska za ono čime se danas bavi.

Naime, ova 28-godišnja Puljanka u međuvremenu je završila glumačku akademiju u Londonu, nastupa u mjuziklima, filmovima, a pratili smo je i u ulozi voditeljice HRT-ove emisije "Svijet aplikacija". Proteklog mjeseca odlučila se za novi korak u karijeri: objavila je prvu autorsku pjesmu, "Zamisli", a glavnu ulogu u videospotu povjerila je svom kolegi Slavku Sobinu.

Kažete da vam je "Hrvatska traži zvijezdu" bila odskočna daska. U kojim vam je sve pogledima taj show otvorio vrata

– Show "Hrvatska traži zvijezdu" je bilo predivno iskustvo. Iako sam bila poprilično mlada, imala sam neki svoj cilj. Tada mi je to bilo upoznavanje ljudi, upoznavanje općenito s tim svijetom, nova prijateljstva i kontakti. To mi se, na sreću, sve i ostvarilo. Puno sam toga u showu naučila. Znaju me često pitati bih li to ponovila i moj je odgovor uvijek da bih. Ništa nisam previše uzimala k srcu, bila sam otvorena za nove stvari, upoznala nove ljudi...

Jeste li ostali u kontaktu s nekim od natjecatelja?

– Da, s nekima se i dandanas družim na dnevnoj bazi. Naravno, nikada ne možeš ostati sa svima u kontaktu, ali je definitivno lakše održavati kontakte preko društvenih mreža. Najbliža sam ostala s Bojanom Jambrošićem, koji mi je ujedno i susjed, Barbarom Dautović, Nikolinom Kovačević i Sementom Rajhard.

S Bojanom Jambrošićem, koji je tada pobijedio, nastupate i u mjuziklu za djecu "Mi o vuku", koji je trenutačno na repertoaru u "Lisinskome"...

– Mogu reći da mi je ta predstava "Mi o vuku" jedan od dražih projekata. Ja sam Crvenkapica koja je prilično zaluđena društvenim mrežama i jako je naivna, a Bojan glumi Vuka, koji je u ovoj priči dobar i konstantno se brani od Crvenkapice koja ga kroz cijelu predstavu neutemeljeno optužuje. S Bojanom je vrlo jednostavno raditi, on je veliki profesionalac, voli raditi, ništa mu nije teško i jako je kreativan. Iako, nama ovo nije bio rad na predstavi, nama je to više bilo druženje i igra.

Kada se kod vas rodila ljubav prema mjuziklima?

– Moja ljubav prema mjuziklu rodila se davnih dana. Oduvijek sam pjevala, plesala i glumila, i to je jednostavno forma mjuzikla. Ne mogu se odlučiti što više volim, pokušavam imati energije da objedinim sve. Pozornica me pokreće, osjećam se da sam potpuno na svom terenu. Iako, uvijek imam tremu... Ali uvijek, ha-ha.

Jeste li tip osobe koja i kad ode vani voli zaplesati ili ipak to čuvate za pozornicu?

– Apsolutno da! Čak sam nekad znala biti prenametljiva, pogotovo s osobama koje nisu toliko aktivne u plesu pa je ispadalo kao da želim privući pažnju, a zapravo sam ja samo plesala... Nije mi bitno gdje sam, dokle god je dobra muzika, ja ću sebi stvoriti prostora za ples.

Na kojim još projektima trenutačno radite?

– Prije mjesec dana izišao je moj novi singl "Zamisli", tako da se više-manje bavim njegovom promocijom, radim na novim pjesmama, uskoro izlazi jedna nova web-serija u kojoj imam jednu od glavnih uloga i nastupam u već spomenutoj predstavi "Mi o vuku". To su one konkretne stvari, iako već sutra može doći neki novi projekt... U našem poslu nikada ne znaš. Ne očekuješ ništa, nadaš se najboljem.

Jeste li zadovoljni poslovnim ponudama koje dobivate u Hrvatskoj?

– Zasad sam zadovoljna, ali uvijek može više. Audicije su u većini slučajeva zatvorenog tipa i moraš baš biti u tom krugu da uopće doznaš za audiciju. Dugo sam radila na tome i mislim da sam sad u korektnoj poziciji, ali, naravno, uvijek može bolje. Vodim se onom "uzdaj se u se i u svoje kljuse". Što mi nije teško, volim raditi i istraživati, tako da vjerujem da može samo bolje.

