stdClass Object ( [id] => 521633 [title] => Sve Dikanove žene, Beba, Ena, Vlatka, Dolores: mlađahne glumice, luksuzan život, tragične smrti [alias] => sve-dikanove-zene-beba-ena-vlatka-dolores-mladahne-glumice-luksuzan-zivot-tragicne-smrti [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Oko svake žene koju je jedan od najvećih splitskih osvajača žena svih vremena, 74-godišnji Josip Dikan Radeljak, držao u svom zagrljaju zbio se događaj, skandal, okolnost koji je vrijedan snimanja filma.

Budući je Dikan Radeljak u životu ljubio puno, a još k tomu, većinom, također slavne i neupitno prelijepe žene, o životu prekaljenog zavodnika valjalo bi snimiti sapunicu. Visokobudžetnu. I ne bi trebalo žaliti uloženog novca, isplatio bi se.

Osim što su žene na koje bi Dikan Radeljak "bacio" svoje plavo oko bile redom vrlo atraktivne, bile su uvijek i puno mlađe od njega. Jesu li svakoj od njih koljena počinjala drhtati zbog Dikanovog iskustva, stava moćnika i(li) nedvojbeno ugodnog života koji im je mogao pružiti, najbolje znaju one koje su se našle na meti goropadnog poduzetnika, a koliko god se početak svake ljubavi doimao najidiličnijim na svijetu, završavao je burno i dramatično.

Prva Dikanova supruga, s kojom je dobio sina Lea, bila je Desanka Beba Lončar, najpopularnija glumica bivše Jugoslavije. Glumica putene ljepote, koja je već kao 16-godišnjakinja proglašena seks simbolom, strasno se zaljubila u tada splitskog glazbenika, člana sastava "Batali", Josipa Radeljaka.

Senzacionalan razvoj Bebine karijere omogućio je i spretnom i okretnom Dikanu da se i sam iskaže vještim u poduzetništvu. Pa dok je Beba Lončar tijekom 80-ih snimala u Italiji, kamo su se na neko vrijeme i preselili, Splićanin je krenuo uspješno ulagati u nekretnine. No dok se novac stvarao, brak se raspadao i Beba i Dikan su se koncem 80-ih odlučili razvesti. Borba za skrbništvo nad sinom Leom bila je duga i konačno završena tek 1994. godine, te je njihov sin Leo ostao živjeti s ocem.

Nakon Bebe, Dikan se ludo zaljubio u najveću hrvatsku filmsku divu, Enu Begović. Par je svoju vezu dugo skrivao od javnosti, vjenčali su se 2000. godine, te dobili kćer Lanu. Dikanova životna priča zacijelo bi zvučala potpuno drugačije da nije bilo kobnog događaja u kolovozu iste godine, kad je Ena, tada majka 1,5 mjesečne Lane, izgubila život pod kolima terenca kojim je na Braču upravljao Leo Radeljak.



"Ni najgorem neprijatelju ne želim da proživi tugu i strah koji sam osjećao kada sam se jutro nakon tragične pogibije svoje supruge našao posve sam, s tek rođenom djevojčicom u rukama!

U trenutku kada uopće uspijete preživjeti životnu tragediju, pogibiju voljene Ene, prisiljeni ste odabrati samo jednu od tri mogućnosti: otići s ovog svijeta, propiti se ili nastaviti sa životom, “liječeći” se svim mogućim sredstvima, pa tako i provizornim “ljekovitim” vezama i brakovima, u svakom slučaju aktivnim životom kao da se ništa nije dogodilo, po principu “da zaboraviš - da ne poludiš. Jer Ena je za mene ipak bila samo jedna, ostala je zauvijek Ena i samo Ena" - ispričao je u jednom razgovoru za Jutarnji Dikan Radeljak.



Niz "provizornih, ljekovitih" veza i brakova, kako ih je Dikan nazvao, započeo je nakon Enine pogibije vezom sa seksipilnom voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos. Petogodišnju vezu 2006. godine okrunili su glamuroznim vjenčanjem na Mauricijusu, a fotografije na kojima Vlatka blista u nebeskoplavoj vjenčanici, a nasmijani Dikan bosonog pozira na plaži prenijeli su svi mediji. Idila je potrajala još godinu i pol dana, a razvod je započeo brutalnim izbacivanjem Vlatke Pokos iz stana.



