stdClass Object ( [id] => 532621 [title] => Pročitajte što je Franka Batelić odgovarila kritičarima njena nastupa na Eurosongu [alias] => procitajte-sto-je-franka-batelic-odgovarila-kriticarima-njena-nastupa-na-eurosongu [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Nakon četiri godine pauze Franka Batelić vratila se pjevačkoj karijeri, a nakon što je nedavno objavila novi singl "S tobom" nije trebalo dugo proći da joj Hrvatska radiotelevizija ukaže povjerenje i proglasi je našom i njihovom predstavnicom na 63.

Eurosongu koji će se održati u Lisabonu. Franka će na pozornicu stati 8. svibnja u sklopu prve polufinalne večeri, a nadamo se da ćemo njezinu pjesmu "Crazy" za koju je sama napisala stihove imati priliku poslušati i u velikoj završnici 12. svibnja. Odmah nakon objave ove vijesti čuli su se i neki prijepori pa je tako splitski glazbeni menadžer Ivica Bubalo "zločesto" komentirao kako je Franka odabrana "bez ijedne pisme do sad, bez ijednog koncerta", no evo što doznajemo iz razgovora s njom:

Kako ste odlučili ponovno zaploviti glazbenim vodama i jeste li zadovoljni reakcijama na singl "S tobom" koji je zapravo i označio vaš povratak?

- Duže vrijeme sam tražila način na koji ću se vratiti glazbenoj karijeri. Naravno, glazba je sve ovo vrijeme dok sam izbivala sa scene bila dio moje svakodnevice, ali htjela sam se ponovno predstaviti javnosti s pjesmom koja me u potpunosti i beskompromisno predstavlja. I onda se dogodila “S tobom”. Mogu slobodno reći da mi je ta pjesma promijenila glazbeni život i nisam mogla ni sanjati ovako pozitivne reakcije. Nema ničega ljepšeg, nego kada publika osjeti pjesmu na isti način kao što ju i ti osjećaš i proživljavaš.
 

 

Pjesma je moćna

Za pjesmu kojom ćete nas predstavljati u Lisabonu sami ste napisali stihove dok je za glazbu zaslužan Branimir Mihaljević. Možete li nam otkriti nešto više o samoj skladbi? Kakva očekivanja imate od nastupa?

- Još otkad sam bila jako mala, sanjala sam o toj pozornici. Moram zahvaliti HRT-u na ovoj prilici da ostvarim svoj san i veliku želju i nadam se da ću vas sve učiniti ponosnima. Pred Europu ću stati s pjesmom "Crazy", ono što vam sada mogu reći o pjesmi je da je prvenstveno drukčija, hrabra i moćna. Sigurna sam da će vam se svidjeti.

Je li netko od naših dosadašnjih predstavnika ostavio poseban dojam na vas?

- S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonija Cetinskog kad nas je predstavljao s "Nek ti bude ljubav sva" i mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem, ha ha. Oduševio me i Jacques Houdek prošle godine u Kijevu. Bio je fenomenalan.

Tko je bio vaš favorit na prošlogodišnjem natjecanju? Jeste li pratili priču Portugalca Salvadora Solbara koji je pobijedio unatoč velikim zdravstvenim problemima, a iste godine se morao podvrgnuti i transplantaciji srca?

- Jesam i on je bio moj favorit. Donio je neobjašnjivu magiju na pozornicu i svojom jednostavnošću osvojio Europu. Pratila sam i njegovu priču, naravno, i toliko je tužno, ali i inspirirajuće čuti da netko i s takvom dijagnozom živi glazbu i pobjeđuje sve prognoze. Prekrasan čovjek, u svakom pogledu.

