StoryEditorOCM
ShowbizTUŽNA VIJEST

Shannen Doherty otkrila da joj se rak proširio na kosti: ‘Zašto ja? Zašto sam dobila rak? Ne želim umrijeti‘

Piše SCENA SD
30. studenog 2023. - 11:44
Shannen Doherty@malibuustars Youtube/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/@malibuustars Youtube/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U intervjuu za People Shannen Doherty je emotivno govorila o bolesti koju ima posljednje tri godine (šest godina uključujući prvi rak dojke, koji je pobijedila 2017.). "Ne želim umrijeti", rekla je. Unatoč uobičajenom optimizmu, glumica se bori da vidi "svjetlo na kraju tunela".

"Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju", rekla je za People. "Nisam završila s pokušajima da promijenim stvari." Shannen je dijagnosticiran drugi rak dojke 2017. godine, a prije pet mjeseci povjerila se da se bolest proširila na mozak. Sada se rak raširio i na njezine kosti.

image

Shannen Doherty

Bens/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Bens/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Sada se pitam: ‘Zašto ja? Zašto sam dobila rak? Zašto sam u fazi 4?", govori glumica.

Glumica, koja je najpoznatija po ulogama u hit TV emisiji 90-ih "Beverly Hills, 90210" i kasnije "Charmed" - karakteristično je iskrena i optimistična dok govori o svom raku dojke 4. stupnja koji se proširio na njezine kosti.

52-godišnjakinja je odlučnija nego ikad da nastavi ići naprijed. "Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam završila i nadam se da ću promijeniti stvari na bolje", kaže ona i smiješi se. "Jednostavno nisam - nisam gotova."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 21:12