Skandal su neumorno, tijekom cijelog ljeta, pratili svi mediji, shrvana i vidno smršavjela Vlatka utjehu je pronašla u druženju s poduzetnicom Snježanom Mehun, s kojom je provela i to ljeto na Hvaru.

Uslijedila su sudska ročišta s ispovijestima kućne pomoćnice o tome je li "mala Lana" htjela pojesti krafnu ili nije, Dikan je u dramatičnom gostovanju na HTV-u bacio vjenčani prsten, na površinu su isplivale i Dikanove optužbe da ga je Vlatka varala u Rimu s prodavačem u luksuznom dućanu. 

Premda su se tada, u nekom trenutku, pojavile priče da se Dikan ozbiljno zainteresirao za tadašnju RTL-ovu novinarku Tanju Tomić, koja se, nakon veza o kojima su rado izvještavali mediji, potpuno povukla iz javnog života, nova "femme fatale" u Dikanovom životu bila je pokojna šibenska glumica Dolores Lambaša.



Dolores i Dikan bili su zajedno četiri godine, mediji su ih rado pratili, a javnost se uglavnom snebivala zbog njihove veze, Dikan ju je vodio na egzotična mjesta, razmjenjujući nježnosti pozirali su s ljetovanja, a mediji su izvještavali kako ju je, poput Vlatke, kad je veza burno pukla, navodno izbacio iz zajedničkog stana.



Veza s pokojnom Dolores bila je posljednja toliko eksponirana u javnosti. Ili se Josip Radeljak Dikan zaželio diskrecije ili je u životu posvećen drugim preokupacijama.

Nakon veze s Dolores, Dikana su povezivali s mladom Crnogorkom raskošne kose, kakvu su uvijek imale sve Radeljakove žene, s kojom su ga viđali prošle godine u šetnjama u centru Zagreba.

U srpnju ove godine Dikan je ponovno uzburkao vode objavom fotografije na Facebooku, na kojoj mu u krilu sjedi prelijepa djevojka, uz koju je ispisao status: “Sreća je uvijek blizu, samo je treba znati i htjeti prihvatiti…”.

Zadnjih dana, pak, ne piše se o Dikanovim ljubavnim dramama, nego o drami koju opet ima s Vlatkom Pokos, koja njega i sina Lea, iz daleke Kanade, optužuje za zlostavljanje u raznim oblicima.

"Želim podijeliti s javnosti još jednu presudu hrvatskog pravosuđa, kojom se korumpirane sutkinje iživljavaju na nezaštićenoj osobi, proganjanoj već deset godina. Presuda kojom su uvaženi argumenti, bolje reći laži jednog 'uglednog' hrvatskog građanina Josipa Radeljaka, koji me progoni i zlostavlja već više od deset godina, uz pomoć svoga sina Lea Radeljaka i hrvatskog pravosuđa. Hvala Bogu, više ne živim u Apsurdistanu, ali moja agonija se nastavlja. Zbog ovoga ću ići do suda za ljudska prava u Strasbourgu jer meni su u Apsurdistanu negirana temeljna ljudska prava." - navela je, među ostalim, Pokos u svojoj objavi na Facebooku.  

Na svom profilu Dikan je uzvratio: "Ne mogu vjerovati da ovoliko praznoglavih budala vjeruje ovoj patološkoj i nepoštenoj zlostavljačici?" - napisao je, među ostalim, Dikan, te naveo dalje: "Zlostavljačicu sam bio prisiljen izbaciti iz kuće tek kada je preda mnom i ZATO ŠTO JE U MOJOJ ODSUTNOSTI I i zbog zaposlenosti SVAKODNEVNO MLATILA BEZDUŠNO MOJU LJUBAV, DRAGU MALENU TEK ROĐENU I TADA BESPOMOĆNU KĆERKICU LANU ! (tko je pozna, može je i pitati).

