StoryEditorOCM
Showbizjezivi detalji

Sestra optužuje Mariah Carey: ‘Zbog nje su mi ispali svi zubi, znate li što su mi radili sotonisti?‘

Piše Marija Lokas/Jutarnji list
14. studenog 2023. - 08:59

Sestra Mariah Carey oglasila se društvenim mrežama i otkrila da je izgubila sve zube usred teške svađe s pjevačicom hita ‘All I Want For Christmas‘.

U videu koji je objavila, Alison Carey je s javnošću podijelila svoje trenutne životne uvjete, objašnjavajući da joj je gotovo nemoguće voditi svakodnevni život. "Ja sam Alison Carey, nažalost živim bez zuba. Nisam ih uspjela zamijeniti. Voljela bih da ih mogu zamijeniti, ali jednostavno nemam novca, pa sam tu gdje jesam. Gotovo je nemoguće obaviti stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam za reći", ispričala je na snimci.

Još 2020. Mariahina otuđena sestra podnijela je tužbu protiv njihove majke Patricije optužujući je da je navodno dopustila strancima da je seksualno zlostavljaju tijekom sotonističkih rituala dok je bila dijete.

Alison je podnijela dokumente Vrhovnom sudu države New York tražeći odštetu za "ogromnu psihičku i fizičku štetu, duševnu bol i tjeskobu te namjerno nanošenje teške emocionalne patnje".

U dokumentima koje je objavio The Sun, Alison navodi da je svjedočila odraslim osobama koje su se upuštale u "seksualne radnje i s odraslima i s djecom" i tvrdi da se navodno zlostavljanje dogodilo tijekom "sastanaka sotonističkih rituala usred noći koji su uključivali ritualna žrtvovanja". Alison se otuđila od svoje slavne 50-godišnje sestre mnogo godina nakon svađe 1990-ih.

Prethodno je priznala da radi kao prostitutka nakon što je zapala u tešku životnu situaciju. U tužbi stoji: "Tužena, koja je tužiteljičina majka, dopustila je i poticala druge muške osobe čiji je identitet trenutno nepoznat da se uključe u seksualne radnje kako je definirano u Kaznenom zakonu New Yorka, posebno 130.52 (nasilno dodirivanje) i 130.65 (seksualni napad prvog stupnja), dok je tužiteljica imala oko 10 godina.

Govoreći za The Sun Online još 2018. je rekla: "Svečanosti ili rituali uvijek su bili između 2 ujutro i 4 ujutro i nisu bili svaki tjedan koliko se sjećam, samo određenih datuma. Svi bi nosili duge haljine s crnim kapuljačama i hodali u dvoje do određenog mjesta. Unutra bi započeli rituale i pjevali bi na drugom jeziku, mislim na latinskom. Tada bi se dogodile strašne stvari, stvari koje dijete nikad ne bi smjelo vidjeti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:49