StoryEditorOCM
ShowbizPOVRATAK ZVIJEZDE

Veliki povratak Alena Vitasovića! Sprema koncert za Sv. Duju: ‘Hajdukovac sam od rođenja. Za Hajduka je cijela obitelj‘

Piše Ivana Prgomet
19. veljače 2024. - 12:36

Alen Vitasović donedavno se bio povukao iz javnosti zbog zdravstvenih problema koje je imao nakon borbe s koronom i teškom upalom pluća. No sad je sa zdravljem sve u redu, kaže nam.

- Trenutno sam dobro, u odličnoj formi, zdravlje nikad bolje. Cijela prošla godina bila je veoma intenzivna, uspješna, ali i naporna. Tako da mi je trebala mala pauza i odmor koji sam proveo sa suprugom. Inače, još od prve pandemije osjećam posljedice na zdravlje, pa mi nije bilo lako dva, tri mjeseca pjevati i biti na pozornici. To je sad iza mene i okrećem se novim obavezama i izazovima - rekao nam je Alen. 

Čeka ga snimanje još dviju pjesama s kojima će nakon dvije godine rada završiti novi album. Album u potpunosti potpisuje autorski, zajedno s Marcom Grabberom i Ivanom Arnoldom. U međuvremenu će opet nastaviti suradnju s mojim bivšim autorom Livijom Morosinom s kojim sam zabilježio jedne od najvećih uspjeha u karijeri.

- Album ćemo promovirati uživo tijekom cijele godine u kojoj obilježavam 30 godina karijere i 40 godina bavljenja glazbom. Album izlazi u izdanju diskografske kuće Dancing bear - kaže nam Vitasović, koji se posebno veseli koncertu u Splitu 5. svibnja na trodnevnoj fešti povodom proslave Sv. Duje. 

- Nastupit ću na Prokurativama, s nadom i u proslavu osvajanja titule prvaka Hrvatske našeg Hajduka. Zvali su me iz Turističke zajednice da me u Splitu ljudi jako žele, pogotovo Torcida jer volim Hajduk. Ljubav prema Hajduku naslijedio sam od oca. Još otkako sam bio u maminom trbuhu navijam za Hajduk. U temeljima moje kuće u Istri upisan je sastav Hajduka iz generacije 1974. Volim Istru, ali navijač sam Hajduka. S Hajdukom sam zarazio i suprugu i djecu, cijelo selo - rekao nam je Vitasović. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:02