Zlostavljačica je "po duhu svetome", iako na optužbu državnog odvjetništva i desetine svjedoka, ali svemoćnom pomoći drugarice Sloković i intimne prijateljice Buljan Flander - BILA SRAMOTNO OSLOBOĐENA krivnje za zlostavljanje maloljetnice - umjesto da ćami u zatvoru !? Zlostavljačica je dokazano okradala sramotno moga sina, koji je nepažnjom mislio da sam ja to, možda ludošću koju sam već dokazao i time što sam se ikada s Vlatkom i družio! Toliko o divnoj i poštenoj zlostavljačici i njenim pilatesima, frizurama, izletima i drugim bedastim izmišljotinama!".

U svakom slučaju, gdje je Dikana - nema labavo...

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":" Gdje je RADELJAKA - nema labavo "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2017-12-13 12:38:15 [created_by] => 39370 [created_by_alias] => M.Klarić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2017-12-13 12:50:10 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2017-12-13 12:43:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 56 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/Images/2017/12/13/dikan5.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "dikan5" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "1240x840" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15143564 Threads: 4 Questions: 3164693590 Slow queries: 7081832 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235241974 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 31 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/sve-dikanove-zene-beba-ena-vlatka-dolores-mladahne-glumice-luksuzan-zivot-tragicne-smrti-521633 [printLink] => /scena/showbiz/sve-dikanove-zene-beba-ena-vlatka-dolores-mladahne-glumice-luksuzan-zivot-tragicne-smrti-521633?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 359142 [name] => josip dikan radeljak [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => josip-dikan-radeljak [link] => /tag/josip-dikan-radeljak ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Sve Dikanove žene, Beba, Ena, Vlatka, Dolores: mlađahne glumice, luksuzan život, tragične smrti [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-14-15-43-39-39370 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/12/13/dikan5.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => dikan5 [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/12/13/dikan5.jpg [title] => dikan5 ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Oko svake žene koju je jedan od najvećih splitskih osvajača žena svih vremena, 74-godišnji Josip Dikan Radeljak, držao u svom zagrljaju zbio se događaj, skandal, okolnost koji je vrijedan snimanja filma.

Budući je Dikan Radeljak u životu ljubio puno, a još k tomu, većinom, također slavne i neupitno prelijepe žene, o životu prekaljenog zavodnika valjalo bi snimiti sapunicu. Visokobudžetnu. I ne bi trebalo žaliti uloženog novca, isplatio bi se.

Osim što su žene na koje bi Dikan Radeljak "bacio" svoje plavo oko bile redom vrlo atraktivne, bile su uvijek i puno mlađe od njega. Jesu li svakoj od njih koljena počinjala drhtati zbog Dikanovog iskustva, stava moćnika i(li) nedvojbeno ugodnog života koji im je mogao pružiti, najbolje znaju one koje su se našle na meti goropadnog poduzetnika, a koliko god se početak svake ljubavi doimao najidiličnijim na svijetu, završavao je burno i dramatično.

Prva Dikanova supruga, s kojom je dobio sina Lea, bila je Desanka Beba Lončar, najpopularnija glumica bivše Jugoslavije. Glumica putene ljepote, koja je već kao 16-godišnjakinja proglašena seks simbolom, strasno se zaljubila u tada splitskog glazbenika, člana sastava "Batali", Josipa Radeljaka.

Senzacionalan razvoj Bebine karijere omogućio je i spretnom i okretnom Dikanu da se i sam iskaže vještim u poduzetništvu. Pa dok je Beba Lončar tijekom 80-ih snimala u Italiji, kamo su se na neko vrijeme i preselili, Splićanin je krenuo uspješno ulagati u nekretnine. No dok se novac stvarao, brak se raspadao i Beba i Dikan su se koncem 80-ih odlučili razvesti. Borba za skrbništvo nad sinom Leom bila je duga i konačno završena tek 1994. godine, te je njihov sin Leo ostao živjeti s ocem.

Nakon Bebe, Dikan se ludo zaljubio u najveću hrvatsku filmsku divu, Enu Begović. Par je svoju vezu dugo skrivao od javnosti, vjenčali su se 2000. godine, te dobili kćer Lanu. Dikanova životna priča zacijelo bi zvučala potpuno drugačije da nije bilo kobnog događaja u kolovozu iste godine, kad je Ena, tada majka 1,5 mjesečne Lane, izgubila život pod kolima terenca kojim je na Braču upravljao Leo Radeljak.