Jeste li već imali priliku posjetiti Lisabon i gdje ćete boraviti tijekom Eurosonga?
- Jesam. Međutim samo na par dana, pa se veselim što ću moći grad još bolje upoznati u ova dva tjedna koje ćemo provesti u Lisabonu. Doduše radno. Tijekom Eurosonga ću biti smještena hotelu u centru Lisabona i planiram se kompletno i potpuno koncentrirati na nastup. Ali naravno, želim i istražiti grad, kulturu, glazbu, hranu.
Kakve su bile prve reakcije vaših najbližih nakon što ste im rekli da ćete nas predstavljati na izboru za pjesmu Europe?
- Totalna euforija, he he. Šalu na stranu, bili su presretni naravno.
Jesu li vam stariji kolege udijelili neki savjet?
- Jacques me nazvao prije nekoliko dana i rekao mi da uz sve komentare i savjete moram ostati pribrana, svoja i fokusirana na ono što moram postići. Bolju stvar mi nije mogao reći. Hvala, Jacques!

 

 

Iako ste imali pauzu kada je glazba u pitanju, na drugom ste polju, točnije Pravnom fakultetu u Zagrebu, radili punom parom. Na kojoj ste trenutno godini i kakve planove imate za dalje? Hoćete li se posvetiti pravu ili ipak glazba ostaje na prvom mjestu?

- Na petoj sam godini na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Naravno da mi je glazba uvijek na prvom mjestu, ali ne isključujem u potpunosti niti karijeru u nekoj od grana prava.

Možete se pohvaliti da ste, osim studija prava, pohađali i glazbeni koledž Berklee u Bostonu. Kako danas gledate na to iskustvo?

- Iz Bostona nosim samo lijepa sjećanja. Puno sam naučila, kako o sebi, tako i glazbi. Na Berkleeju sam imala nekoliko profesora koji su vjerovali u mene i neizmjerno sam im zahvalna. Mogu reći da se nakon Berkleeja puno slobodnije izražavam u glazbenom smislu i sigurnija sam u sebe i svoj glas.

Tijekom školovanja tamo sam imala i hrpu nastupa, pogotovo u mjuziklima, kao što su "Cats" ili "Chicago". Nastupali smo i u New Yorku s Tower of Power ansamblom i ono što najviše pamtim je pjevanje pred jednim jedinim Stevijem Wonderom. Na jednom od nastupa gledao nas je i Beyoncein otac i njezin bivši manager.

Jeste li još uvijek u kontaktu s ljudima koje ste tamo upoznali?

- U Bostonu sam stekla nova prijateljstva i ostala sam u kontaktu s nekim glazbenicima. Veik broj njih mi je čestitao na odlasku na Eurosong. Najbližoj ekipi s Berkleeja znam poslati i neku svoju glazbu da mi daju svoj feedback. Da čujem što oni misle... Mnogo njih je trenutno i vrlo uspješno. Primjerice, sa mnom je studirao i vrlo popularan kantautor Charlie Puth.

Otkad je vaš dečko Vedran Ćorluka počeo igrati za ruski nogometni klub Lokomotiv, dosta vremena provodite u Moskvi. Možete li nam malo opisati svoj život u ruskoj prijestolnici i kako sve to usklađujete sa studijem u Zagrebu?

- Volim Moskvu i svu ludnicu i konfuziju tog grada. Kad god stignem otputujem u Rusiju i pronašla sam gore neki svoj mir. Imam puno prijatelja i od kada sam naučila ruski, još je i lakše. Sve se može kad se dovoljno želi tako da uspješno usklađujem sve, za sada.

 

 

Volim boršč od cikle

Jeste li se naviknuli na rusku kuhinju? Možete li izdvojiti nekoliko najdražih jela?

- Volim rusku kuhinju, a najviše boršč juhu od cikle. Preporučila bih i da probate piroge i palačinke bline. Nisam još nikada kuhala po njihovim receptima, ja sam više mediteranski đir.

Sudeći prema vašim društvenim mrežama, jako volite putovati. Koje su vam destinacije ostale u posebnom sjećanju?

- Da, obožavam putovati i mislim da su putovanja, baš kao i glazba dio mog genetskog koda. Osim Južne Afrike, Argentine i Čilea, nedavno sam posjetila Jamajku koja me potpuno očarala. Svakome preporučujem!

