stdClass Object ( [id] => 573846 [title] => Nakon niza užasa, nevjerojatan uspjeh: ona je prelijepa, seksi i poznata, ali u životu su joj se izredale tragedije - evo kako se uzdigla iz svega [alias] => nakon-niza-uzasa-nevjerojatan-uspjeh-ona-je-prelijepa-seksi-i-poznata-ali-u-zivotu-su-joj-se-izredale-tragedije-evo-kako-se-uzdigla-iz-svega [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

S osam godina pjevala je američku himnu, najslušanija je ženska izvođačica u povijesti Spotifyja, ima glas koji je kombinacija onoga Mariah Carey i Whitney Houston - Ariana Grande bez sumnje je nevjerojatno uspješna i talentirana žena.

No jučer cijeli svijet nije o njoj brujao zbog njenih fenomenalnih uspjeha. Tragedija koju je ova 25-godišnjakinja doživjela prije nekoliko mjeseci dobila je svoj rasplet. Njen bivši dečko Mac Miller preminuo je u dobi od samo 26 godina, a rezultati obdukcije tragičnog događaja potvrdili su da je skončao od kombinacije alkohola, kokaina i fentanila, "slučajno se predoziravši".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i adored you from the day i met you when i was nineteen and i always will. i can’t believe you aren’t here anymore. i really can’t wrap my head around it. we talked about this. so many times. i’m so mad, i’m so sad i don’t know what to do. you were my dearest friend. for so long. above anything else. i’m so sorry i couldn’t fix or take your pain away. i really wanted to. the kindest, sweetest soul with demons he never deserved. i hope you’re okay now. rest.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ovo je samo posljednji u nizu tragičnih događaja koje je Grande doživjela. Izgled lutke i zvjezdanost od malih nogu prikrivaju mnogo dublju životnu priču koja je ostavila posljedicu i na njeno mentalno zdravlje.

Veze joj ne idu, pronašla je Nju

Kako to obično biva, prelijepa mlada žena u očima javnosti jednostavno ima sve. Izgled, karijeru, obožavanje mase, novac, slavu. Može isto tako, a ovo je mišljenje uvriježeno kod većine, "imati koga hoće", pa valjda je s takvim izgledom sretna u ljubavi...

No burne i tužne ljubavne veze samo su vrh sante kojom je ova zvijezda opterećena cijeloga svoga života. Nakon tragičnog kraja s Macom Millerom, ni njene zaruke s Petom Davidsonom nisu opstale. Znala je u intervjuima Grande često podvući kako joj ne cvjetaju baš ljubavne ruže, kako nije sve sjajno, svađe i prekidi, mirenja i pokušaji postali su joj svakodnevnica.

Tome u "čast" nastala je i pjesma koja ju je vratila na tron tronova, ovaj put oborila je sve rekorde. "Thank You, Next" (Hvala, sljedeći), naziv je njene pjesme u kojoj se poigrava vezama i, na prvu, seksualnošću. Nabrojila je nekoliko svojih "bivših", a onda je upoznala nju, žensku imena Ari. Vrlo brzo slušatelji shvate, međutim, da se radi o njoj samoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank u, next ? tomorrow @theellenshow @victoriamonet @taylaparx

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

"Naučila me ljubavi. Naučila me strpljenju. Kako se nosi s boli. To sr**e je zakon. Voljela sam i izgubila. Ali ne gledam to na taj način. Jer pogledaj što sam našla. Nema potrebe za daljnjom potragom...", stihovi su ovog novog hita.

Uz sav asortiman pjesama drugih izvodžačica koje curice uče kako biti ljepše, poželjnije te kako (a ovo je najvažnije) "zadržati" svoga dečka, ona o prekidu i ponalaženju sebe zaista dođe kao osvježenje. No to je tek zadnja faza mnogih godina provedenih u tuzi.

Pjevanje kao bijeg od problema

Ariana Grande rođena je na Floridi, dijete je američkih Talijana Edwarda Butere i Joan Grande. Njeni su se roditelji razveli kada je imala samo osam godina, a već je tada bilo očigledno da djevojčica ima nevjerojatan talent, pa je bijeg od obiteljskih problema pronašla u pjevanju.

Situacija kod kuće sigurno joj nije bila najsjajnija. Počela je nastupati na školskim predstavama, pohađala dramsku skupinu, glumila, pjevala, plesala, ali razvod roditelja u tako osjetljivim godinama ostavio je traga na njoj. Iako je s oba roditelja u korektnim odnosima, danas otvoreno pjeva o tome kako će ju do oltara dovesti - majka.