"Ni najgorem neprijatelju ne želim da proživi tugu i strah koji sam osjećao kada sam se jutro nakon tragične pogibije svoje supruge našao posve sam, s tek rođenom djevojčicom u rukama!

U trenutku kada uopće uspijete preživjeti životnu tragediju, pogibiju voljene Ene, prisiljeni ste odabrati samo jednu od tri mogućnosti: otići s ovog svijeta, propiti se ili nastaviti sa životom, “liječeći” se svim mogućim sredstvima, pa tako i provizornim “ljekovitim” vezama i brakovima, u svakom slučaju aktivnim životom kao da se ništa nije dogodilo, po principu “da zaboraviš - da ne poludiš. Jer Ena je za mene ipak bila samo jedna, ostala je zauvijek Ena i samo Ena" - ispričao je u jednom razgovoru za Jutarnji Dikan Radeljak.



Niz "provizornih, ljekovitih" veza i brakova, kako ih je Dikan nazvao, započeo je nakon Enine pogibije vezom sa seksipilnom voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos. Petogodišnju vezu 2006. godine okrunili su glamuroznim vjenčanjem na Mauricijusu, a fotografije na kojima Vlatka blista u nebeskoplavoj vjenčanici, a nasmijani Dikan bosonog pozira na plaži prenijeli su svi mediji. Idila je potrajala još godinu i pol dana, a razvod je započeo brutalnim izbacivanjem Vlatke Pokos iz stana.



Skandal su neumorno, tijekom cijelog ljeta, pratili svi mediji, shrvana i vidno smršavjela Vlatka utjehu je pronašla u druženju s poduzetnicom Snježanom Mehun, s kojom je provela i to ljeto na Hvaru.

Uslijedila su sudska ročišta s ispovijestima kućne pomoćnice o tome je li "mala Lana" htjela pojesti krafnu ili nije, Dikan je u dramatičnom gostovanju na HTV-u bacio vjenčani prsten, na površinu su isplivale i Dikanove optužbe da ga je Vlatka varala u Rimu s prodavačem u luksuznom dućanu. 

Premda su se tada, u nekom trenutku, pojavile priče da se Dikan ozbiljno zainteresirao za tadašnju RTL-ovu novinarku Tanju Tomić, koja se, nakon veza o kojima su rado izvještavali mediji, potpuno povukla iz javnog života, nova "femme fatale" u Dikanovom životu bila je pokojna šibenska glumica Dolores Lambaša.



Dolores i Dikan bili su zajedno četiri godine, mediji su ih rado pratili, a javnost se uglavnom snebivala zbog njihove veze, Dikan ju je vodio na egzotična mjesta, razmjenjujući nježnosti pozirali su s ljetovanja, a mediji su izvještavali kako ju je, poput Vlatke, kad je veza burno pukla, navodno izbacio iz zajedničkog stana.



Veza s pokojnom Dolores bila je posljednja toliko eksponirana u javnosti. Ili se Josip Radeljak Dikan zaželio diskrecije ili je u životu posvećen drugim preokupacijama.

Nakon veze s Dolores, Dikana su povezivali s mladom Crnogorkom raskošne kose, kakvu su uvijek imale sve Radeljakove žene, s kojom su ga viđali prošle godine u šetnjama u centru Zagreba.

U srpnju ove godine Dikan je ponovno uzburkao vode objavom fotografije na Facebooku, na kojoj mu u krilu sjedi prelijepa djevojka, uz koju je ispisao status: “Sreća je uvijek blizu, samo je treba znati i htjeti prihvatiti…”.

Zadnjih dana, pak, ne piše se o Dikanovim ljubavnim dramama, nego o drami koju opet ima s Vlatkom Pokos, koja njega i sina Lea, iz daleke Kanade, optužuje za zlostavljanje u raznim oblicima.

