stdClass Object ( [id] => 499586 [title] => Nova pjevačica Stijena sjajna je cura puna talenata, njen je 'Pasito' teški hit, a i postavila je vrhunsku dijagnozu estradne golotinje [alias] => nova-pjevacica-stijena-sjajna-je-cura-puna-talenata-njen-je-pasito-teski-hit-a-i-postavila-je-vrhunsku-dijagnozu-estradne-golotinje [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Sigurno znate barem tri lijepe, mlade cure koje odlično pjevaju. Drage, simpatične. I sad vi mislite kako je naša iduća sugovornica još jedna u nizu onih što se prijavljuju na glazbene emisije s pjesmom 'Ima jedan svijet' i pokušavaju pridobiti simpatije Tonija Cetinskog u žiriju. E, nije.

Nemojte se zavaravati, nego upoznajte Mariju Dragičević, čiji hit 'Moj pasito' zasigurno znate, a koja će vas odobrit s nogu kad iz rukava istrese milijun baza i pošalica kakvih je i ta njena obrada odveć iritantne orignalne pjesme 'Despacito', prepuna.

Krenuli smo je predstavljati, a još nismo spomenuli kako je ona nova pjevačica grupe Stijene. Da, Marin Mišo Limić ponovno okuplja ekipu i smišlja nove pjesme koje će Mare pjevati uz one njegove dobro znane hitove.

Odakle početi? Što prvo pitati Dubrovčanku sa splitskom adresom, po zanimanju konobaricu, koja je nakon splitskog požara zapalila javnost pjesmom upućenom premijeru Andreju Plenkoviću, a stihovi idu:

'Ne trebaš ugasiti niti jednu travku, ali probaj biti čovjek pa barem daj ostavku'. Obradila je ona i Severininu pjesmu 'Uzbuna', prepjevala je tako da ističe probleme radnog naroda.

Krenimo, zapravo, od njenog psa Nina, internetske atrakcije koji nas je dočekao na ulaznim vratima kuće na Visokoj. Ostao je skroman. Uopće se ne ponaša kao kakva zvijezda - maše repom mahnito, leži na leđima dok razdragan plazi jezik, a fotoreporter ga mazi po trbuhu dok Mare i ja ćakulamo.

'Čim me vidio, bacio se na mene!'

- Eto, vidite kakav je moj Nino! I 'ko mu ne bi napisao pismu. A udomila sam ga iz azila, odnosno on je bira, jer čim me vidio bacio se na mene, i već smo više od dvije godine nerazdvojni. Nije to bilo slučajno, ma kakvi, pa to je bila ljubav na prvi pogled. Baš mi je legenda, kad odemo u kafić obiđe svaki stol, svima se javi, ma rođen je da bude zvijezda - gleda ga Mare, i vidite u tom pogledu baš tu bezuvjetnu ljubav, jasnu samo psu i čovjeku.

Ne znaju je, vjerujte mi, oni što se zgražaju kad vide da vlasnik poljubi psa, kao što Mare prisloni usne na Ninovu njušku.

- Mješanac je to, ka i ja. Rođena sam u Dubrovniku, a kako je počeo rat moji su došli odma u Split. Mater mi je Hercegovka, a ćaća rođen u Makedoniji, iako je dide iz Vrgorca - nabraja nam obiteljsko stablo, i kaže kako su sve njegove grane talentirane.

- Stari svira i piva po restoranima i hotelima, mater je kao mlada plesala i svirala gitaru, a dvi sestre, mlađa Ivana i starija Elena, obe su nadarene iako nije baš da se vole isticat - šapće nam Mare dok nas Ivana nudi sokom, spizom...

- Nećemo ništa, kažemo, ali zato se Nino odmah skočio i potvrdio sve stihove iz pjesme 'Moj pasito, 'samo žica hranu, nikad nije sit on'.
 