Gledali smo vas i u filmu "Aleksi", gdje ste glumili uz Nedu Arnerić. Je li vam možda udijelila neki glumački savjet?

– Nažalost, nismo imale zajedničku scenu, ali sam se uspjela malo podružiti s njom. Velika žena, predivna glumica i nije mi trebala ništa ni govoriti... Treba samo pratiti njezin rad, već dobiješ dovoljno informacija.

Završili ste akademiju u Londonu. Možete li nam malo opisati to iskustvo, kako izgleda studentski život u britanskoj prijestolnici?

– S obzirom da nisam imala mogućnosti ni vremenski, a ni financijski, nisam konkretno bila dulje razdoblje na akademiji, ali sam odlazila na akademiju Mountview za mjuzikl kako bih se dodatno školovala. Vani je to zapravo isto, jesi li u komadu ili po nekoliko puta. Dokle god si završio, dobro je. Velika je razlika studirati vani ili ovdje, standardi su drukčiji, mentalitet je drukčiji i sam odnos prema obvezama je drukčiji. Nema kašnjenja, moraš biti spreman, nema "boli me nešto" jer su svi zamjenjivi i vrlo talentirani. U svakom slučaju, nije bilo jednostavno, ali sam jako puno naučila.

Što vam najviše nedostaje iz tog razdoblje?

– Zna mi faliti hrana, imali smo odličnu hranu u domu gdje sam živjela, ekipa je bila super, a i London kao London... Tko ga ne bi volio.

Razmišljate li ikada o povratku u London ili selidbi negdje drugdje u inozemstvo?

– Da, naravno... Plan mi je svakako kroz neko vrijeme vratiti se, dobila sam nekoliko ponuda, i vidjeti... Svakako, nisam sigurna bih li se preselila na dulje vrijeme, ali sve stoji kao opcija. Ovisi, naravno, o projektima.

Iako ste već prije objavili dva singla, "Lako tebi" i "Samo sjećanja", odlučili ste uzeti pauzu i posvetiti se mjuziklima. Što vas je motiviralo da baš sada predstavite "Zamisli"?

– Kako ja to volim objasniti... meni je došlo vrijeme za mene, he-he. Odlučila sam se vratiti u solističke vode jer sam imala potrebu i smatram da je pjesma "Zamisli" bio pravi izbor za to. Pjesma se dogodila prilično spontano, i glazba i tekst, a s obzirom da sam autorica teksta smatram da je cijela priča osobnija, intimnija i iskrenija. Volim je pjevati, radiofonična je i drago mi je kako se to sve zarolalo.

Glavna muška uloga u spotu pripala je Slavku Sobinu...

– Slavko i ja dugo se poznajemo, radili smo skupa na jednom mjuziklu u Splitu, gdje smo se i upoznali, i od tada smo prijatelji. On je bio moj prvi i jedini izbor. Redatelj Luka Sepčić i ja smo se jednoglasno složili za njega. Volim njegov rad i pristup, vrlo je talentiran i radišan, i odlično izgleda. Baš ono, muški... I mislim da je zaokružio priču svojom prisutnošću. Cijelo snimanje je bilo jednostavno, improvizacijski nastrojeno... Kao neki film... Dobra energija, ne može ispasti loše.

Biste li se ikad okušali u showu poput "Plesa sa zvijezdama", u kojem trenutačno pratimo Sobina?

– Da, to mi je velika želja... S obzirom da sam ja plesala (kažem plesala jer nisam više toliko aktivna) jazz dance i suvremeni, voljela bih se upoznati s ostalim stilovima. Nadam se pozivu, to bi zasigurno bilo predivno iskustvo.

Tko vam je najveća podrška u životu?

– Najveća podrška u životu su mi, naravno, moja obitelj, bliski prijatelji i partner. Treba puno razumijevanja za moj život... Zasad im to dobro ide, ha-ha.

U jednom ste intervjuu kazali da trenutke koje provodite s dečkom ne objavljujete na društvenim mrežama. Mislite li da je to dio recepta za uspješnu vezu?