Ona ju je podržavala i poticala u izgradnji karijere; prvi je album Ariana objavila s nepunih 16 godina, uslijedio je i novi, kao i uloga u Nickelodeonovoj seriji "Victorious", no zvjezdani status dosegla je tek kada je pronašla imidž koji "pali". Mnogi će reći da je njen izgled lutke iz kutije, treptanje i cijeli taj "show" samo dobro osmišljeni marketinški trik. No ono najluđe je to što Grande takve navode ne negira.

Priznaje da ima ekstenizije. Priznaje da se borila s aknama. Misli da je premršava, ali se ne može udebljati, kombinacija genetike i metabolizma, nastupa i napornih putovanja i turneja. Ne negira mogućnost da će jednoga dana i pod nož, ništa joj nije "tabu". 

Njenu nedavnu prijepisku s kolegicom Camilom Cabello, koja se požalila da je nošenje konjskoga repa "nemoguće bolno" i da "čupa mozak", prozvavši Arianu koja to radi na dnevnoj  bazi, prenijeli su svi mediji. Grande joj je, bez greške, odvratila da je vjerojatno teže "kad stvarno imaš kosu". Njena prirodna, naime, seže do uha, a rep je umjetan.

Jasno da o tome otvoreno priča jer ne želi djevojčicama koje se na nju ugledaju poremetiti sliku o njima samima. Kosa je umjetna, nokti su umjetni, šali se na svoj račun često pjevačica, a na tome su joj mnoge zahvalne.

22 ljudi umrlo pred očima

Nesavršene ljubavne veze i poremećeni obiteljski odnosi (zar to nismo svi iskusili?)  ekalirali su u obliku anksioznih napadaja nakon što je Ariana doživjela dvije tragedije, jednu za drugom. Ona koja je u svakome pogledu obilježila život ove 25-godišnjakinje svakako je teroristički napad na njenome koncertu u Manchesteru u svibnju prošle godine. Bomba je bačena dok je Grande bila na pozornici, a život su izgubile čak 22 osobe. Nepunu godinu nakon, njen se bivši dečko i najbolji prijatelj predozirao.

Bespomoćna uslijed događaja koji bi iz temelja promijenio i one najsnažnije, Grande je iskusila borbu ne samo s anksioznošću, već i depresijom te PTSP-om. Sa svakom od obitelji koje su izgubile svoje bližnje osobno se sastala, što ju je dodatno "dotuklo", kako je kasnije rekla. I danas s oprezom nastupa, a mnogo je liječenja, truda i razgovora sa psiholozima iza nje.

Inspirativna priča djevojke koja izgleda kao da ima sve: nakon privatnih brodoloma doživjela emocionalni slom, evo kako su reagirali obožavatelji

"Samo jedan OK dan"

"Mogu li, lijepo molim, imati samo jedan okej dan? Samo jedan... Molim... Tako sam umorna. Molim samo da se probudim kad bih trebala pjevati ili... bilo što. Mir", Arianina je objava na Twitteru koja je izazvala brojne reakcije fanova. Podrška i ljubav očito su djelovali u kombinaciji, jer danas bi mogla imati sasvim drugačiji status...

Naravno da uspjeh nije mjerilo sreće, ali ovaj koji Grande trenutno proživljava uistinu je povijestan. Najslušanija je na apsolutno svim platformama za "streamanje" glazbe, hit je eksplodirao na YouTube-u, ostvarila je rekordan broj "lajkova" na Instagramu.

