StoryEditorOCM
Showbizoštre riječi

Zahuktava se situacija u Buckhingamskoj palači, ujak Kate Middleton izvrijeđao Meghan: ‘Ona je nestabilna...‘

Piše SCENA SD
25. ožujka 2024. - 19:45

U intervjuu za The Times, Gary Goldsmith, ujak vojvotkinje Kate Middleton, otvoreno je iznio svoje stavove o Meghan Markle, kritizirajući njezine optužbe o rasizmu unutar kraljevske obitelji. Goldsmith je izrazio nezadovoljstvo Meghaninim navodima o boji kože sina Archieja, koje je uputila neimenovanim članovima kraljevske obitelji, te je tijekom intervjua opisivao kao ‘nasmijanu djevojku‘.

"Moramo se suočiti s činjenicom da nasmijana djevojka nije vječna, zar ne? Smatram da je nestabilna i da nije povoljna za Harryja i našu zemlju", izjavio je Goldsmith. "Carole i ja smo odrasli u vrlo raznolikoj zajednici, obuhvaćajući različite kulture. Ideja da nasmijana djevojka implicira da je Kate rasistkinja izaziva moj bijes. Kate je svjesna korijena svoje obitelji i ponosna je na njih. Nažalost, nasmijana djevojka nije moralno ispravna osoba."

image
Justin Tallis/Afp

Goldsmith je također iznio mišljenje da su Meghan i Harry svoj odlazak u Ameriku motivirali željom za financijskom dobiti, što smatra neprimjerenim, prenosi Večernji list.

"Princ William, Harry i Kate bili su jedan mali, sretan trio koji je sada razoren. S obzirom na sve što se događa, a ima i onih stvari koje nisu javno poznate, mogu li oni biti apsolutno sretni? Ne vjerujem. Djeca donose mnogo radosti, ali ne i potpunu sreću", dodao je.

image
Suzanne Cordeiro/Afp

Goldsmith je također istaknuo svoje nezadovoljstvo što ga javnost često percipira kao "zlog ujaka".

"Teško mi je što me uvijek prikazuju kao ‘zlog ujaka‘", izjavio je nedavno nakon napuštanja emisije ‘Big Brother‘, u kojoj je sudjelovao s ciljem promjene percepcije javnosti o sebi.

U međuvremenu, vojvotkinja Kate nedavno je objavila da je dijagnosticirana s rakom, što je bila velika šok za nju i njezinu obitelj. U emotivnoj video poruci, vojvotkinja je otkrila da ona i princ William poduzimaju sve korake kako bi se nosili s situacijom u privatnosti svoga doma, za dobrobit svoje obitelji.

image
/Shutterstock

Kensingtonska palača odlučila je zadržati privatnost po pitanju vrste i stadija raka s kojim se vojvotkinja suočava, te je zamolila javnost da ne nagađa ili širi spekulacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 20:01