 


- Pa vi sad pitajte odakle mi inspiracija! A znala san ja da će to bit hit, čim sam počela pisat, jer svi vole pse. Nije da sam kalkulirala, da se razumimo, nego je logično da ljudi pronađu svoje ljubimce u tim stihovima, svi su oni isti - priznaje Mare, i kaže kako Nina na ulici već traže šapu, kad već ne mogu autogram.

- Teška je zvijezda! Sestra i ja smo baš nekidan sidile u kafiću, i čule neku žensku kako piva 'Moj pasito'. Onda je vidila Nina, pa mu se cila oduševljena javila - smije se Mare, a koliko je na njenoj Visokoj, gdje inače živi, šaponja popularan, uvjerili smo se i sami kad nam je usred snimanja prišla grupa Ninovih obožavatelja sa željom da se i oni slikaju za novine.

Stara melankolična duša

Dobro, Mare je imala sreće s genetikom da je i lijepa i duhovita i talentirana, no svaki taj dar treba brusiti i dorađivati. Da dobru liniju održava treniranjem kick boxinga zbog čega je i uganula gležanj već smo znali, no gdje je vježbala pjevanje, pitamo je.

- Završila sam u Osnovnoj školi "Josip Hatze" smjer klavir, ali kako me pukao pubertet dalje sam u srednju išla samo u turističku, što mi je sad stvarno žao - otvoreno će mlada pjevačica.

Pa dobro, mnogim zvijezdama nije trebala škola da uspiju, kažemo joj.

- Ma znam i ja to. Iskrena sam, imam emocije koje želim prenijeti. Ozbiljna sam cura s ozbiljnim planovima. Sebe doživljavam kao staru melankoličnu dušu zarobljenu u tijelu 26-godišnjakinje - govori nam Mare, i najednom je pred nama neka drukčija cura, a nestala je brbljavica kakva je u prvim trenucima bila.

Pogleda u daljinu, u drugi kut sobe, zamisli se na trenutak i kaže:

- Osjećam se kao da cijeli život pjevam u Stijenama. Sudbina je bila da nađem Mišu Limića. Ne može se svatko nazvati Novom Stijenom, on bira koga će učiti. Pa eto, ja imam njega, on ima mene, i to je put kojim želim ići - zaključi, i ne skriva da je sretna što ima vještog mentora.

- Našli smo nedavno gitarista i sad smo pravi bend, a Mišo doslovno sanja melodije koje kasnije pretvaramo u pjesme. Idemo laganim koracima, ne zalijećemo se, najprije treba steći iskustvo da bi se dobilo ime i čast - planira već Mare, kako će i kuda će do zvijezda. Ad astra!

Neće se njoj, ako bog da, dogoditi da potrati talente na lakše note, iako razumije zašto neki to rade. Pa evo, i Lidija Bačić bila je učenica Miše Limića.

- Je. A imala je ona na početku dobrih pjesama, kao što je "Kiša" koja na YouTubeu ima dvista tisuća pregleda, a hit "Glupacho moja" ima preko dva i pol milijuna - prati sve naša sugovornica, koja nas je posebno oduševila ovim riječima:

"Nije to pitanje što želi Lidija Bačić. To je stvar nas kao društva, kao cjeline, i onoga što se nama sviđa. Mi biramo što želimo slušati, i biramo te lake note. Tjeramo pjevače da to rade. Tako je i u drugim sferama, nije to samo glazba. Svi se moramo mijenjati pa će i u državi biti bolje."

 

 


'Moj pasito', obrada by Marija Dragičević

Dođi
Oo Nino, Ninooo
Ti

Na mome krevetu
Ležiš sav razvaljen
Miljon dlaka
Ne zna im se broj

Ja
Nisam baš kadra
Da vičem sad na tebe
Sve ti puštam dragi paso moj

Ti
Budi dobar,
moran sada ić baj baj,
Nemoj gristi namještaj
i pliz ne laj,
Samo lezi,
Vratit će se Mare brzo

Ja,
Kad sam kući došla
Našla sam dar mar
Skrio se od mene,
Ušo u ormar,
Da ga ne vidim
Nešto se baš ufuro

Moj pasito
Samo žica hranu
Nikad nije sit on
Serviraj mu govno
Pojest će on i to
Neće dat ni šapu
Reče nije stigo
Moj pasito
Kada jedem
Samo što me ne bi pito
Što to imam,
Da li može i on i to?

