StoryEditorOCM
Showbizide sve luđe...

Srpski reper Desingerica otišao korak dalje u svojim performansima; Na koncertu ugurao mikrofon djevojci u usta

Piše SCENA SD
1. travnja 2024. - 19:33

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovno je zapeo za oko javnosti svojim kontroverznim ponašanjem. Dok su neki umjetnici poznati po svojoj glazbi, Desingerica je postao sinonim za skandal svojim neprimjerenim potezima tijekom nastupa i izvan njih.

Osim što njegove pjesme obiluju agresivnim tekstovima i psovkama, Desingerica svojim djelovanjem u javnosti dodatno potpiruje vatru kontroverze. 

Posljednji šokantan incident koji je zgrozio mnoge dogodio se na snimci koja je procurila na društvenim mrežama. Na njoj se vidi Desingerica kako drži djevojku za glavu, simulirajući rezanje njezinog grkljana dok joj na silu gura mikrofon u usta. Ovaj gnusan čin izazvao je ogorčenje i bijes kod mnogih korisnika interneta, koji su izrazili svoje osude i zgražanje nad ovakvim postupkom.

“Ovo jednostavno ne može biti istina”, “Što je ovo?”, “Je li moguće?”, “Ovo je bolesno”, bili su komentari.

Desingerici nije strano neprikladno ponašanje. Njegovi prijašnji incidenti obuhvaćaju udaranje obožavatelja tenisicom po glavi, pljuvanje po publici, a čak je i nosio motorne pile u klubove u kojima je nastupao. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:00