stdClass Object ( [id] => 1258179 [title] => Upoznajte kandidate ‘Braka na prvu. Što mislite koga će eksperti spojiti i koliko će parova opstati u avanturi života? [alias] => upoznajte-kandidate-braka-na-prvu-sto-mislite-koga-ce-eksperti-spojiti-i-koliko-ce-parova-opstati-u-avanturi-zivota [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama. Novih 12 romantika odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj “Brak na prvu”, što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u. Kao i u prethodnoj sezoni, parove će spajati već poznati eksperti Boris Blažinić, Iva Stasiow te Sanela Kovačević Nelly, a evo i prilike da upoznate kandidate...

Saša Đorić:
‘Vjerujem u bajke’

---

image

Saša

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Saša Đorić (31) dolazi iz Splita, no većinu života provela je u Vranju s ocem. Iza nje je brak iz kojeg ima 10-godišnju kćer, a nakon razvoda ističe kako ponovno uči živjeti tražeći sebe kroz umjetnost, sport i kreativnost. Opisuje se kao iskrenu i kritičnu osobu, no u isto vrijeme vrlo ranjivu i emotivnu. Najvažnije joj je da je muškarac džentlmen, a morao bi biti i uspješniji od nje. Ne izlazi i ne tulumari već ističe da više voli sjediti uz more i popiti čašu vina ili džogirati u prirodi.

Dario Crnković:
‘Tražim ležernu damu’

---

image

Dario

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Dario Crnković (27) stiže iz Rakovice, mjesta u blizini Plitvičkih jezera. Već pet godina živi i radi u Londonu kao barmen i koktel-majstor. U London se preselio zbog bivše kako bi provjerio ima li među njima još uvijek ljubavnih iskrica, no na kraju se pokazalo da više nisu jedno za drugo. Ipak, odlučio je ostati u Londonu. Unatoč tomu, najveća mu je životna želja pronaći ljubav i vratiti se u Hrvatsku. Njegova buduća partnerica trebala bi biti dama, ali također i dovoljno ležerna da s njom može otići na pivo i ćevape.

Tihomir Tomašić:
‘Trebam nekoga tko voli sve što i ja’

---

image

Tihomir

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Tihomir Tomašić (50) uspješan je poslovni čovjek koji je nakon 26 godina ulaganja u karijeru, 15 godina braka te dvoje djece shvatio da mu pati privatni život jer je njegov fokus bio na poslu. Priznaje kako je to osvijestio tijekom pandemije i nakon razvoda čvrsto odlučio kako će se više posvetiti sebi. Sada može reći kako zna što traži u ljubavi i nada se da će pronaći nekoga s kim može razgovarati o svemu, a zauzvrat će dati sve od sebe kako bi je uvijek nasmijavao.

Lorena Farkač:
‘Brzo se zaljubim’

---

image

Lorena

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Lorena Farkač (24) dolazi iz malog mjesta Stupnik pokraj Zagreba. Studira komunikacijski menadžment, voditeljica je na televiziji Aurora, a njezin hobi postao je i posao - obožava društvene mreže i na TikToku ima više od 120 tisuća pratitelja! Kad je o emocijama riječ, priznaje da ih nikada ne može sakriti pa kad joj se netko ne sviđa, to se odmah vidi. Osim toga, privlače je visoki i zgodni muškarci iako prednost daje inteligentnim džentlmenima koji vole istraživati svijet.

Andrea Kukolj:
‘U vezi najviše
cijenim odanost’

---

image

Andrea

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Andrea Kukolj (34) dolazi iz Zagreba i radi u telekomunikacijskoj tvrtki. Vrlo je organizirana i trudi se držati sve pod kontrolom jer si je postavila mnogo prepreka i ograničenja zbog loših ljubavnih iskustava. Privlače je visoki i uspješni muškarci koji će joj biti posvećeni te uz koje će se osjećati sigurnom i voljenom. U vezi najviše cijeni stabilnost i odanost, a ističe kako će se prepustiti muškarcu ako mu vjeruje. Andrea kaže kako mašta o crkvenom vjenčanju te želi imati skladnu obitelj i djecu.

Bojan Mrđenović:
‘Idealne žene za mene su
Bellucci i Žanamari’

---

image

Bojan

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Bojan Mrđenović (38) dolazi iz Siska, a javnosti je već dobro poznat kao kandidat posljednje sezone “Big Brothera”. Nedavno se vratio iz Nizozemske, gdje je dvije godine radio kao konobar. Bojanu je važno da njegova buduća odabranica voli sportske aktivnosti i provoditi vrijeme na otvorenom, a ističe kako ga kod žena odbija kad su previše tradicionalne. Njegov primjeri idealnih žena su Monica Bellucci i Žanamari Perčić. Svoju naklonost prema ženama ne pokazuje skupim darovima, već svoje emocije iskazuje lijepim riječima i uključenošću u život žene.