Pusti me da jedem,
Na mjesto sad dritooo!
Bože kad si došo,
bio si baš štene sitno

Sada ždereš kao stoka,
Kako takav ćeš pred lito?
(Stiže lito, stiže lito bejbe)

Da je opet ići vani,
samo bi se igro,
Znam da samo bi se skito,
S lanca bi se ti okido!

Ako te pitam šapu daj mi je
ne dam ti keks, baš žaj mi je
Zezat te, to naj mi je,
Da sve slušaš, san mi je

Ako ne slušaš,
Po guzi dobit ćeš ti bam bam,
Ako budeš dobar,
Nešto fino ti ja dam dam
Jesi li pas ili stoka, pa sad jedeš trave,
Nemaš nemaš jaja kuje neće da se jave,
Jer si džukac neće one da se s tobom pare
Nema veze uvijek će te volit tvoja Mare

Pasito pasito
Koga si to pito
Nema čokolade
Pas - ne smi to, ne smi to
Tu te čeka kesa,
puna sočnog mesa,
Kosti u obliku srca samo su finesa

Moj pasito
Tebe nikad neće moć zamijenit niko
Volim te do neba, zvijezda i još priko,
Moja radost, moja sreća, moja diko

Pasito pasito
Uvijek nudi mito,
Ako će da papa
Dat će mi sto šapa, puno slasne hrane,
Dajem mu sa strane
Al kolko god mu ja dam opet on je gladan

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"MARI JE SVE JASNO "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2017-07-31 13:50:10 [created_by] => 3093 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2017-07-31 14:03:34 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2017-07-31 13:50:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 12300 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"is_import_from_dnn":true,"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/Archive\/Images\/2017\/07\/31\/Nedjelja\/8961813.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/31\/Nedjelja\/8961805.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/31\/Nedjelja\/8961802.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/31\/Nedjelja\/8961804.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/31\/Nedjelja\/8961803.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1200x799"},{"size0":"1200x1803"},{"size0":"1200x1803"},{"size0":"1200x1803"},{"size0":"1200x1803"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4373552 Threads: 3 Questions: 138487745 Slow queries: 59144 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4138413 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/nova-pjevacica-stijena-sjajna-je-cura-puna-talenata-njen-je-pasito-teski-hit-a-i-postavila-je-vrhunsku-dijagnozu-estradne-golotinje-499586 [printLink] => /scena/showbiz/nova-pjevacica-stijena-sjajna-je-cura-puna-talenata-njen-je-pasito-teski-hit-a-i-postavila-je-vrhunsku-dijagnozu-estradne-golotinje-499586?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 104060 [name] => stijene [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => stijene [link] => /tag/stijene ) [1] => stdClass Object ( [id] => 330587 [name] => Marija Dragičević [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => marija-dragicevic [link] => /tag/marija-dragicevic ) [2] => stdClass Object ( [id] => 332786 [name] => moj pasito [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => moj-pasito [link] => /tag/moj-pasito ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Nova pjevačica Stijena sjajna je cura puna talenata, njen je 'Pasito' teški hit, a i postavila je vrhunsku dijagnozu estradne golotinje [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3093 [name] => Andrea Topić [username] => andrea-topi [email] => andrea-topi@sd.hr [password] => $2y$10$AuKssXiNYbTXXD3UsmyN4OcX.W0ZoAQFMv6XdPQ4aanG9bouy8pzm [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/andrea-topic-3093 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1611 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/7da54ea49812cd412b2d5f8d658690f2?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/31/Nedjelja/8961813.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/31/Nedjelja/8961813.jpg [title] => ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/31/Nedjelja/8961805.jpg [title] => ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/31/Nedjelja/8961802.jpg [title] => ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/31/Nedjelja/8961804.jpg [title] => ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/31/Nedjelja/8961803.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Sigurno znate barem tri lijepe, mlade cure koje odlično pjevaju. Drage, simpatične. I sad vi mislite kako je naša iduća sugovornica još jedna u nizu onih što se prijavljuju na glazbene emisije s pjesmom 'Ima jedan svijet' i pokušavaju pridobiti simpatije Tonija Cetinskog u žiriju. E, nije.