– Da, društvene mreže meni osobno služe za zezanciju, promociju i za održavanje kontakata s ljudima. Naravno, zna se dogoditi, nije da ga baš skrivam, ali našu priču ipak čuvamo za sebe. Mislim da to drugima ni ne treba biti bitno, svi mi imamo neke svoje priče... Ne znam je li to recept za uspješnu vezu, svatko radi kako mu paše i ne kažem da je to naš recept, nego jednostavno nemamo potrebu sve objavljivati... Neki imaju, i to je u redu.

Kakav je bio njegov komentar na vaš novi singl?

– Pjesma mu se sviđa iako je on veliki kritičar pa sam njemu zadnjem pustila da posluša, ali se ugodno iznenadio. Lagala bih kad bih rekla da mi to nije bilo bitno. Ali, eto, kaže da je zarazna i već je zna i sam pjevati.

 

Kako provodite vrijeme kada niste na pozornici ili na setu? Što vas najviše veseli?
– Volim se družiti s prijateljima, mislim da je društveni život vrlo bitan. Uvijek nađem vremena za svoje ljude. Možda ne koliko bih htjela, ali ne možeš uvijek imati sve. Bitno je da se razumijemo i da prihvaćaju moj posao i to što radim. A kada sam baš jako umorna, volim ispružiti sve četiri u zrak, pustiti si neku dobru seriju ili film i jednostavno se odmarati. Ili samo spavati. Da, nekad baš fali sna...

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"TALENTIRANA PULJANKA "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2019-04-21 15:04:06 [created_by] => 3096 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2019-04-23 09:28:18 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2019-04-22 12:01:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 10473 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"is_import_from_dnn":true,"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/Archive\/Images\/2019\/04\/22\/Teme\/10944843.jpg","\/Archive\/Images\/2019\/04\/22\/Teme\/10944842.jpg","\/Archive\/Images\/2019\/04\/22\/Teme\/10944844.jpg","\/Archive\/Images\/2019\/04\/22\/Teme\/10944845.jpg","\/Archive\/Images\/2019\/04\/22\/Teme\/10944846.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1013"},{"size0":"1920x1013"},{"size0":"1920x1013"},{"size0":"1920x1013"},{"size0":"1920x1013"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4338668 Threads: 4 Questions: 136072594 Slow queries: 58130 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4076748 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/znate-ju-kao-18-godisnjakinju-iz-talent-showa-a-nakon-deset-godina-vraca-se-na-scenu-u-kombinaciji-sa-slavkom-sobinom-upoznali-smo-se-u-splitu-i-on-mi-je-bio-jedini-izbor-599871 [printLink] => /scena/showbiz/znate-ju-kao-18-godisnjakinju-iz-talent-showa-a-nakon-deset-godina-vraca-se-na-scenu-u-kombinaciji-sa-slavkom-sobinom-upoznali-smo-se-u-splitu-i-on-mi-je-bio-jedini-izbor-599871?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 273836 [name] => Slavko Sobin [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => slavko-sobin [link] => /tag/slavko-sobin ) [1] => stdClass Object ( [id] => 456615 [name] => manuela švorcan [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => manuela-svorcan [link] => /tag/manuela-svorcan ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Znate ju kao 18-godišnjakinju iz talent showa, a nakon deset godina vraća se na scenu u kombinaciji sa Slavkom Sobinom: Upoznali smo se u Splitu i on mi je bio jedini izbor! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3096 [name] => Anja Popović [username] => anja-popovi [email] => anja-popovi@sd.hr [password] => $2y$10$6TdYckj9HFOa//3A9SXdcuHGML4QgkAXjm2rqRaA7gqv1RPp2YVRy [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/anja-popovic-3096 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1614 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/2d7972a7d8b83ad244a9e9dcae98bc8e?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/04/22/Teme/10944843.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/04/22/Teme/10944843.jpg [title] => ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/04/22/Teme/10944842.jpg [title] => ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/04/22/Teme/10944844.jpg [title] => ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/04/22/Teme/10944845.jpg [title] => ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/04/22/Teme/10944846.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Manuelu Svorcan javnost je upoznala još prije deset godina, kada se kao osamnaestogodišnjakinja prijavila u talent show "Hrvatska traži zvijezdu". Iako tada nije odnijela pobjedu, iskustvo joj je, kako kaže, bilo odskočna daska za ono čime se danas bavi.