Manuela Milovanović:
‘S partnerom želim
istraživati nepoznato’

---

image

Manuela

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Zagrepčanka Manuela Milovanović (43) kaže da živi u trenutku i voli biti u kontaktu s ljudima, što je i ostvarila radeći kao turistička vodičica, predavačica i life coach. Manuela govori šest stranih jezika i smatra da su je najviše obogatila putovanja i upoznavanje drugih kultura. Ipak, više bi voljela putovati udvoje tako da želi pronaći partnera sa sličnim interesima, bliskog njezinim godinama koji će je nasmijati. Kroz smijeh zaključuje da muškarca ne shvaća ozbiljno, čak ni autoritativno, ako nije viši od nje.

Stefan Modrić:
‘Želim djevojku
prirodnog izgleda’

---

image

Stefan

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Stefan Modrić (25) dolazi iz Pazina, a živi u Zagrebu, gdje radi kao kondicijski trener i studira kineziološki fakultet. Za njega su u ljubavi nepoštenje i nepoštovanje apsolutno zabranjeni, a kad je u vezi, vrlo je pažljiv i ne voli se svađati. Kaže da nikada ne bi prevario djevojku, ali kada shvati da gleda druge žene, zna da je njegova trenutna veza završila. Uvijek će dati prednost djevojkama prirodnog izgleda, voli vedre, pričljive, samouvjerene, ambiciozne i duhovite žene.

Marko Bogdan:
‘Volim starije žene
koje znaju što žele’

---

image

Marko

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Marko Bogdan (34) dolazi iz Daruvara i iznimno je ambiciozan čovjek koji teži velikom uspjehu u poslovnom svijetu. Marko preferira starije žene koje znaju što žele, koje su ambiciozne i imaju životne planove. Kad je o fizičkom izgledu riječ, preferira niže žene poput Eve Longorije ili Kristine Krepele. Posljednju dulju vezu prekinuo je prošle godine jer djevojka i on nisu imali iste prioritete. Ako upozna pravu ženu koja uspije pronaći način da ga zavoli i ublaži njegove čvrste stavove, oženit će je!

Petra Meštrić:
‘Privlače me
ambiciozni dečki’

---

image

Petra

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Petra Meštrić (28) dolazi iz Varaždina, no trenutno živi u Rijeci, gdje pohađa medicinski fakultet. U slobodno vrijeme ide u teretanu, istražuje o mentalnom zdravlju i pokušava se proslaviti kao influencerica. Njezin najveći neostvareni san je postati glumica. Njezina najdulja veza trajala je četiri godine, a posljednju je okončala jer je dečko nije podržavao u njezinim ambicijama.

Privlače je tamnokosi i visoki dečki poput Brada Pitta, važno joj je da dečko drži do sebe i da je ambiciozan, a ne tolerira lijenost.

Hedviga Tandara:
‘Tražim zrelog partnera’

---

image

Hedviga

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Hedviga Tandara (31) dolazi iz Zagreba i radi kao voditeljica marketinga u obiteljskoj tvrtki. Nakon studija jedno je vrijeme živjela u Španjolskoj, a kratko i u Dubaiju. Hedviga traži partnera na kojeg se može osloniti i daje laganu prednost zrelijim muškarcima koji trebaju biti skromni, ali ambiciozni te imati manire. Za sebe kaže da je vrlo ambiciozna, energična i otvorena, ukratko, puna je iznenađenja. U posljednje vrijeme odlučila je živjeti punim plućima putujući, a sve bi to bilo, naravno, ljepše udvoje…

Zoran Babović:
‘Moja odabranica mora
biti spremna za akciju’

---

image

Zoran

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Pravi ovisnik o adrenalinu - prvo je što bi prijatelji Zorana Babovića (39) rekli o njemu. Zoran za sebe kaže je otvorena i društvena osoba uvijek spremna za akciju ili neplanirani izlazak. Zoran želi da njegova buduća partnerica ima slične interese kao i on zato što smatra nakon što prođe zaljubljenost, stil života je ono što ljude drži zajedno. Fizički izgled nije mu na prvome mjestu, a jedino nikako ne bi ne bi mogao biti u vezi s osobom koja bi radije odabrala izležavanje na kauču od aktivnosti na otvorenom.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"JO\u0160 10 DANA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7595"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => JOŠ 10 DANA 2 0 7595 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-01-20 13:55:09 [created_by] => 3175 [created_by_alias] => SCENA SD [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-01-20 13:59:17 [modified_by] => 3175 [publish_up] => 2023-01-20 13:48:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 1498 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Upoznajte kandidate 'Braka na prvu. Što mislite koga će eksperti spojiti i koliko će parova opstati u avanturi života? [metakey] => Brak na prvu, nova sezona, RTL SHOW [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24171227.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151590.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151597.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151591.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151599.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151593.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151588.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151589.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151594.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151598.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151595.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151596.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151592.jpg","\/images\/slike\/2023\/01\/20\/24151600.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL","Maja Bota \u0160trbe\/RTL"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

