StoryEditorOCM
ShowbizHARI VAREŠANOVIĆ

‘Ne pada mi na pamet razvesti se, skupa je to igračka!‘: popularni pjevač i ex-yu zavodnik o svom braku i razvodu kolega

Piše Mozaik SD
19. travnja 2024. - 11:19

Sarajevski pjevač Hari Varešanović, frontmen popularnog benda "Hari Mata Hari" još od 80-ih je slovio za velikoga zavodnika i muškarca na kojega "žene padaju".

Desetljećima je prisutan na estradnoj sceni, a pored profesije koju obožava, posvećen je i obiteljskom životu.

image
Danijel Soldo/Cropix

Hari je svoje pjesme posvećivao pripadnicama nježnijeg spola, pa su samim time bile i njegov najveći porok, piše nova.rs.

"Kako ne, pjevam četrdeset godina i posvećujem teme svojih pjesama ženama“, rekao je Hari, te nastavio:

"Ranije je bilo više turneja, sad se bira gdje će se. U klubovima ne radim. Imam četiri unuka, tri sina i jednu kćer, prošlo je dosta vremena od mladosti, tko će se sad sjećati kako je nekada bilo… Normalno je kad je tata zvijezda da putuje, svakodnevno mijenja gradove, djeca su i ponosna i ljuta što nisi tu. Specifičan je to život.“

image
Damjan Tadić/Cropix

Popularni pjevač prokomentirao je i razvode dvaju poznatih imena s regionalne glazbene scene, Dragane Mirković i Harisa Džinovića, te otkrio što smatra najvažnijim za bračni uspjeh.

"Najvažnije je da se ljudi u startu zaista vole i onda sumnjam da ih išta može razdvojiti. U životu svašta padne pred nas, svakakvo kamenje i nesreće, ali ako su partneri zaljubljeni, sve se da prebroditi“, rekao je Hari Varešanović za Blic i zaključio:

"Meni ne pada na pamet razvesti se. Malo je to skupa igračka, duhovno, mentalno i financijski.“

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:12