StoryEditorOCM
ShowbizPETA GODIŠNJICA

Nataša Janjić Medančić proslavila godišnjicu braka. Zajedno su proživjeli njenu trudnoću u pandemiji i potres u Zagrebu

Piše I. P.
22. prosinca 2023. - 12:11

Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace. Do neba i nazad! I sve ispočetka. Tvoja, napisala je Nataša Janjić Medančić uz video koji je podijelila na svojoj društvenoj mreži. Splitska glumica proslavila je petu godišnjicu braka sa suprugom Nenadom Medančićem, ortopedom iz Istre. Video prikazuje brojne sretne trenutke para koji su u braku dobili dvoje djece.

image
Vedran Peteh/Cropix

Uz obiteljske obaveze par nađe vremena i za sebe te se počaste putovanjem. Prije nekoliko mjeseci bili su u Rimu, a ranije ove godine i u Portugalu gdje je Nenad Natašu iznenadio ulaznicama za koncert grupe Coldplay.

Glumica je bila trudna tijekom pandemijskog razdoblja, a zadesio ih je i razoran potres koji je uništio njihov zagrebački stan. Zbog toga su dva mjeseca živjeli u Nenadovoj Istri, piše T portal.

Nataša je na Instagram Storyju dodala još jednu posvetu njihovom vjenčanju: ‘Bio je to najljepši dan. On još čeka veliku feštu, ja medeni mjesec, ali barem se imamo čemu veseliti u godinama koje slijede. Bogatstvo smo odmah izrodili, sad neka nam samo cvjeta.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:05