Sanela Kova\u010devi\u0107 Nelly, Boris Bla\u017eini\u0107 i Iva Stasiow<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Sa\u0161a<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Dario<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Tihomir<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Lorena<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Andrea<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Bojan<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Manuela<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Stefan<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Marko<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Petra<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Hedviga<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Zoran<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x920","hd_24171227_1920.jpg":"1920x1080","k_24171227_1280.jpg":"1280x1280","k_24171227_1024.jpg":"1024x1024","k_24171227_640.jpg":"640x640","k_24171227_480.jpg":"480x480","k_24171227_340.jpg":"340x340","k_24171227_220.jpg":"220x220","o_24171227_1280.jpg":"1280x613","o_24171227_1024.jpg":"1024x490","o_24171227_640.jpg":"640x306","o_24171227_480.jpg":"480x230","o_24171227_340.jpg":"340x162","o_24171227_220.jpg":"220x105","h_24171227_1280.jpg":"1280x854","h_24171227_1024.jpg":"1024x683","h_24171227_640.jpg":"640x427","h_24171227_480.jpg":"480x320","h_24171227_340.jpg":"340x227","h_24171227_220.jpg":"220x147","pp_24171227_1280.jpg":"1280x1628","pp_24171227_1024.jpg":"1024x1303","pp_24171227_640.jpg":"640x814","pp_24171227_480.jpg":"480x611","pp_24171227_340.jpg":"340x432","pp_24171227_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24151590_1920.jpg":"1920x1080","k_24151590_1280.jpg":"1280x1280","k_24151590_1024.jpg":"1024x1024","k_24151590_640.jpg":"640x640","k_24151590_480.jpg":"480x480","k_24151590_340.jpg":"340x340","k_24151590_220.jpg":"220x220","o_24151590_1280.jpg":"1280x853","o_24151590_1024.jpg":"1024x682","o_24151590_640.jpg":"640x426","o_24151590_480.jpg":"480x320","o_24151590_340.jpg":"340x226","o_24151590_220.jpg":"220x146","h_24151590_1280.jpg":"1280x854","h_24151590_1024.jpg":"1024x683","h_24151590_640.jpg":"640x427","h_24151590_480.jpg":"480x320","h_24151590_340.jpg":"340x227","h_24151590_220.jpg":"220x147","pp_24151590_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151590_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151590_640.jpg":"640x814","pp_24151590_480.jpg":"480x611","pp_24151590_340.jpg":"340x432","pp_24151590_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1890x2835","hd_24151597_1920.jpg":"1920x1080","k_24151597_1280.jpg":"1280x1280","k_24151597_1024.jpg":"1024x1024","k_24151597_640.jpg":"640x640","k_24151597_480.jpg":"480x480","k_24151597_340.jpg":"340x340","k_24151597_220.jpg":"220x220","o_24151597_1280.jpg":"1280x1920","o_24151597_1024.jpg":"1024x1536","o_24151597_640.jpg":"640x960","o_24151597_480.jpg":"480x720","o_24151597_340.jpg":"340x510","o_24151597_220.jpg":"220x330","h_24151597_1280.jpg":"1280x854","h_24151597_1024.jpg":"1024x683","h_24151597_640.jpg":"640x427","h_24151597_480.jpg":"480x320","h_24151597_340.jpg":"340x227","h_24151597_220.jpg":"220x147","pp_24151597_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151597_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151597_640.jpg":"640x814","pp_24151597_480.jpg":"480x611","pp_24151597_340.jpg":"340x432","pp_24151597_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24151591_1920.jpg":"1920x1080","k_24151591_1280.jpg":"1280x1280","k_24151591_1024.jpg":"1024x1024","k_24151591_640.jpg":"640x640","k_24151591_480.jpg":"480x480","k_24151591_340.jpg":"340x340","k_24151591_220.jpg":"220x220","o_24151591_1280.jpg":"1280x1920","o_24151591_1024.jpg":"1024x1536","o_24151591_640.jpg":"640x960","o_24151591_480.jpg":"480x720","o_24151591_340.jpg":"340x510","o_24151591_220.jpg":"220x330","h_24151591_1280.jpg":"1280x854","h_24151591_1024.jpg":"1024x683","h_24151591_640.jpg":"640x427","h_24151591_480.jpg":"480x320","h_24151591_340.jpg":"340x227","h_24151591_220.jpg":"220x147","pp_24151591_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151591_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151591_640.jpg":"640x814","pp_24151591_480.jpg":"480x611","pp_24151591_340.jpg":"340x432","pp_24151591_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_24151599_1920.jpg":"1920x1080","k_24151599_1280.jpg":"1280x1280","k_24151599_1024.jpg":"1024x1024","k_24151599_640.jpg":"640x640","k_24151599_480.jpg":"480x480","k_24151599_340.jpg":"340x340","k_24151599_220.jpg":"220x220","o_24151599_1280.jpg":"1280x1920","o_24151599_1024.jpg":"1024x1536","o_24151599_640.jpg":"640x960","o_24151599_480.jpg":"480x720","o_24151599_340.jpg":"340x510","o_24151599_220.jpg":"220x330","h_24151599_1280.jpg":"1280x854","h_24151599_1024.jpg":"1024x683","h_24151599_640.jpg":"640x427","h_24151599_480.jpg":"480x320","h_24151599_340.jpg":"340x227","h_24151599_220.jpg":"220x147","pp_24151599_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151599_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