StoryEditorOCM
ShowbizJULIA ROBERTS

Početak nije bio lagan: hollywoodska zvijezda maltretirana kao mlada glumica na setu ‘Čeličnih magnolija‘

Piše SCENA SD
14. veljače 2024. - 08:12

Julia Roberts prvi je uspjeh ostvarila 1988. godine komedijom "Pizza Pizza". Samo godinu dana kasnije, sporedna uloga u drami "Čelične magnolije" donijela joj je prvu nominaciju za Oscara. Kao "Zgodna žena" postala je zvijezda preko noći 1990. godine.

S filmovima kao što su "Flatliners", "My Best Friend‘s Wedding" i "Notting Hill", plaća joj se penjala. Julia Roberts morala je puno izdržati na početku svoje zvjezdane karijere, otkrila je glumica kolegica Sally Field u intervjuu za zabavni portal Vulture.

image

Film "Čelične magnolije"

Photo12 Via Afp

Na snimanju filma "Čelične magnolije" Juliju je maltretirao redatelj Herb Ross, rekla je Sally. Ona i njezine kolegice Shirley MacLaine, Dolly Parton, Daryl Hannah i Olympia Dukakis pomogle bi tada mladoj glumici.

"Svi smo se okupili oko Julije jer je ona bila beba. Ona je bila pridošlica u to vrijeme. I bila je divna, a on se samo okomio na nju", rekla je SallyField. "Bilo je užasno." 

Razlog Rossovog ponašanja: "Mogao bi biti pravi gad, eto zašto", kaže Sally Field. "Neki ljudi samo trebaju nekoga da se okomi na njega."

Njihova podrška je imala učinka. "Svi smo joj priskočili u pomoć i sjećam se da se jednom Dolly (Parton) samo obrušila na njega - uvijek s humorom, ali obično s najvulgarnijim humorom koji ste ikada čuli", podijelila je glumica. U njezinom slučaju, Ross se "nije usudio" zlostavljati prema njoj. "Mislim, ne smetaju mi povratne informacije, ali spremna sam raspravljati ako mi to nema smisla."

image

Julia Roberts

Photo12 Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:51