Nemojte se zavaravati, nego upoznajte Mariju Dragičević, čiji hit 'Moj pasito' zasigurno znate, a koja će vas odobrit s nogu kad iz rukava istrese milijun baza i pošalica kakvih je i ta njena obrada odveć iritantne orignalne pjesme 'Despacito', prepuna.

Krenuli smo je predstavljati, a još nismo spomenuli kako je ona nova pjevačica grupe Stijene. Da, Marin Mišo Limić ponovno okuplja ekipu i smišlja nove pjesme koje će Mare pjevati uz one njegove dobro znane hitove.

Odakle početi? Što prvo pitati Dubrovčanku sa splitskom adresom, po zanimanju konobaricu, koja je nakon splitskog požara zapalila javnost pjesmom upućenom premijeru Andreju Plenkoviću, a stihovi idu:

'Ne trebaš ugasiti niti jednu travku, ali probaj biti čovjek pa barem daj ostavku'. Obradila je ona i Severininu pjesmu 'Uzbuna', prepjevala je tako da ističe probleme radnog naroda.

Krenimo, zapravo, od njenog psa Nina, internetske atrakcije koji nas je dočekao na ulaznim vratima kuće na Visokoj. Ostao je skroman. Uopće se ne ponaša kao kakva zvijezda - maše repom mahnito, leži na leđima dok razdragan plazi jezik, a fotoreporter ga mazi po trbuhu dok Mare i ja ćakulamo.

'Čim me vidio, bacio se na mene!'

- Eto, vidite kakav je moj Nino! I 'ko mu ne bi napisao pismu. A udomila sam ga iz azila, odnosno on je bira, jer čim me vidio bacio se na mene, i već smo više od dvije godine nerazdvojni. Nije to bilo slučajno, ma kakvi, pa to je bila ljubav na prvi pogled. Baš mi je legenda, kad odemo u kafić obiđe svaki stol, svima se javi, ma rođen je da bude zvijezda - gleda ga Mare, i vidite u tom pogledu baš tu bezuvjetnu ljubav, jasnu samo psu i čovjeku.

Ne znaju je, vjerujte mi, oni što se zgražaju kad vide da vlasnik poljubi psa, kao što Mare prisloni usne na Ninovu njušku.

- Mješanac je to, ka i ja. Rođena sam u Dubrovniku, a kako je počeo rat moji su došli odma u Split. Mater mi je Hercegovka, a ćaća rođen u Makedoniji, iako je dide iz Vrgorca - nabraja nam obiteljsko stablo, i kaže kako su sve njegove grane talentirane.

- Stari svira i piva po restoranima i hotelima, mater je kao mlada plesala i svirala gitaru, a dvi sestre, mlađa Ivana i starija Elena, obe su nadarene iako nije baš da se vole isticat - šapće nam Mare dok nas Ivana nudi sokom, spizom...

- Nećemo ništa, kažemo, ali zato se Nino odmah skočio i potvrdio sve stihove iz pjesme 'Moj pasito, 'samo žica hranu, nikad nije sit on'.
 

 


- Pa vi sad pitajte odakle mi inspiracija! A znala san ja da će to bit hit, čim sam počela pisat, jer svi vole pse. Nije da sam kalkulirala, da se razumimo, nego je logično da ljudi pronađu svoje ljubimce u tim stihovima, svi su oni isti - priznaje Mare, i kaže kako Nina na ulici već traže šapu, kad već ne mogu autogram.