151599_640.jpg":"640x814","pp_24151599_480.jpg":"480x611","pp_24151599_340.jpg":"340x432","pp_24151599_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_24151593_1920.jpg":"1920x1080","k_24151593_1280.jpg":"1280x1280","k_24151593_1024.jpg":"1024x1024","k_24151593_640.jpg":"640x640","k_24151593_480.jpg":"480x480","k_24151593_340.jpg":"340x340","k_24151593_220.jpg":"220x220","o_24151593_1280.jpg":"1280x1920","o_24151593_1024.jpg":"1024x1536","o_24151593_640.jpg":"640x960","o_24151593_480.jpg":"480x720","o_24151593_340.jpg":"340x510","o_24151593_220.jpg":"220x330","h_24151593_1280.jpg":"1280x854","h_24151593_1024.jpg":"1024x683","h_24151593_640.jpg":"640x427","h_24151593_480.jpg":"480x320","h_24151593_340.jpg":"340x227","h_24151593_220.jpg":"220x147","pp_24151593_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151593_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151593_640.jpg":"640x814","pp_24151593_480.jpg":"480x611","pp_24151593_340.jpg":"340x432","pp_24151593_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_24151588_1920.jpg":"1920x1080","k_24151588_1280.jpg":"1280x1280","k_24151588_1024.jpg":"1024x1024","k_24151588_640.jpg":"640x640","k_24151588_480.jpg":"480x480","k_24151588_340.jpg":"340x340","k_24151588_220.jpg":"220x220","o_24151588_1280.jpg":"1280x1920","o_24151588_1024.jpg":"1024x1536","o_24151588_640.jpg":"640x960","o_24151588_480.jpg":"480x720","o_24151588_340.jpg":"340x510","o_24151588_220.jpg":"220x330","h_24151588_1280.jpg":"1280x854","h_24151588_1024.jpg":"1024x683","h_24151588_640.jpg":"640x427","h_24151588_480.jpg":"480x320","h_24151588_340.jpg":"340x227","h_24151588_220.jpg":"220x147","pp_24151588_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151588_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151588_640.jpg":"640x814","pp_24151588_480.jpg":"480x611","pp_24151588_340.jpg":"340x432","pp_24151588_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24151589_1920.jpg":"1920x1080","k_24151589_1280.jpg":"1280x1280","k_24151589_1024.jpg":"1024x1024","k_24151589_640.jpg":"640x640","k_24151589_480.jpg":"480x480","k_24151589_340.jpg":"340x340","k_24151589_220.jpg":"220x220","o_24151589_1280.jpg":"1280x1920","o_24151589_1024.jpg":"1024x1536","o_24151589_640.jpg":"640x960","o_24151589_480.jpg":"480x720","o_24151589_340.jpg":"340x510","o_24151589_220.jpg":"220x330","h_24151589_1280.jpg":"1280x854","h_24151589_1024.jpg":"1024x683","h_24151589_640.jpg":"640x427","h_24151589_480.jpg":"480x320","h_24151589_340.jpg":"340x227","h_24151589_220.jpg":"220x147","pp_24151589_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151589_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151589_640.jpg":"640x814","pp_24151589_480.jpg":"480x611","pp_24151589_340.jpg":"340x432","pp_24151589_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_24151594_1920.jpg":"1920x1080","k_24151594_1280.jpg":"1280x1280","k_24151594_1024.jpg":"1024x1024","k_24151594_640.jpg":"640x640","k_24151594_480.jpg":"480x480","k_24151594_340.jpg":"340x340","k_24151594_220.jpg":"220x220","o_24151594_1280.jpg":"1280x1920","o_24151594_1024.jpg":"1024x1536","o_24151594_640.jpg":"640x960","o_24151594_480.jpg":"480x720","o_24151594_340.jpg":"340x510","o_24151594_220.jpg":"220x330","h_24151594_1280.jpg":"1280x854","h_24151594_1024.jpg":"1024x683","h_24151594_640.jpg":"640x427","h_24151594_480.jpg":"480x320","h_24151594_340.jpg":"340x227","h_24151594_220.jpg":"220x147","pp_24151594_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151594_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151594_640.jpg":"640x814","pp_24151594_480.jpg":"480x611","pp_24151594_340.jpg":"340x432","pp_24151594_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24151598_1920.jpg":"1920x1080","k_24151598_1280.jpg":"1280x1280","k_24151598_1024.jpg":"1024x1024","k_24151598_640.jpg":"640x640","k_24151598_480.jpg":"480x480","k_24151598_340.jpg":"340x340","k_24151598_220.jpg":"220x220","o_24151598_1280.jpg":"1280x1920","o_24151598_1024.jpg":"1024x1536","o_24151598_640.jpg":"640x960","o_24151598_480.jpg":"480x720","o_24151598_340.jpg":"340x510","o_24151598_220.jpg":"220x330","h_24151598_1280.jpg":"1280x854","h_24151598_1024.jpg":"1024x683","h_24151598_640.jpg":"640x427","h_24151598_480.jpg":"480x320","h_24151598_340.jpg":"340x227","h_24151598_220.jpg":"220x147","pp_24151598_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151598_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151598_640.jpg":"640x814","pp_24151598_480.jpg":"480x611","pp_24151598_340.jpg":"340x432","pp_24151598_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_24151595_1920.jpg":"1920x1080","k_24151595_1280.jpg":"1280x1280","k_24151595_1024.jpg":"1024x1024","k_24151595_640.jpg":"640x640","k_24151595_480.jpg":"480x480","k_24151595_340.jpg":"340x340","k_24151595_220.jpg":"220x220","o_24151595_1280.jpg":"1280x1920","o_24151595_1024.jpg":"1024x1536","o_24151595_640.jpg":"640x960","o_24151595_480.jpg":"480x720","o_24151595_340.jpg":"340x510","o_24151595_220.jpg":"220x330","h_24151595_1280.jpg":"1280x854","h_24151595_1