StoryEditorOCM
ShowbizPREPUŠTEN NA MILOST

‘Živim u kući bez struje, vode, bolestan sam, pomozite‘: bubnjar proslavljen još u Jugoslaviji šokirao potresnom objavom

Piše SCENA SD
26. travnja 2024. - 12:03

Bubnjar nekad slavne "YU grupe", Slobodan Jurišić Jura, oglasio se potresnom objavom gde je otkrio da se nalazi u teškoj životnoj situaciji.

Naime, kako je glazbenik priznao u ispovijesti koju je objavio na svome Facebook profilu, živi u kući bez struje i vode i bolestan je.

"Bio sam bubnjar 50 godina. Svirao sam s Točkom, u YU grupi, s Cukićem… Živim u kući bez struje i bez vode u Perlezu. Uslijed nesretnih okolnosti, ostao sam bez ičega.

Ukrali su mi pare od prodanog stana, pa sam sad prepušten na milost sugrađana. Sam sam i bolestan sam. Svaka pomoć bi mi značila. Zamolio bih sve dobre ljude koji žele pomoći novčanom donacijom preko post-neta u pošti“, napisao je Jurišić u svojoj potresnoj objavi, te dodao i svoj broj telefona.


Inače, Slobodan Jurišić djelovao je kao profesionalni glazbenik od 1979. godine i bio je jedan od najangažiranijih bubnjara.

Započeo je s bendom "Mama Co Co“, bio je član nekad iznimno popularne Yu Grupe, potom benda poznatog beogradskog glazbenika i Bajaginog suradnika Dejana Cukića, radio je i kao studijski glazbenik u Njemačkoj, gdje je i stekao reputaciju "groovera“. Jura je, naime, bio jako poznat po specifičnom načinu sviranja s jedinstvenom tehnikom funk i rock bubnja, piše Nova.rs.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 08:33