- Teška je zvijezda! Sestra i ja smo baš nekidan sidile u kafiću, i čule neku žensku kako piva 'Moj pasito'. Onda je vidila Nina, pa mu se cila oduševljena javila - smije se Mare, a koliko je na njenoj Visokoj, gdje inače živi, šaponja popularan, uvjerili smo se i sami kad nam je usred snimanja prišla grupa Ninovih obožavatelja sa željom da se i oni slikaju za novine.

Stara melankolična duša

Dobro, Mare je imala sreće s genetikom da je i lijepa i duhovita i talentirana, no svaki taj dar treba brusiti i dorađivati. Da dobru liniju održava treniranjem kick boxinga zbog čega je i uganula gležanj već smo znali, no gdje je vježbala pjevanje, pitamo je.

- Završila sam u Osnovnoj školi "Josip Hatze" smjer klavir, ali kako me pukao pubertet dalje sam u srednju išla samo u turističku, što mi je sad stvarno žao - otvoreno će mlada pjevačica.

Pa dobro, mnogim zvijezdama nije trebala škola da uspiju, kažemo joj.

- Ma znam i ja to. Iskrena sam, imam emocije koje želim prenijeti. Ozbiljna sam cura s ozbiljnim planovima. Sebe doživljavam kao staru melankoličnu dušu zarobljenu u tijelu 26-godišnjakinje - govori nam Mare, i najednom je pred nama neka drukčija cura, a nestala je brbljavica kakva je u prvim trenucima bila.

Pogleda u daljinu, u drugi kut sobe, zamisli se na trenutak i kaže:

- Osjećam se kao da cijeli život pjevam u Stijenama. Sudbina je bila da nađem Mišu Limića. Ne može se svatko nazvati Novom Stijenom, on bira koga će učiti. Pa eto, ja imam njega, on ima mene, i to je put kojim želim ići - zaključi, i ne skriva da je sretna što ima vještog mentora.

- Našli smo nedavno gitarista i sad smo pravi bend, a Mišo doslovno sanja melodije koje kasnije pretvaramo u pjesme. Idemo laganim koracima, ne zalijećemo se, najprije treba steći iskustvo da bi se dobilo ime i čast - planira već Mare, kako će i kuda će do zvijezda. Ad astra!

Neće se njoj, ako bog da, dogoditi da potrati talente na lakše note, iako razumije zašto neki to rade. Pa evo, i Lidija Bačić bila je učenica Miše Limića.

- Je. A imala je ona na početku dobrih pjesama, kao što je "Kiša" koja na YouTubeu ima dvista tisuća pregleda, a hit "Glupacho moja" ima preko dva i pol milijuna - prati sve naša sugovornica, koja nas je posebno oduševila ovim riječima:

"Nije to pitanje što želi Lidija Bačić. To je stvar nas kao društva, kao cjeline, i onoga što se nama sviđa. Mi biramo što želimo slušati, i biramo te lake note. Tjeramo pjevače da to rade. Tako je i u drugim sferama, nije to samo glazba. Svi se moramo mijenjati pa će i u državi biti bolje."

 

 


'Moj pasito', obrada by Marija Dragičević

Dođi
Oo Nino, Ninooo
Ti

Na mome krevetu
Ležiš sav razvaljen
Miljon dlaka
Ne zna im se broj

Ja
Nisam baš kadra
Da vičem sad na tebe
Sve ti puštam dragi paso moj

Ti
Budi dobar,
moran sada ić baj baj,
Nemoj gristi namještaj
i pliz ne laj,
Samo lezi,
Vratit će se Mare brzo

Ja,
Kad sam kući došla
Našla sam dar mar
Skrio se od mene,
Ušo u ormar,
Da ga ne vidim
Nešto se baš ufuro

Moj pasito
Samo žica hranu
Nikad nije sit on
Serviraj mu govno
Pojest će on i to
Neće dat ni šapu
Reče nije stigo
Moj pasito
Kada jedem
Samo što me ne bi pito
Što to imam,
Da li može i on i to?