"Želim podijeliti s javnosti još jednu presudu hrvatskog pravosuđa, kojom se korumpirane sutkinje iživljavaju na nezaštićenoj osobi, proganjanoj već deset godina. Presuda kojom su uvaženi argumenti, bolje reći laži jednog 'uglednog' hrvatskog građanina Josipa Radeljaka, koji me progoni i zlostavlja već više od deset godina, uz pomoć svoga sina Lea Radeljaka i hrvatskog pravosuđa. Hvala Bogu, više ne živim u Apsurdistanu, ali moja agonija se nastavlja. Zbog ovoga ću ići do suda za ljudska prava u Strasbourgu jer meni su u Apsurdistanu negirana temeljna ljudska prava." - navela je, među ostalim, Pokos u svojoj objavi na Facebooku.  

Na svom profilu Dikan je uzvratio: "Ne mogu vjerovati da ovoliko praznoglavih budala vjeruje ovoj patološkoj i nepoštenoj zlostavljačici?" - napisao je, među ostalim, Dikan, te naveo dalje: "Zlostavljačicu sam bio prisiljen izbaciti iz kuće tek kada je preda mnom i ZATO ŠTO JE U MOJOJ ODSUTNOSTI I i zbog zaposlenosti SVAKODNEVNO MLATILA BEZDUŠNO MOJU LJUBAV, DRAGU MALENU TEK ROĐENU I TADA BESPOMOĆNU KĆERKICU LANU ! (tko je pozna, može je i pitati).

Zlostavljačica je "po duhu svetome", iako na optužbu državnog odvjetništva i desetine svjedoka, ali svemoćnom pomoći drugarice Sloković i intimne prijateljice Buljan Flander - BILA SRAMOTNO OSLOBOĐENA krivnje za zlostavljanje maloljetnice - umjesto da ćami u zatvoru !? Zlostavljačica je dokazano okradala sramotno moga sina, koji je nepažnjom mislio da sam ja to, možda ludošću koju sam već dokazao i time što sam se ikada s Vlatkom i družio! Toliko o divnoj i poštenoj zlostavljačici i njenim pilatesima, frizurama, izletima i drugim bedastim izmišljotinama!".

U svakom slučaju, gdje je Dikana - nema labavo...

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
dikan5
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/sve-dikanove-zene-beba-ena-vlatka-dolores-mladahne-glumice-luksuzan-zivot-tragicne-smrti-521633 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=5b131ae8cfec32546d718fa7af918ce21188f814 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Sve+Dikanove+%C5%BEene%2C+Beba%2C+Ena%2C+Vlatka%2C+Dolores%3A+mla%C4%91ahne+glumice%2C+luksuzan+%C5%BEivot%2C+tragi%C4%8Dne+smrti&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fsve-dikanove-zene-beba-ena-vlatka-dolores-mladahne-glumice-luksuzan-zivot-tragicne-smrti-521633 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fsve-dikanove-zene-beba-ena-vlatka-dolores-mladahne-glumice-luksuzan-zivot-tragicne-smrti-521633 )
[{"id":"2","value":" Gdje je RADELJAKA - nema labavo "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizGdje je RADELJAKA - nema labavo

Sve Dikanove žene, Beba, Ena, Vlatka, Dolores: mlađahne glumice, luksuzan život, tragične smrti

Piše M.Klarić
13. prosinca 2017. - 13:43
dikan5

Oko svake žene koju je jedan od najvećih splitskih osvajača žena svih vremena, 74-godišnji Josip Dikan Radeljak, držao u svom zagrljaju zbio se događaj, skandal, okolnost koji je vrijedan snimanja filma.

Budući je Dikan Radeljak u životu ljubio puno, a još k tomu, većinom, također slavne i neupitno prelijepe žene, o životu prekaljenog zavodnika valjalo bi snimiti sapunicu. Visokobudžetnu. I ne bi trebalo žaliti uloženog novca, isplatio bi se.

Osim što su žene na koje bi Dikan Radeljak "bacio" svoje plavo oko bile redom vrlo atraktivne, bile su uvijek i puno mlađe od njega. Jesu li svakoj od njih koljena počinjala drhtati zbog Dikanovog iskustva, stava moćnika i(li) nedvojbeno ugodnog života koji im je mogao pružiti, najbolje znaju one koje su se našle na meti goropadnog p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 17:43