StoryEditorOCM
ShowbizIZLAZAK SLAVNIH

Taylor Swift i Travis Kelce posjetili su zoološki vrt u Sydneyu i zbog toga bili meta PETA-e: oglasila se direktorica

Piše SCENA SD
23. veljače 2024. - 17:31
TOPSHOT - US singer-songwriter Taylor Swift arrives for the 66th Annual Grammy Awards at the Crypto.com Arena in Los Angeles on February 4, 2024. (Photo by Robyn BECK/AFP)Robyn Beck/Afp

Taylor Swift (34) i Travis Kelce (34) posjetili su zoološki vrt u Sydneyu u Australiji. Pjevačica i zvijezda NFL -a viđeni su tamo na romantičnom sastanku. Prema izvješćima australskih medija, njih dvoje su hranili klokane, snimili brojne selfije i hodali ruku pod ruku kroz zoološki vrt.

Sada se, međutim, oglasila organizacija za prava životinja PETA i kritizirala ponašanje superzvijezda sasvim jasnim riječima. U intervjuu za portal "TMZ", Debbie Metzler, direktorica PETA-ine Zaklade za zaštitu životinja u zatočeništvu, kaže: "Vrlo dobro razumijemo privlačnost gledanja australskih divljih životinja, ali PETA se nada da će sljedeći put Taylor i Travis htjeti vidjeti divlje životinje, a svoje vrijeme i novac uložiti u pravo utočište."

Sklonište za životinje također bi bilo bolji izbor u očima glasnogovornice PETA-e, jer posjetiteljima, na primjer, ne bi bilo dopušteno hraniti ili dodirivati životinje tamo. Na licu mjesta postoji "udaljenost s poštovanjem". U zoološkom vrtu u Sydneyu, međutim, možete se približiti životinjama.

PETA je već dugi niz godina nepokolebljiv protivnik životinjskih parkova, zooloških vrtova i parkova divljih životinja. Na njemačkoj web stranici organizacije PETA također govori o "zatvorima životinja". Zoološki vrtovi ne zadovoljavaju potrebe životinja za život prikladan za vrstu. Mnoge životinje bi se tamo razboljele, razvile mentalne bolesti zbog neprikladnog uzgoja i prerano umrle.

Zoološki vrtovi, s druge strane, često tvrde da su potrebni za očuvanje vrsta i prijenos znanja o životinjama i učinit će sve što je u njihovoj moći kako bi omogućili životinjama da žive što je moguće prikladnijim životom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:43