Pusti me da jedem,
Na mjesto sad dritooo!
Bože kad si došo,
bio si baš štene sitno

Sada ždereš kao stoka,
Kako takav ćeš pred lito?
(Stiže lito, stiže lito bejbe)

Da je opet ići vani,
samo bi se igro,
Znam da samo bi se skito,
S lanca bi se ti okido!

Ako te pitam šapu daj mi je
ne dam ti keks, baš žaj mi je
Zezat te, to naj mi je,
Da sve slušaš, san mi je

Ako ne slušaš,
Po guzi dobit ćeš ti bam bam,
Ako budeš dobar,
Nešto fino ti ja dam dam
Jesi li pas ili stoka, pa sad jedeš trave,
Nemaš nemaš jaja kuje neće da se jave,
Jer si džukac neće one da se s tobom pare
Nema veze uvijek će te volit tvoja Mare

Pasito pasito
Koga si to pito
Nema čokolade
Pas - ne smi to, ne smi to
Tu te čeka kesa,
puna sočnog mesa,
Kosti u obliku srca samo su finesa

Moj pasito
Tebe nikad neće moć zamijenit niko
Volim te do neba, zvijezda i još priko,
Moja radost, moja sreća, moja diko

Pasito pasito
Uvijek nudi mito,
Ako će da papa
Dat će mi sto šapa, puno slasne hrane,
Dajem mu sa strane
Al kolko god mu ja dam opet on je gladan

 

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>





[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/nova-pjevacica-stijena-sjajna-je-cura-puna-talenata-njen-je-pasito-teski-hit-a-i-postavila-je-vrhunsku-dijagnozu-estradne-golotinje-499586 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=61c5e13c54de858f1c015b0d6555d19659187b44 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Nova+pjeva%C4%8Dica+Stijena+sjajna+je+cura+puna+talenata%2C+njen+je+%26%23039%3BPasito%26%23039%3B+te%C5%A1ki+hit%2C+a+i+postavila+je+vrhunsku+dijagnozu+estradne+golotinje&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fnova-pjevacica-stijena-sjajna-je-cura-puna-talenata-njen-je-pasito-teski-hit-a-i-postavila-je-vrhunsku-dijagnozu-estradne-golotinje-499586 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fnova-pjevacica-stijena-sjajna-je-cura-puna-talenata-njen-je-pasito-teski-hit-a-i-postavila-je-vrhunsku-dijagnozu-estradne-golotinje-499586 )
[{"id":"2","value":"MARI JE SVE JASNO "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizMARI JE SVE JASNO

Nova pjevačica Stijena sjajna je cura puna talenata, njen je 'Pasito' teški hit, a i postavila je vrhunsku dijagnozu estradne golotinje

31. srpnja 2017. - 15:50

Sigurno znate barem tri lijepe, mlade cure koje odlično pjevaju. Drage, simpatične. I sad vi mislite kako je naša iduća sugovornica još jedna u nizu onih što se prijavljuju na glazbene emisije s pjesmom 'Ima jedan svijet' i pokušavaju pridobiti simpatije Tonija Cetinskog u žiriju. E, nije.

Nemojte se zavaravati, nego upoznajte Mariju Dragičević, čiji hit 'Moj pasito' zasigurno znate, a koja će vas odobrit s nogu kad iz rukava istrese milijun baza i pošalica kakvih je i ta njena obrada odveć iritantne orignalne pjesme 'Despacito', prepuna.

Krenuli smo je predstavljati, a još nismo spomenuli kako je ona nova pjevačica grupe Stijene. Da, Marin Mišo Limić ponovno okuplja ekipu i smišlja nove pjesme koje će Mare pjevati uz one njegove dobro znane hitove.

Odakle početi? Što p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 19:20