024.jpg":"1024x683","h_24151595_640.jpg":"640x427","h_24151595_480.jpg":"480x320","h_24151595_340.jpg":"340x227","h_24151595_220.jpg":"220x147","pp_24151595_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151595_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151595_640.jpg":"640x814","pp_24151595_480.jpg":"480x611","pp_24151595_340.jpg":"340x432","pp_24151595_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_24151596_1920.jpg":"1920x1080","k_24151596_1280.jpg":"1280x1280","k_24151596_1024.jpg":"1024x1024","k_24151596_640.jpg":"640x640","k_24151596_480.jpg":"480x480","k_24151596_340.jpg":"340x340","k_24151596_220.jpg":"220x220","o_24151596_1280.jpg":"1280x1920","o_24151596_1024.jpg":"1024x1536","o_24151596_640.jpg":"640x960","o_24151596_480.jpg":"480x720","o_24151596_340.jpg":"340x510","o_24151596_220.jpg":"220x330","h_24151596_1280.jpg":"1280x854","h_24151596_1024.jpg":"1024x683","h_24151596_640.jpg":"640x427","h_24151596_480.jpg":"480x320","h_24151596_340.jpg":"340x227","h_24151596_220.jpg":"220x147","pp_24151596_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151596_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151596_640.jpg":"640x814","pp_24151596_480.jpg":"480x611","pp_24151596_340.jpg":"340x432","pp_24151596_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24151592_1920.jpg":"1920x1080","k_24151592_1280.jpg":"1280x1280","k_24151592_1024.jpg":"1024x1024","k_24151592_640.jpg":"640x640","k_24151592_480.jpg":"480x480","k_24151592_340.jpg":"340x340","k_24151592_220.jpg":"220x220","o_24151592_1280.jpg":"1280x1920","o_24151592_1024.jpg":"1024x1536","o_24151592_640.jpg":"640x960","o_24151592_480.jpg":"480x720","o_24151592_340.jpg":"340x510","o_24151592_220.jpg":"220x330","h_24151592_1280.jpg":"1280x854","h_24151592_1024.jpg":"1024x683","h_24151592_640.jpg":"640x427","h_24151592_480.jpg":"480x320","h_24151592_340.jpg":"340x227","h_24151592_220.jpg":"220x147","pp_24151592_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151592_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151592_640.jpg":"640x814","pp_24151592_480.jpg":"480x611","pp_24151592_340.jpg":"340x432","pp_24151592_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24151600_1920.jpg":"1920x1080","k_24151600_1280.jpg":"1280x1280","k_24151600_1024.jpg":"1024x1024","k_24151600_640.jpg":"640x640","k_24151600_480.jpg":"480x480","k_24151600_340.jpg":"340x340","k_24151600_220.jpg":"220x220","o_24151600_1280.jpg":"1280x1920","o_24151600_1024.jpg":"1024x1536","o_24151600_640.jpg":"640x960","o_24151600_480.jpg":"480x720","o_24151600_340.jpg":"340x510","o_24151600_220.jpg":"220x330","h_24151600_1280.jpg":"1280x854","h_24151600_1024.jpg":"1024x683","h_24151600_640.jpg":"640x427","h_24151600_480.jpg":"480x320","h_24151600_340.jpg":"340x227","h_24151600_220.jpg":"220x147","pp_24151600_1280.jpg":"1280x1628","pp_24151600_1024.jpg":"1024x1303","pp_24151600_640.jpg":"640x814","pp_24151600_480.jpg":"480x611","pp_24151600_340.jpg":"340x432","pp_24151600_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38394802 Threads: 4 Questions: 7097828143 Slow queries: 3300397 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608344139 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/upoznajte-kandidate-braka-na-prvu-sto-mislite-koga-ce-eksperti-spojiti-i-koliko-ce-parova-opstati-u-avanturi-zivota-1258179 [printLink] => /scena/showbiz/upoznajte-kandidate-braka-na-prvu-sto-mislite-koga-ce-eksperti-spojiti-i-koliko-ce-parova-opstati-u-avanturi-zivota-1258179?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 602458 [name] => Brak na prvu [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-02-25 17:43:38 [main_article_id] => 0 [alias] => brak-na-prvu [link] => /tag/brak-na-prvu ) [1] => stdClass Object ( [id] => 344752 [name] => nova sezona [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-sezona [link] => /tag/nova-sezona ) [2] => stdClass Object ( [id] => 429845 [name] => RTL SHOW [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => rtl-show [link] => /tag/rtl-show ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Upoznajte kandidate ‘Braka na prvu. Što mislite koga će eksperti spojiti i koliko će parova opstati u avanturi života? [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3175 [name] => Marko Njegić [username] => marko-njegi [email] => marko-njegi@sd.hr [password] => $2y$10$InymkgzsoQ8yBIABvfFbSu.rpTzqylffc4TDDFaRUJ8zdZUOeS5dS [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marko-njegic-3175 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1693 [gender] => m [description] => [image] => 1693.png [url] => [group] => 4 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"28","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/authors/1693.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24171227.jpg [galleryCount] => 14 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Maja Bota Štrbe/RTL [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24171227.jpg [title] => Maja Bota Štrbe/RTL ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151590.jpg [title] =>

