StoryEditorOCM
ShowbizDRUKČIJI OD DRUGIH

Ne znaju što će s novcem, a s djecom žive u malom dvosobnom stanu! Način na koji slavni par odgaja kćeri je fascinantan

Piše SCENA SD
5. travnja 2024. - 15:32
Ryan Gosling i Eva Mendes roditelji su dviju kćeri, Esmeralde i AmadeVasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vasquez-max

Eva Mendes i Ryan Gosling smatraju se jednim od najljepših holivudskih parova, a njihov brak jednim od najstabilnijih. Ludo zaljubljeni par vjenčao se u tajnosti, a Eva se nakon udaje odlučila posvetiti obiteljskom životu i prestati glumiti.

Svoje prvo dijete, kćer Esmeraldu, rodila je u 42. godini, a dvije godine kasnije s Ryanom je dobila kćer Amandu.

"Uvijek sam imala jasnu granicu kad su u pitanju moj muškarac i moja djeca. O njima ću govoriti, naravno, ali neću objavljivati ​​slike iz naše svakodnevice. Za mene je crveni tepih posao, a ne mjesto pokazivanja ljubavi" - ustvrdila je glumica jednom prilikom.

Slavni par sebi može priuštiti luksuzan život i užitke svake vrste, no svoje su kćeri željeli odgajati u jednostavnosti i učiti ih da se do uspjeha i životnog zadovoljstva dolazi marljivim radom i trudom, umjesto da je sve servirano i već riješeno.

Očito poučeni tragičnim primjerima života i sudbina djece hollywoodskih zvijezda, koja često završavaju u paklu ovisnosti, depresije i traganja za svojim smislom, Eva, Ryan i njihove kćeri žive u malom dvosobnom stanu, dijele kućanske poslove, nikad nisu angažirali dadilju. A razlog zašto su se odlučili na ovakav način života je specifičan.

image

Eva Mendes o obiteljskom životu: "Život je tako kaotičan. Ali svoju kuću i svoju kuhinju mogu držati pod kontrolom. Pa kad perem posuđe, to je za mene meditativno, daje mi jasnoću. Čist sudoper za mene je bistar um!"

Marksman/snorlax/Mega/The Mega Agency

Eva Mendes voli kuhati, te otkriva da posebno voli čistiti. Njezina strast prema čišćenju pretvorila se u poslovni projekt. Eva je, naime, postala suvlasnica tvrtke koja proizvodi antibakterijske spužve za čišćenje.

Pranje i čišćenje na nju, kaže, djeluju terapeutski.

"Život je tako kaotičan. Ali svoju kuću i svoju kuhinju mogu držati pod kontrolom. Pa kad perem posuđe, to je za mene meditativno, daje mi jasnoću. Čist sudoper za mene je bistar um" - objasnila je prelijepa glumica.

Djecu odgajaju da budu samostalna i iskrena.

image

Eva Mendes i Ryan Gosling u sceni iz filma "The Place Beyond the Pines" iz 2012.

/Photo12 Via Afp

"Želim da moja djeca, kada su u nevolji, i danas i za 10, 20 godina, kažu: "Joj, moram nazvati mamu!", a ne "Ooo, ovo ne mogu reći mami!" - rekla je Eva Mendes.

"Trudimo se povezati s njima, pogotovo u najtežim trenucima, kad se ljutimo na njih" - priznala je boli i slabosti mnogih roditelja.

"Kad smo bili u Londonu, išli smo na mjuzikle, u kazalište, muzeje, dvorce, izlete... No, sada osjećam da je vrijeme da im vratim dosadu, pogotovo djeci, ali i sebi. Volim kad nam je dosadno, tada nam dolaze ideje. Ponekad je zabavno, ponekad opasno, ponekad poučno, ali želim i to vrijeme kad je - dosadno" - zaključila je lijepa glumica i životna partnerica Ryana Goslinga, glumca kojega milijuni žena smatraju neodoljivim.

image
Suzanne Cordeiro/Afp
image
Kevin Winter/Getty Images Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 06:28