Naime, ova 28-godišnja Puljanka u međuvremenu je završila glumačku akademiju u Londonu, nastupa u mjuziklima, filmovima, a pratili smo je i u ulozi voditeljice HRT-ove emisije "Svijet aplikacija". Proteklog mjeseca odlučila se za novi korak u karijeri: objavila je prvu autorsku pjesmu, "Zamisli", a glavnu ulogu u videospotu povjerila je svom kolegi Slavku Sobinu.

Kažete da vam je "Hrvatska traži zvijezdu" bila odskočna daska. U kojim vam je sve pogledima taj show otvorio vrata

– Show "Hrvatska traži zvijezdu" je bilo predivno iskustvo. Iako sam bila poprilično mlada, imala sam neki svoj cilj. Tada mi je to bilo upoznavanje ljudi, upoznavanje općenito s tim svijetom, nova prijateljstva i kontakti. To mi se, na sreću, sve i ostvarilo. Puno sam toga u showu naučila. Znaju me često pitati bih li to ponovila i moj je odgovor uvijek da bih. Ništa nisam previše uzimala k srcu, bila sam otvorena za nove stvari, upoznala nove ljudi...

Jeste li ostali u kontaktu s nekim od natjecatelja?

– Da, s nekima se i dandanas družim na dnevnoj bazi. Naravno, nikada ne možeš ostati sa svima u kontaktu, ali je definitivno lakše održavati kontakte preko društvenih mreža. Najbliža sam ostala s Bojanom Jambrošićem, koji mi je ujedno i susjed, Barbarom Dautović, Nikolinom Kovačević i Sementom Rajhard.

S Bojanom Jambrošićem, koji je tada pobijedio, nastupate i u mjuziklu za djecu "Mi o vuku", koji je trenutačno na repertoaru u "Lisinskome"...

– Mogu reći da mi je ta predstava "Mi o vuku" jedan od dražih projekata. Ja sam Crvenkapica koja je prilično zaluđena društvenim mrežama i jako je naivna, a Bojan glumi Vuka, koji je u ovoj priči dobar i konstantno se brani od Crvenkapice koja ga kroz cijelu predstavu neutemeljeno optužuje. S Bojanom je vrlo jednostavno raditi, on je veliki profesionalac, voli raditi, ništa mu nije teško i jako je kreativan. Iako, nama ovo nije bio rad na predstavi, nama je to više bilo druženje i igra.

Kada se kod vas rodila ljubav prema mjuziklima?

– Moja ljubav prema mjuziklu rodila se davnih dana. Oduvijek sam pjevala, plesala i glumila, i to je jednostavno forma mjuzikla. Ne mogu se odlučiti što više volim, pokušavam imati energije da objedinim sve. Pozornica me pokreće, osjećam se da sam potpuno na svom terenu. Iako, uvijek imam tremu... Ali uvijek, ha-ha.

Jeste li tip osobe koja i kad ode vani voli zaplesati ili ipak to čuvate za pozornicu?

– Apsolutno da! Čak sam nekad znala biti prenametljiva, pogotovo s osobama koje nisu toliko aktivne u plesu pa je ispadalo kao da želim privući pažnju, a zapravo sam ja samo plesala... Nije mi bitno gdje sam, dokle god je dobra muzika, ja ću sebi stvoriti prostora za ples.

Na kojim još projektima trenutačno radite?

– Prije mjesec dana izišao je moj novi singl "Zamisli", tako da se više-manje bavim njegovom promocijom, radim na novim pjesmama, uskoro izlazi jedna nova web-serija u kojoj imam jednu od glavnih uloga i nastupam u već spomenutoj predstavi "Mi o vuku". To su one konkretne stvari, iako već sutra može doći neki novi projekt... U našem poslu nikada ne znaš. Ne očekuješ ništa, nadaš se najboljem.

Jeste li zadovoljni poslovnim ponudama koje dobivate u Hrvatskoj?