Sanela Kovačević Nelly, Boris Blažinić i Iva Stasiow

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151597.jpg [title] =>

Saša

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151591.jpg [title] =>

Dario

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151599.jpg [title] =>

Tihomir

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151593.jpg [title] =>

Lorena

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151588.jpg [title] =>

Andrea

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151589.jpg [title] =>

Bojan

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151594.jpg [title] =>

Manuela

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151598.jpg [title] =>

Stefan

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151595.jpg [title] =>

Marko

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151596.jpg [title] =>

Petra

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151592.jpg [title] =>

Hedviga

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/01/20/24151600.jpg [title] =>

Zoran

 

Maja Bota Štrbe/RTL ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama. Novih 12 romantika odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj “Brak na prvu”, što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u. Kao i u prethodnoj sezoni, parove će spajati već poznati eksperti Boris Blažinić, Iva Stasiow te Sanela Kovačević Nelly, a evo i prilike da upoznate kandidate...

Saša Đorić:
‘Vjerujem u bajke’

---

image

Saša

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Saša Đorić (31) dolazi iz Splita, no većinu života provela je u Vranju s ocem. Iza nje je brak iz kojeg ima 10-godišnju kćer, a nakon razvoda ističe kako ponovno uči živjeti tražeći sebe kroz umjetnost, sport i kreativnost. Opisuje se kao iskrenu i kritičnu osobu, no u isto vrijeme vrlo ranjivu i emotivnu. Najvažnije joj je da je muškarac džentlmen, a morao bi biti i uspješniji od nje. Ne izlazi i ne tulumari već ističe da više voli sjediti uz more i popiti čašu vina ili džogirati u prirodi.

