StoryEditorOCM
ShowbizŽena zna kako

Suzana Mančić: Kada sam vidjela fotografije, bila sam ljuta na sebe. Onda sam u mjesec dana skinula 11 kilograma

Piše Vijesti SD
5. travnja 2024. - 21:29

Najpoznatiju Loto djevojku bivše Jugoslavije, Suzanu Mančić, dugo su smatrali jednom od najljepših žena u regiji, a iako je već zagazila u sedmo desetljeće, plijeni pažnju gdje god se pojavi svojom karizmom i atraktivnim izgledom - piše Večernji list. Međutim, ova Beograđanka nije imuna na probleme koje muče i brojne druge žene - višak kilograma.

– Nikada neću zaboraviti. Bila sam na svadbi, a kada sam vidjela fotografije, bila sam ljutita na sebe. Sva te slike izbrisala sam i poderala, hvala Bogu nemam ih više – otkrila je iskreno i simpatično Suzana Mančić.

image

Suzana Mančić

Suzana Mančić/Instagram

Tada je imala čak 89 kilograma, te se odlučila pozabaviti svojom linijom. Cilj joj je bio skinuti 15 kilograma. Navodno, kako srpski mediji navode, za samo mjesec dana skinula je čak 11 kilograma, a nakon toga je smršavila još četiri. 

Doručak Suzane Mančić je nešto što bi svatko poželio za dobar početak dana. Na njezinu tanjuru ima mjesta i za tostirani kruh s kajganom, ali ne zaboravlja uz to pojesti salatu od kiselih krastavaca i rajčice.

image

Suzana Mančić

Ivan Kuharic/Cropix/Cropix

– Tko radi ne boji se gladi. I ne zaboravite doručak, važan je – poručila je nedavno svojim pratiteljima na Instagramu. Tom je prilikom otkrila i što jede za večeru.

– Večera dolazi kao nagrada nakon cijelog dana. Večeram punu zdjelu miješane zelene salate s komadima ribe ili nekim odreskom – objasnila je Suzana svoju prehranu dok je bila na restriktivnom režimu. 

Poslužila se i neobičnim trikom koji je vidjela od Moskovljanki, a u Moskvi je živjela jedno vrijeme.

image

Suzana Mančić

/Slobodna Dalmacija

– Viđala sam Moskovljanke kako dotjerane hodaju ulicom i jedu kisele krastavce – otkrila je atraktivna plavuša.

A zašto su kiseli krastavci odlični saveznici u postizanju idealne težine? Kiseli krastavci sadrže veliku količinu vode, proteina, vrlo malo masti i dijetalnih vlakana. Isto tako, ova ukiseljena salata bogat je izvor minerala, uključujući željezo, kalij, natrij i fosfor. Također sadrže vitamine, kao što su vitamini C, A, B6, B12, riboflavin, niacin i tiamin - piše Večernji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:58