Recite nam, kako inače volite provoditi slobodno vrijeme, odnosno kako 'punite baterije'?

- Svaki slobodan trenutak provodim sa svojim psom Oskarom i trudim se što više vremena provoditi u prirodi. Volim čitati knjige, pronalaziti filmove i glazbu po internetu. I svi se moji prijatelji uvijek čude odakle izvučem sve te filmove i glazbu. Internet je mračno mjesto, he he he.

Jeste li već počeli razmišljati i o stylingu za Eurosong?

- Naravno, imamo mnogo ideja, možda i previše.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"CRAZY ZA CROATIJU "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2018-02-22 17:12:21 [created_by] => 3096 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2018-02-24 11:24:46 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2018-02-24 10:14:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 14275 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/Images/2018/02/20/Teme/9587175.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "1920x1280" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4299945 Threads: 5 Questions: 133888349 Slow queries: 57637 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4024344 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/procitajte-sto-je-franka-batelic-odgovarila-kriticarima-njena-nastupa-na-eurosongu-532621 [printLink] => /scena/showbiz/procitajte-sto-je-franka-batelic-odgovarila-kriticarima-njena-nastupa-na-eurosongu-532621?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 369964 [name] => franka batelić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => franka-batelic [link] => /tag/franka-batelic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 369834 [name] => eurosong 2018. [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => eurosong-2018 [link] => /tag/eurosong-2018 ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Pročitajte što je Franka Batelić odgovarila kritičarima njena nastupa na Eurosongu [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3096 [name] => Anja Popović [username] => anja-popovi [email] => anja-popovi@sd.hr [password] => $2y$10$6TdYckj9HFOa//3A9SXdcuHGML4QgkAXjm2rqRaA7gqv1RPp2YVRy [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/anja-popovic-3096 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1614 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/2d7972a7d8b83ad244a9e9dcae98bc8e?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/02/20/Teme/9587175.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/02/20/Teme/9587175.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Nakon četiri godine pauze Franka Batelić vratila se pjevačkoj karijeri, a nakon što je nedavno objavila novi singl "S tobom" nije trebalo dugo proći da joj Hrvatska radiotelevizija ukaže povjerenje i proglasi je našom i njihovom predstavnicom na 63.

Eurosongu koji će se održati u Lisabonu. Franka će na pozornicu stati 8. svibnja u sklopu prve polufinalne večeri, a nadamo se da ćemo njezinu pjesmu "Crazy" za koju je sama napisala stihove imati priliku poslušati i u velikoj završnici 12. svibnja. Odmah nakon objave ove vijesti čuli su se i neki prijepori pa je tako splitski glazbeni menadžer Ivica Bubalo "zločesto" komentirao kako je Franka odabrana "bez ijedne pisme do sad, bez ijednog koncerta", no evo što doznajemo iz razgovora s njom:

Kako ste odlučili ponovno zaploviti glazbenim vodama i jeste li zadovoljni reakcijama na singl "S tobom" koji je zapravo i označio vaš povratak?

- Duže vrijeme sam tražila način na koji ću se vratiti glazbenoj karijeri. Naravno, glazba je sve ovo vrijeme dok sam izbivala sa scene bila dio moje svakodnevice, ali htjela sam se ponovno predstaviti javnosti s pjesmom koja me u potpunosti i beskompromisno predstavlja. I onda se dogodila “S tobom”. Mogu slobodno reći da mi je ta pjesma promijenila glazbeni život i nisam mogla ni sanjati ovako pozitivne reakcije. Nema ničega ljepšeg, nego kada publika osjeti pjesmu na isti način kao što ju i ti osjećaš i proživljavaš.
 

 

Pjesma je moćna

Za pjesmu kojom ćete nas predstavljati u Lisabonu sami ste napisali stihove dok je za glazbu zaslužan Branimir Mihaljević. Možete li nam otkriti nešto više o samoj skladbi? Kakva očekivanja imate od nastupa?