Dario Crnković:
‘Tražim ležernu damu’

---

image

Dario

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Dario Crnković (27) stiže iz Rakovice, mjesta u blizini Plitvičkih jezera. Već pet godina živi i radi u Londonu kao barmen i koktel-majstor. U London se preselio zbog bivše kako bi provjerio ima li među njima još uvijek ljubavnih iskrica, no na kraju se pokazalo da više nisu jedno za drugo. Ipak, odlučio je ostati u Londonu. Unatoč tomu, najveća mu je životna želja pronaći ljubav i vratiti se u Hrvatsku. Njegova buduća partnerica trebala bi biti dama, ali također i dovoljno ležerna da s njom može otići na pivo i ćevape.

Tihomir Tomašić:
‘Trebam nekoga tko voli sve što i ja’

---

image

Tihomir

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Tihomir Tomašić (50) uspješan je poslovni čovjek koji je nakon 26 godina ulaganja u karijeru, 15 godina braka te dvoje djece shvatio da mu pati privatni život jer je njegov fokus bio na poslu. Priznaje kako je to osvijestio tijekom pandemije i nakon razvoda čvrsto odlučio kako će se više posvetiti sebi. Sada može reći kako zna što traži u ljubavi i nada se da će pronaći nekoga s kim može razgovarati o svemu, a zauzvrat će dati sve od sebe kako bi je uvijek nasmijavao.

Lorena Farkač:
‘Brzo se zaljubim’

---

image

Lorena

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Lorena Farkač (24) dolazi iz malog mjesta Stupnik pokraj Zagreba. Studira komunikacijski menadžment, voditeljica je na televiziji Aurora, a njezin hobi postao je i posao - obožava društvene mreže i na TikToku ima više od 120 tisuća pratitelja! Kad je o emocijama riječ, priznaje da ih nikada ne može sakriti pa kad joj se netko ne sviđa, to se odmah vidi. Osim toga, privlače je visoki i zgodni muškarci iako prednost daje inteligentnim džentlmenima koji vole istraživati svijet.

Andrea Kukolj:
‘U vezi najviše
cijenim odanost’

---

image

Andrea

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Andrea Kukolj (34) dolazi iz Zagreba i radi u telekomunikacijskoj tvrtki. Vrlo je organizirana i trudi se držati sve pod kontrolom jer si je postavila mnogo prepreka i ograničenja zbog loših ljubavnih iskustava. Privlače je visoki i uspješni muškarci koji će joj biti posvećeni te uz koje će se osjećati sigurnom i voljenom. U vezi najviše cijeni stabilnost i odanost, a ističe kako će se prepustiti muškarcu ako mu vjeruje. Andrea kaže kako mašta o crkvenom vjenčanju te želi imati skladnu obitelj i djecu.

Bojan Mrđenović:
‘Idealne žene za mene su
Bellucci i Žanamari’

---

image

Bojan

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Bojan Mrđenović (38) dolazi iz Siska, a javnosti je već dobro poznat kao kandidat posljednje sezone “Big Brothera”. Nedavno se vratio iz Nizozemske, gdje je dvije godine radio kao konobar. Bojanu je važno da njegova buduća odabranica voli sportske aktivnosti i provoditi vrijeme na otvorenom, a ističe kako ga kod žena odbija kad su previše tradicionalne. Njegov primjeri idealnih žena su Monica Bellucci i Žanamari Perčić. Svoju naklonost prema ženama ne pokazuje skupim darovima, već svoje emocije iskazuje lijepim riječima i uključenošću u život žene.

Manuela Milovanović:
‘S partnerom želim
istraživati nepoznato’

---

image

Manuela

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Zagrepčanka Manuela Milovanović (43) kaže da živi u trenutku i voli biti u kontaktu s ljudima, što je i ostvarila radeći kao turistička vodičica, predavačica i life coach. Manuela govori šest stranih jezika i smatra da su je najviše obogatila putovanja i upoznavanje drugih kultura. Ipak, više bi voljela putovati udvoje tako da želi pronaći partnera sa sličnim interesima, bliskog njezinim godinama koji će je nasmijati. Kroz smijeh zaključuje da muškarca ne shvaća ozbiljno, čak ni autoritativno, ako nije viši od nje.

Stefan Modrić:
‘Želim djevojku
prirodnog izgleda’

---

image

Stefan

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Stefan Modrić (25) dolazi iz Pazina, a živi u Zagrebu, gdje radi kao kondicijski trener i studira kineziološki fakultet. Za njega su u ljubavi nepoštenje i nepoštovanje apsolutno zabranjeni, a kad je u vezi, vrlo je pažljiv i ne voli se svađati. Kaže da nikada ne bi prevario djevojku, ali kada shvati da gleda druge žene, zna da je njegova trenutna veza završila. Uvijek će dati prednost djevojkama prirodnog izgleda, voli vedre, pričljive, samouvjerene, ambiciozne i duhovite žene.

