StoryEditorOCM
Showbizrazbjesnila internet

Srbijanska voditeljica šokirala izjavom: Druge mame kuhaju, a ja djecu vodim na Mykonos, revije, u backstageove...

Piše MOZAIK SD
21. listopada 2023. - 15:50

Srbijanska novinarka i voditeljica Snežana Dakić Mikić je prilikom gostovanja u jednoj od televizijskih emisija svojom izjavom razbjesnila gledatelje i izazvala lavinu negativnih komentara.

Naime, Snežana je u emisiji “Blic žena” pričala o detaljima iz svog privatnog života, piše avaz-ba.

Naime, u klipu koji je Blic objavio na svom TikTok profilu, Snežana je govorila o razlozima zašto ona ne kuha i zašto druge žene kuhaju.

- Jednom me dijete, dok je bilo manje, pitalo: "Pa mama, sve mame kuhaju, pa zašto ti ne kuhaš?" Kažem: "Vode li druge mame svoju djecu na plažu u Mykonos?" Piše "Nema vode" - rekla je.

Zatim je nastavila.

- Je l‘ vode druge mame djecu na modne revije u backstage? Pa, ne vode. Ja kažem, dobro, okej, hajde sad ću ja kuhati da ja njoj dokažem koliko ja brinem o njoj, pa da ona ne pomisli da... Stvarno svaki put sam iz kuhinje izašla s lakšim tjelesnim povredama - ističe.

@blictvofficial "Iz kuhinje sam uvek izlazila sa lakšim telesnim povredama" ? #blictv #blictelevizija ♬ original sound - Blic TV

Izjava srbijanske voditeljice izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

"Pomislih da je ova žena pametna, ali ipak je glupa", Odavno veću glupost nisam čula", "Draži su meni grah i sarma nego Mikonos jednom u sedam dana", "Jadno", "Hvala mojoj mami što kuha", "Strašno", "Nemam komentar" - samo su neki od 300 komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 01:20