Trud se isplatio, a svijet je reagirao. Ako to nije poruka da se ne treba predati kad je najteže, ne znamo što je. Jer mogla se i Ariana sklupčati i čekati da se dogodi čudo, taj jedan dobar dan. Umjesto toga pjevačica ih je sama gradila, nije izlazila iz studija, snimala je, pjevala i plesala baš kao kad je bila tinejdžerica kojoj se roditelji razvode. A uvjereni smo da su joj dani nakon svega i više nego OK.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank u ....... ?✍?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"Nema tabua "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2018-11-07 13:43:12 [created_by] => 3142 [created_by_alias] => J. V. [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2018-11-08 08:04:50 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2018-11-07 19:01:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 20615 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"is_import_from_dnn":true,"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/Archive\/Images\/2018\/11\/30\/SD Portal\/10451646.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/11\/30\/SD Portal\/9844040.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/11\/30\/SD Portal\/8752790.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/11\/30\/SD Portal\/8749517.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/11\/30\/SD Portal\/8771654.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/11\/30\/SD Portal\/9935485.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1150"},{"size0":"1920x1279"},{"size0":"1920x2626"},{"size0":"1920x1425"},{"size0":"1920x1280"},{"size0":"1920x2694"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38728969 Threads: 4 Questions: 7120576216 Slow queries: 3308375 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608941296 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/nakon-niza-uzasa-nevjerojatan-uspjeh-ona-je-prelijepa-seksi-i-poznata-ali-u-zivotu-su-joj-se-izredale-tragedije-evo-kako-se-uzdigla-iz-svega-573846 [printLink] => /scena/showbiz/nakon-niza-uzasa-nevjerojatan-uspjeh-ona-je-prelijepa-seksi-i-poznata-ali-u-zivotu-su-joj-se-izredale-tragedije-evo-kako-se-uzdigla-iz-svega-573846?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 289887 [name] => ariana grande [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ariana-grande [link] => /tag/ariana-grande ) [1] => stdClass Object ( [id] => 410128 [name] => mac miller [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => mac-miller [link] => /tag/mac-miller ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Nakon niza užasa, nevjerojatan uspjeh: ona je prelijepa, seksi i poznata, ali u životu su joj se izredale tragedije - evo kako se uzdigla iz svega [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3142 [name] => Jelena Vrcelj [username] => jelena-vrcelj [email] => jelena-vrcelj@sd.hr [password] => $2y$10$c9AzlvSFOEGqs2Fct8wnEuNu8B7reprxSnoN0nCg5vuGSv8M7vZeW [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/jelena-vrcelj-3142 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1660 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/e2a652302961d0256cca2c5358c37070?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/11/30/SD Portal/10451646.jpg [galleryCount] => 6 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/11/30/SD Portal/10451646.jpg [title] => ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/11/30/SD Portal/9844040.jpg [title] => ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/11/30/SD Portal/8752790.jpg [title] => ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/11/30/SD Portal/8749517.jpg [title] => ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/11/30/SD Portal/8771654.jpg [title] => ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/11/30/SD Portal/9935485.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

S osam godina pjevala je američku himnu, najslušanija je ženska izvođačica u povijesti Spotifyja, ima glas koji je kombinacija onoga Mariah Carey i Whitney Houston - Ariana Grande bez sumnje je nevjerojatno uspješna i talentirana žena.

No jučer cijeli svijet nije o njoj brujao zbog njenih fenomenalnih uspjeha. Tragedija koju je ova 25-godišnjakinja doživjela prije nekoliko mjeseci dobila je svoj rasplet. Njen bivši dečko Mac Miller preminuo je u dobi od samo 26 godina, a rezultati obdukcije tragičnog događaja potvrdili su da je skončao od kombinacije alkohola, kokaina i fentanila, "slučajno se predoziravši".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i adored you from the day i met you when i was nineteen and i always will. i can’t believe you aren’t here anymore. i really can’t wrap my head around it. we talked about this. so many times. i’m so mad, i’m so sad i don’t know what to do. you were my dearest friend. for so long. above anything else. i’m so sorry i couldn’t fix or take your pain away. i really wanted to. the kindest, sweetest soul with demons he never deserved. i hope you’re okay now. rest.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ovo je samo posljednji u nizu tragičnih događaja koje je Grande doživjela. Izgled lutke i zvjezdanost od malih nogu prikrivaju mnogo dublju životnu priču koja je ostavila posljedicu i na njeno mentalno zdravlje.

Veze joj ne idu, pronašla je Nju

Kako to obično biva, prelijepa mlada žena u očima javnosti jednostavno ima sve. Izgled, karijeru, obožavanje mase, novac, slavu. Može isto tako, a ovo je mišljenje uvriježeno kod većine, "imati koga hoće", pa valjda je s takvim izgledom sretna u ljubavi...

No burne i tužne ljubavne veze samo su vrh sante kojom je ova zvijezda opterećena cijeloga svoga života. Nakon tragičnog kraja s Macom Millerom, ni njene zaruke s Petom Davidsonom nisu opstale. Znala je u intervjuima Grande često podvući kako joj ne cvjetaju baš ljubavne ruže, kako nije sve sjajno, svađe i prekidi, mirenja i pokušaji postali su joj svakodnevnica.