– Zasad sam zadovoljna, ali uvijek može više. Audicije su u većini slučajeva zatvorenog tipa i moraš baš biti u tom krugu da uopće doznaš za audiciju. Dugo sam radila na tome i mislim da sam sad u korektnoj poziciji, ali, naravno, uvijek može bolje. Vodim se onom "uzdaj se u se i u svoje kljuse". Što mi nije teško, volim raditi i istraživati, tako da vjerujem da može samo bolje.

Gledali smo vas i u filmu "Aleksi", gdje ste glumili uz Nedu Arnerić. Je li vam možda udijelila neki glumački savjet?

– Nažalost, nismo imale zajedničku scenu, ali sam se uspjela malo podružiti s njom. Velika žena, predivna glumica i nije mi trebala ništa ni govoriti... Treba samo pratiti njezin rad, već dobiješ dovoljno informacija.

Završili ste akademiju u Londonu. Možete li nam malo opisati to iskustvo, kako izgleda studentski život u britanskoj prijestolnici?

– S obzirom da nisam imala mogućnosti ni vremenski, a ni financijski, nisam konkretno bila dulje razdoblje na akademiji, ali sam odlazila na akademiju Mountview za mjuzikl kako bih se dodatno školovala. Vani je to zapravo isto, jesi li u komadu ili po nekoliko puta. Dokle god si završio, dobro je. Velika je razlika studirati vani ili ovdje, standardi su drukčiji, mentalitet je drukčiji i sam odnos prema obvezama je drukčiji. Nema kašnjenja, moraš biti spreman, nema "boli me nešto" jer su svi zamjenjivi i vrlo talentirani. U svakom slučaju, nije bilo jednostavno, ali sam jako puno naučila.

Što vam najviše nedostaje iz tog razdoblje?

– Zna mi faliti hrana, imali smo odličnu hranu u domu gdje sam živjela, ekipa je bila super, a i London kao London... Tko ga ne bi volio.

Razmišljate li ikada o povratku u London ili selidbi negdje drugdje u inozemstvo?

– Da, naravno... Plan mi je svakako kroz neko vrijeme vratiti se, dobila sam nekoliko ponuda, i vidjeti... Svakako, nisam sigurna bih li se preselila na dulje vrijeme, ali sve stoji kao opcija. Ovisi, naravno, o projektima.

Iako ste već prije objavili dva singla, "Lako tebi" i "Samo sjećanja", odlučili ste uzeti pauzu i posvetiti se mjuziklima. Što vas je motiviralo da baš sada predstavite "Zamisli"?

– Kako ja to volim objasniti... meni je došlo vrijeme za mene, he-he. Odlučila sam se vratiti u solističke vode jer sam imala potrebu i smatram da je pjesma "Zamisli" bio pravi izbor za to. Pjesma se dogodila prilično spontano, i glazba i tekst, a s obzirom da sam autorica teksta smatram da je cijela priča osobnija, intimnija i iskrenija. Volim je pjevati, radiofonična je i drago mi je kako se to sve zarolalo.

Glavna muška uloga u spotu pripala je Slavku Sobinu...

– Slavko i ja dugo se poznajemo, radili smo skupa na jednom mjuziklu u Splitu, gdje smo se i upoznali, i od tada smo prijatelji. On je bio moj prvi i jedini izbor. Redatelj Luka Sepčić i ja smo se jednoglasno složili za njega. Volim njegov rad i pristup, vrlo je talentiran i radišan, i odlično izgleda. Baš ono, muški... I mislim da je zaokružio priču svojom prisutnošću. Cijelo snimanje je bilo jednostavno, improvizacijski nastrojeno... Kao neki film... Dobra energija, ne može ispasti loše.

Biste li se ikad okušali u showu poput "Plesa sa zvijezdama", u kojem trenutačno pratimo Sobina?

– Da, to mi je velika želja... S obzirom da sam ja plesala (kažem plesala jer nisam više toliko aktivna) jazz dance i suvremeni, voljela bih se upoznati s ostalim stilovima. Nadam se pozivu, to bi zasigurno bilo predivno iskustvo.

Tko vam je najveća podrška u životu?

– Najveća podrška u životu su mi, naravno, moja obitelj, bliski prijatelji i partner. Treba puno razumijevanja za moj život... Zasad im to dobro ide, ha-ha.

