StoryEditorOCM
Showbiztežak udarac

Poznatu književnicu muž varao dok je ona pokušavala s njim zatrudnjeti putem izvantjelesne oplodnje: ‘Osakatio me...‘

Piše SCENA SD
1. prosinca 2023. - 15:10

Srpska književnica Simonida Miljković regionalnu slavu stekla je knjigom "Ljubav u doba kokaina" a spisateljica čije su knjige često (nesretne) ljubavne tematike, inspiraciju za svoje knjige traži u događajima oko sebe. 

Naime, ona ne krije da je preživjela teške životne udarce, a svakako jedan od najvećih je razvod do kojeg je došlo kada je Simonida saznala da njen suprug ima paralelnu vezu dok je ona bila u postupku izvantjelesne oplodnje.

- Najskuplje sam platila razvod. Razvela sam se tijekom druge izvantjelesne oplodnje, kada smo muž i ja pokušavali dobiti dijete, a on me cijelo vrijeme varao i imao paralelnu vezu, i to mi je bilo najbolnije ljubavno iskustvo u životu. To više nije muško-ženski odnos, to je odnos čovjek-čovjek, to te boli kao čovjeka. Pa dobro, čovječe, što mi nisi rekao da ne idem tamo i patim se, nisu te izvantjelesne oplodnje nešto najugodnije što žena može proći?! Jedino što me malo osakatilo... Kažu ‘Što te ne ubije, to te ojača‘. Nije... Što te ne ubije, osakati te, barem u mom slučaju - rekla je Simonida i dodala:

- Uvijek sam živjela ono što dolazi iz mene. Ako mi se sviđa, sviđa mi se, ako ne, pakiram kofere i idem - zaključila je u emisiji "Magazin In".

Simonida je ranije rekla da je izvantjelesna oplodnja kod nje pala u depresiju zbog hormonalne neravnoteže, a spas je pronašla u medicini i vjeri.

- Imala sam hormonalnu depresiju. Bila sam udana i pokušavala sam zatrudnjeti. To nije upalilo, pa sam otišla na IVF. Nakon toga se može dogoditi depresija, poput postporođajne depresije. Kada sam to primijetila kod sebe, odmah sam otišla u dom zdravlja, kod psihijatra. Primala sam terapiju, uzimala lijekove i čitala duhovnu literaturu. Pomogli su mi pravoslavlje i medicina – kaže Simonida, prenosi Alo. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 04:59