StoryEditorOCM
Showbizčuva privatnost

Omiljeni voditelj Zoran Šprajc dugo je skrivao svoje pravo prezime; Evo kako ono glasi i zašto za njega nitko ne zna

Piše SCENA SD
29. ožujka 2024. - 22:38

Zoran Šprajc, voditelj kojeg poznaje cijela Hrvatska, može se pohvaliti mnogim talentima - ali očuvanje privatnosti definitivno je jedno od najimpresivnijih. Ovaj poznati voditelj drži svoj privatni život pod ključem, a kad odluči podijeliti dio toga s javnošću, iznenađenja su zagarantirana.

Prošle godine, Šprajc je iznenadio obožavatelje dijeleći fotografiju s rijetko viđenom osobom - svojom majkom! No, to nije bila obična objava. Otkrio je tajnu obiteljske tradicije - frigane lignje u restoranu ‘Zlatna školjka‘ u Rijeci. Šprajc je odlučio svojoj majci priuštiti nešto posebno, malo luksuza izvan uobičajenih friganih lignji, koje su bile zaštitni znak obiteljskih proslava.

‘Ima taj jedan poznati restoran u Rijeci, ‘Zlatna školjka‘, valjda već 200 godina postoji. I kad bi bio nečiji rođendan ili kad bi mami sjeo regres za godišnji, mama me ondje vodila na frigane lignje jer su to kao bile najbolje frigane lignje u gradu. Puno, puno godina poslije, ja vodim mamu u Zlatnu školjku s namjerom da je počastim s nečim malo boljim od friganih lignji, s idejom da se nekako odužim za sve one frigane lignje kojima je ona mene častila‘, dio je njegove poduže objave na Facebooku, prenosi Story.

No, to nije jedina tajna koju je Šprajc otkrio. Mnogi nisu znali da je slavni voditelj kasnije izabrao prezime svoje majke. Roditeljska ljubav i podrška uvijek su bile važne za Šprajca, a odabir prezimena Šprajc nije bio samo formalni čin, već i emotivni izraz povezanosti s majkom.

 Rođeno prezime bilo mu je Jovanović, ali je Zoran kasnije uzeo majčino prezime Šprajc, budući da nikad nije ni živio s ocem, a to prezime bilo je i mnogo zvučnije za javnu osobu.

I dok je Šprajc relativno tajan o svom privatnom životu, ponekad odluči podijeliti trenutke s obitelji na društvenim mrežama. Nedavno je proslavio 25. godišnjicu braka sa suprugom Lidijom, s kojom dijeli i troje djece. Njihov život nije uvijek kao u bajci - ima i oluja, kiše i nevremena, kao što je iskusio na planinskom vrhu. Ali, kao pravi avanturist, Šprajc istrajava i uživa u spektakularnim pogledima na život koji ih čeka. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. travanj 2024 14:27