Marko Bogdan:
‘Volim starije žene
koje znaju što žele’

---

image

Marko

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Marko Bogdan (34) dolazi iz Daruvara i iznimno je ambiciozan čovjek koji teži velikom uspjehu u poslovnom svijetu. Marko preferira starije žene koje znaju što žele, koje su ambiciozne i imaju životne planove. Kad je o fizičkom izgledu riječ, preferira niže žene poput Eve Longorije ili Kristine Krepele. Posljednju dulju vezu prekinuo je prošle godine jer djevojka i on nisu imali iste prioritete. Ako upozna pravu ženu koja uspije pronaći način da ga zavoli i ublaži njegove čvrste stavove, oženit će je!

Petra Meštrić:
‘Privlače me
ambiciozni dečki’

---

image

Petra

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Petra Meštrić (28) dolazi iz Varaždina, no trenutno živi u Rijeci, gdje pohađa medicinski fakultet. U slobodno vrijeme ide u teretanu, istražuje o mentalnom zdravlju i pokušava se proslaviti kao influencerica. Njezin najveći neostvareni san je postati glumica. Njezina najdulja veza trajala je četiri godine, a posljednju je okončala jer je dečko nije podržavao u njezinim ambicijama.

Privlače je tamnokosi i visoki dečki poput Brada Pitta, važno joj je da dečko drži do sebe i da je ambiciozan, a ne tolerira lijenost.

Hedviga Tandara:
‘Tražim zrelog partnera’

---

image

Hedviga

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Hedviga Tandara (31) dolazi iz Zagreba i radi kao voditeljica marketinga u obiteljskoj tvrtki. Nakon studija jedno je vrijeme živjela u Španjolskoj, a kratko i u Dubaiju. Hedviga traži partnera na kojeg se može osloniti i daje laganu prednost zrelijim muškarcima koji trebaju biti skromni, ali ambiciozni te imati manire. Za sebe kaže da je vrlo ambiciozna, energična i otvorena, ukratko, puna je iznenađenja. U posljednje vrijeme odlučila je živjeti punim plućima putujući, a sve bi to bilo, naravno, ljepše udvoje…

Zoran Babović:
‘Moja odabranica mora
biti spremna za akciju’

---

image

Zoran

 

Maja Bota Štrbe/RTL
---

Pravi ovisnik o adrenalinu - prvo je što bi prijatelji Zorana Babovića (39) rekli o njemu. Zoran za sebe kaže je otvorena i društvena osoba uvijek spremna za akciju ili neplanirani izlazak. Zoran želi da njegova buduća partnerica ima slične interese kao i on zato što smatra nakon što prođe zaljubljenost, stil života je ono što ljude drži zajedno. Fizički izgled nije mu na prvome mjestu, a jedino nikako ne bi ne bi mogao biti u vezi s osobom koja bi radije odabrala izležavanje na kauču od aktivnosti na otvorenom.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL Maja Bota Štrbe/RTL
Maja Bota Štrbe/RTL

Sanela Kovačević Nelly, Boris Blažinić i Iva Stasiow

 

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/upoznajte-kandidate-braka-na-prvu-sto-mislite-koga-ce-eksperti-spojiti-i-koliko-ce-parova-opstati-u-avanturi-zivota-1258179 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=888e4c4dcf7d20e34aaae613ed6b957e9228aea5 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Upoznajte+kandidate+%E2%80%98Braka+na+prvu.+%C5%A0to+mislite+koga+%C4%87e+eksperti+spojiti+i+koliko+%C4%87e+parova+opstati+u+avanturi+%C5%BEivota%3F&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fupoznajte-kandidate-braka-na-prvu-sto-mislite-koga-ce-eksperti-spojiti-i-koliko-ce-parova-opstati-u-avanturi-zivota-1258179 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fupoznajte-kandidate-braka-na-prvu-sto-mislite-koga-ce-eksperti-spojiti-i-koliko-ce-parova-opstati-u-avanturi-zivota-1258179 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"JO\u0160 10 DANA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7595"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizJOŠ 10 DANA

Upoznajte kandidate ‘Braka na prvu. Što mislite koga će eksperti spojiti i koliko će parova opstati u avanturi života?

Piše SCENA SD
20. siječnja 2023. - 14:48

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama. Novih 12 romantika odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj “Brak na prvu”, što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u. Kao i u prethodnoj sezoni, parove će spajati već poznati eksperti Boris Blažinić, Iva Stasiow te Sanela Kovačević Nelly, a evo i prilike da upoznate kandidate...

Saša Đorić:
‘Vjerujem u bajke’

Saša Đorić (31) dolazi iz Splita, no većinu života provela je u Vranju s ocem. Iza nje je brak iz kojeg ima 10-godišnju kćer, a nakon razvoda ističe kako ponovno uči živjeti tražeći s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 22:45