- Još otkad sam bila jako mala, sanjala sam o toj pozornici. Moram zahvaliti HRT-u na ovoj prilici da ostvarim svoj san i veliku želju i nadam se da ću vas sve učiniti ponosnima. Pred Europu ću stati s pjesmom "Crazy", ono što vam sada mogu reći o pjesmi je da je prvenstveno drukčija, hrabra i moćna. Sigurna sam da će vam se svidjeti.

Je li netko od naših dosadašnjih predstavnika ostavio poseban dojam na vas?

- S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonija Cetinskog kad nas je predstavljao s "Nek ti bude ljubav sva" i mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem, ha ha. Oduševio me i Jacques Houdek prošle godine u Kijevu. Bio je fenomenalan.

Tko je bio vaš favorit na prošlogodišnjem natjecanju? Jeste li pratili priču Portugalca Salvadora Solbara koji je pobijedio unatoč velikim zdravstvenim problemima, a iste godine se morao podvrgnuti i transplantaciji srca?

- Jesam i on je bio moj favorit. Donio je neobjašnjivu magiju na pozornicu i svojom jednostavnošću osvojio Europu. Pratila sam i njegovu priču, naravno, i toliko je tužno, ali i inspirirajuće čuti da netko i s takvom dijagnozom živi glazbu i pobjeđuje sve prognoze. Prekrasan čovjek, u svakom pogledu.

Jeste li već imali priliku posjetiti Lisabon i gdje ćete boraviti tijekom Eurosonga?
- Jesam. Međutim samo na par dana, pa se veselim što ću moći grad još bolje upoznati u ova dva tjedna koje ćemo provesti u Lisabonu. Doduše radno. Tijekom Eurosonga ću biti smještena hotelu u centru Lisabona i planiram se kompletno i potpuno koncentrirati na nastup. Ali naravno, želim i istražiti grad, kulturu, glazbu, hranu.
Kakve su bile prve reakcije vaših najbližih nakon što ste im rekli da ćete nas predstavljati na izboru za pjesmu Europe?
- Totalna euforija, he he. Šalu na stranu, bili su presretni naravno.
Jesu li vam stariji kolege udijelili neki savjet?
- Jacques me nazvao prije nekoliko dana i rekao mi da uz sve komentare i savjete moram ostati pribrana, svoja i fokusirana na ono što moram postići. Bolju stvar mi nije mogao reći. Hvala, Jacques!

 

 

Iako ste imali pauzu kada je glazba u pitanju, na drugom ste polju, točnije Pravnom fakultetu u Zagrebu, radili punom parom. Na kojoj ste trenutno godini i kakve planove imate za dalje? Hoćete li se posvetiti pravu ili ipak glazba ostaje na prvom mjestu?

- Na petoj sam godini na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Naravno da mi je glazba uvijek na prvom mjestu, ali ne isključujem u potpunosti niti karijeru u nekoj od grana prava.

Možete se pohvaliti da ste, osim studija prava, pohađali i glazbeni koledž Berklee u Bostonu. Kako danas gledate na to iskustvo?

- Iz Bostona nosim samo lijepa sjećanja. Puno sam naučila, kako o sebi, tako i glazbi. Na Berkleeju sam imala nekoliko profesora koji su vjerovali u mene i neizmjerno sam im zahvalna. Mogu reći da se nakon Berkleeja puno slobodnije izražavam u glazbenom smislu i sigurnija sam u sebe i svoj glas.

Tijekom školovanja tamo sam imala i hrpu nastupa, pogotovo u mjuziklima, kao što su "Cats" ili "Chicago". Nastupali smo i u New Yorku s Tower of Power ansamblom i ono što najviše pamtim je pjevanje pred jednim jedinim Stevijem Wonderom. Na jednom od nastupa gledao nas je i Beyoncein otac i njezin bivši manager.

Jeste li još uvijek u kontaktu s ljudima koje ste tamo upoznali?