U jednom ste intervjuu kazali da trenutke koje provodite s dečkom ne objavljujete na društvenim mrežama. Mislite li da je to dio recepta za uspješnu vezu?

– Da, društvene mreže meni osobno služe za zezanciju, promociju i za održavanje kontakata s ljudima. Naravno, zna se dogoditi, nije da ga baš skrivam, ali našu priču ipak čuvamo za sebe. Mislim da to drugima ni ne treba biti bitno, svi mi imamo neke svoje priče... Ne znam je li to recept za uspješnu vezu, svatko radi kako mu paše i ne kažem da je to naš recept, nego jednostavno nemamo potrebu sve objavljivati... Neki imaju, i to je u redu.

Kakav je bio njegov komentar na vaš novi singl?

– Pjesma mu se sviđa iako je on veliki kritičar pa sam njemu zadnjem pustila da posluša, ali se ugodno iznenadio. Lagala bih kad bih rekla da mi to nije bilo bitno. Ali, eto, kaže da je zarazna i već je zna i sam pjevati.

 

Kako provodite vrijeme kada niste na pozornici ili na setu? Što vas najviše veseli?
– Volim se družiti s prijateljima, mislim da je društveni život vrlo bitan. Uvijek nađem vremena za svoje ljude. Možda ne koliko bih htjela, ali ne možeš uvijek imati sve. Bitno je da se razumijemo i da prihvaćaju moj posao i to što radim. A kada sam baš jako umorna, volim ispružiti sve četiri u zrak, pustiti si neku dobru seriju ili film i jednostavno se odmarati. Ili samo spavati. Da, nekad baš fali sna...

 

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>





[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/znate-ju-kao-18-godisnjakinju-iz-talent-showa-a-nakon-deset-godina-vraca-se-na-scenu-u-kombinaciji-sa-slavkom-sobinom-upoznali-smo-se-u-splitu-i-on-mi-je-bio-jedini-izbor-599871 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=c23163e3896830e6ed3e98d05af1a8802aa561ed [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Znate+ju+kao+18-godi%C5%A1njakinju+iz+talent+showa%2C+a+nakon+deset+godina+vra%C4%87a+se+na+scenu+u+kombinaciji+sa+Slavkom+Sobinom%3A+Upoznali+smo+se+u+Splitu+i+on+mi+je+bio+jedini+izbor%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fznate-ju-kao-18-godisnjakinju-iz-talent-showa-a-nakon-deset-godina-vraca-se-na-scenu-u-kombinaciji-sa-slavkom-sobinom-upoznali-smo-se-u-splitu-i-on-mi-je-bio-jedini-izbor-599871 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fznate-ju-kao-18-godisnjakinju-iz-talent-showa-a-nakon-deset-godina-vraca-se-na-scenu-u-kombinaciji-sa-slavkom-sobinom-upoznali-smo-se-u-splitu-i-on-mi-je-bio-jedini-izbor-599871 )
[{"id":"2","value":"TALENTIRANA PULJANKA "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizTALENTIRANA PULJANKA

Znate ju kao 18-godišnjakinju iz talent showa, a nakon deset godina vraća se na scenu u kombinaciji sa Slavkom Sobinom: Upoznali smo se u Splitu i on mi je bio jedini izbor!

22. travnja 2019. - 14:01

Manuelu Svorcan javnost je upoznala još prije deset godina, kada se kao osamnaestogodišnjakinja prijavila u talent show "Hrvatska traži zvijezdu". Iako tada nije odnijela pobjedu, iskustvo joj je, kako kaže, bilo odskočna daska za ono čime se danas bavi.

Naime, ova 28-godišnja Puljanka u međuvremenu je završila glumačku akademiju u Londonu, nastupa u mjuziklima, filmovima, a pratili smo je i u ulozi voditeljice HRT-ove emisije "Svijet aplikacija". Proteklog mjeseca odlučila se za novi korak u karijeri: objavila je prvu autorsku pjesmu, "Zamisli", a glavnu ulogu u videospotu povjerila je svom kolegi Slavku Sobinu.

Kažete da vam je "Hrvatska traži zvijezdu" bila odskočna daska. U kojim vam je sve pogledima taj show otvorio vrata

– Show "Hrvatska traži zvijezdu" je bilo predivno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 09:39