StoryEditorOCM
ShowbizGOSPOĐA PRAVA

Zlatna djevojka turske scene ima besprijekoran imidž, obožavaju je kolege, a u jednog glumca se i zaljubila

Piše SCENA SD
24. lipnja 2023. - 15:59

Zlatna djevojka turske dramske scene - Özge Gürel ima besprijekoran javni imidž, a obožavaju je i kolege s kojima surađuje na velikim setovima proslavljenih turskih produkcija. Jednu od prvih uloga odigrala je u turskoj uspješnici “Sulejman Veličanstveni”, čime kao da je predodredila svoju karijeru na uspjeh.

Zgodnu Özge gledatelji RTL-a imaju prilike gledati u turskoj uspješnici “Pun mjesec”, hit seriji u kojoj uz Cana Yamana igra glavnu ulogu. U seriji je utjelovila Nazli, vrijednu studenticu gastronomije koja ulazi u dom zagonetnog bogataša Ferita, a sve kako bi mu spravljala svoje delicije. Baš poput Nazli, i Özge je privatno odmalena ambiciozna i vrijedna djevojka koja zna što želi.

Nakon srednje škole upisala je ekonomiju u Istanbulu, no ubrzo je shvatila da to nije ono što želi. Özge je napustila studij i krenula u ostvarenje svojih snova - pohađajući istovremeno satove glume. Rad na ostvarenju vlastitih želja glumici se isplatio, već 2010. godine dobila je ulogu u kriminalističkoj seriji “Kizim Nerede”. Ni slutila nije da će četiri godine kasnije dočekati glavnu ulogu u seriji “Kiraz Mevsimi”, koja će je proslaviti i u Europi.

Spomenuta serija promijenila joj je život i poslovno i privatno. Primjerice, “Kiraz Mevsimi” prva je turska serija koja se probila na talijanskom tržištu, a sam Can Yaman godinama kasnije zahvalio je Özge Gürel, rekavši da je pomoću nje lakše osvojio talijansko tržište. U seriji “Kiraz Mevsimi” 2014. glumila je uz bok glumcu Serkanu Çayoğluu. Glumeći ljubavni par u seriji, Özge i Serkan su se zaljubili te su u braku nešto manje od godinu dana.

Upoznavši ljubav života i stekavši međunarodnu slavu, Özge je do svog 30. rođendana ostvarila brojne svoje snove, a tek tada je počela i plodonosnu suradnju s kolegom Canom Yamanom. Ljubavni par glumili su u seriji “Pun mjesec”, koju gledatelji imaju prilike pratiti na RTL-u, a zaigrali su i u hitu “Gospodin Pogrešni”. Producenti su shvatili da imaju pobjednički duo pa su Özge i Cana spojili više puta.

Özge i Can dijele veliko prijateljstvo te su si međusobna podrška u karijeri, posebno onoj na međunarodnom planu. Njihova kemija pred ekranom je nemjerljiva, a serija “Pun mjesec” donosi je na poseban, romantičan i zabavan način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:22