- U Bostonu sam stekla nova prijateljstva i ostala sam u kontaktu s nekim glazbenicima. Veik broj njih mi je čestitao na odlasku na Eurosong. Najbližoj ekipi s Berkleeja znam poslati i neku svoju glazbu da mi daju svoj feedback. Da čujem što oni misle... Mnogo njih je trenutno i vrlo uspješno. Primjerice, sa mnom je studirao i vrlo popularan kantautor Charlie Puth.

Otkad je vaš dečko Vedran Ćorluka počeo igrati za ruski nogometni klub Lokomotiv, dosta vremena provodite u Moskvi. Možete li nam malo opisati svoj život u ruskoj prijestolnici i kako sve to usklađujete sa studijem u Zagrebu?

- Volim Moskvu i svu ludnicu i konfuziju tog grada. Kad god stignem otputujem u Rusiju i pronašla sam gore neki svoj mir. Imam puno prijatelja i od kada sam naučila ruski, još je i lakše. Sve se može kad se dovoljno želi tako da uspješno usklađujem sve, za sada.

 

 

Volim boršč od cikle

Jeste li se naviknuli na rusku kuhinju? Možete li izdvojiti nekoliko najdražih jela?

- Volim rusku kuhinju, a najviše boršč juhu od cikle. Preporučila bih i da probate piroge i palačinke bline. Nisam još nikada kuhala po njihovim receptima, ja sam više mediteranski đir.

Sudeći prema vašim društvenim mrežama, jako volite putovati. Koje su vam destinacije ostale u posebnom sjećanju?

- Da, obožavam putovati i mislim da su putovanja, baš kao i glazba dio mog genetskog koda. Osim Južne Afrike, Argentine i Čilea, nedavno sam posjetila Jamajku koja me potpuno očarala. Svakome preporučujem!

Recite nam, kako inače volite provoditi slobodno vrijeme, odnosno kako 'punite baterije'?

- Svaki slobodan trenutak provodim sa svojim psom Oskarom i trudim se što više vremena provoditi u prirodi. Volim čitati knjige, pronalaziti filmove i glazbu po internetu. I svi se moji prijatelji uvijek čude odakle izvučem sve te filmove i glazbu. Internet je mračno mjesto, he he he.

Jeste li već počeli razmišljati i o stylingu za Eurosong?

- Naravno, imamo mnogo ideja, možda i previše.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/procitajte-sto-je-franka-batelic-odgovarila-kriticarima-njena-nastupa-na-eurosongu-532621 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=7f3877b17cc70c3fd2f6ad5de05cc376243ab043 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Pro%C4%8Ditajte+%C5%A1to+je+Franka+Bateli%C4%87+odgovarila+kriti%C4%8Darima+njena+nastupa+na+Eurosongu&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fprocitajte-sto-je-franka-batelic-odgovarila-kriticarima-njena-nastupa-na-eurosongu-532621 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fprocitajte-sto-je-franka-batelic-odgovarila-kriticarima-njena-nastupa-na-eurosongu-532621 )
[{"id":"2","value":"CRAZY ZA CROATIJU "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizCRAZY ZA CROATIJU

Pročitajte što je Franka Batelić odgovarila kritičarima njena nastupa na Eurosongu

24. veljače 2018. - 11:14

Nakon četiri godine pauze Franka Batelić vratila se pjevačkoj karijeri, a nakon što je nedavno objavila novi singl "S tobom" nije trebalo dugo proći da joj Hrvatska radiotelevizija ukaže povjerenje i proglasi je našom i njihovom predstavnicom na 63.

Eurosongu koji će se održati u Lisabonu. Franka će na pozornicu stati 8. svibnja u sklopu prve polufinalne večeri, a nadamo se da ćemo njezinu pjesmu "Crazy" za koju je sama napisala stihove imati priliku poslušati i u velikoj završnici 12. svibnja. Odmah nakon objave ove vijesti čuli su se i neki prijepori pa je tako splitski glazbeni menadžer Ivica Bubalo "zločesto" komentirao kako je Franka odabrana "bez ijedne pisme do sad, bez ijednog koncerta", no evo što doznajemo iz razgovora s njom:

Kako ste odlučili ponovno zaplovit...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 22:53