Tome u "čast" nastala je i pjesma koja ju je vratila na tron tronova, ovaj put oborila je sve rekorde. "Thank You, Next" (Hvala, sljedeći), naziv je njene pjesme u kojoj se poigrava vezama i, na prvu, seksualnošću. Nabrojila je nekoliko svojih "bivših", a onda je upoznala nju, žensku imena Ari. Vrlo brzo slušatelji shvate, međutim, da se radi o njoj samoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank u, next ? tomorrow @theellenshow @victoriamonet @taylaparx

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

"Naučila me ljubavi. Naučila me strpljenju. Kako se nosi s boli. To sr**e je zakon. Voljela sam i izgubila. Ali ne gledam to na taj način. Jer pogledaj što sam našla. Nema potrebe za daljnjom potragom...", stihovi su ovog novog hita.

Uz sav asortiman pjesama drugih izvodžačica koje curice uče kako biti ljepše, poželjnije te kako (a ovo je najvažnije) "zadržati" svoga dečka, ona o prekidu i ponalaženju sebe zaista dođe kao osvježenje. No to je tek zadnja faza mnogih godina provedenih u tuzi.

Pjevanje kao bijeg od problema

Ariana Grande rođena je na Floridi, dijete je američkih Talijana Edwarda Butere i Joan Grande. Njeni su se roditelji razveli kada je imala samo osam godina, a već je tada bilo očigledno da djevojčica ima nevjerojatan talent, pa je bijeg od obiteljskih problema pronašla u pjevanju.

Situacija kod kuće sigurno joj nije bila najsjajnija. Počela je nastupati na školskim predstavama, pohađala dramsku skupinu, glumila, pjevala, plesala, ali razvod roditelja u tako osjetljivim godinama ostavio je traga na njoj. Iako je s oba roditelja u korektnim odnosima, danas otvoreno pjeva o tome kako će ju do oltara dovesti - majka.

Ona ju je podržavala i poticala u izgradnji karijere; prvi je album Ariana objavila s nepunih 16 godina, uslijedio je i novi, kao i uloga u Nickelodeonovoj seriji "Victorious", no zvjezdani status dosegla je tek kada je pronašla imidž koji "pali". Mnogi će reći da je njen izgled lutke iz kutije, treptanje i cijeli taj "show" samo dobro osmišljeni marketinški trik. No ono najluđe je to što Grande takve navode ne negira.

Priznaje da ima ekstenizije. Priznaje da se borila s aknama. Misli da je premršava, ali se ne može udebljati, kombinacija genetike i metabolizma, nastupa i napornih putovanja i turneja. Ne negira mogućnost da će jednoga dana i pod nož, ništa joj nije "tabu". 

Njenu nedavnu prijepisku s kolegicom Camilom Cabello, koja se požalila da je nošenje konjskoga repa "nemoguće bolno" i da "čupa mozak", prozvavši Arianu koja to radi na dnevnoj  bazi, prenijeli su svi mediji. Grande joj je, bez greške, odvratila da je vjerojatno teže "kad stvarno imaš kosu". Njena prirodna, naime, seže do uha, a rep je umjetan.

Jasno da o tome otvoreno priča jer ne želi djevojčicama koje se na nju ugledaju poremetiti sliku o njima samima. Kosa je umjetna, nokti su umjetni, šali se na svoj račun često pjevačica, a na tome su joj mnoge zahvalne.

22 ljudi umrlo pred očima

Nesavršene ljubavne veze i poremećeni obiteljski odnosi (zar to nismo svi iskusili?)  ekalirali su u obliku anksioznih napadaja nakon što je Ariana doživjela dvije tragedije, jednu za drugom. Ona koja je u svakome pogledu obilježila život ove 25-godišnjakinje svakako je teroristički napad na njenome koncertu u Manchesteru u svibnju prošle godine. Bomba je bačena dok je Grande bila na pozornici, a život su izgubile čak 22 osobe. Nepunu godinu nakon, njen se bivši dečko i najbolji prijatelj predozirao.

Bespomoćna uslijed događaja koji bi iz temelja promijenio i one najsnažnije, Grande je iskusila borbu ne samo s anksioznošću, već i depresijom te PTSP-om. Sa svakom od obitelji koje su izgubile svoje bližnje osobno se sastala, što ju je dodatno "dotuklo", kako je kasnije rekla. I danas s oprezom nastupa, a mnogo je liječenja, truda i razgovora sa psiholozima iza nje.

Inspirativna priča djevojke koja izgleda kao da ima sve: nakon privatnih brodoloma doživjela emocionalni slom, evo kako su reagirali obožavatelji

"Samo jedan OK dan"

"Mogu li, lijepo molim, imati samo jedan okej dan? Samo jedan... Molim... Tako sam umorna. Molim samo da se probudim kad bih trebala pjevati ili... bilo što. Mir", Arianina je objava na Twitteru koja je izazvala brojne reakcije fanova. Podrška i ljubav očito su djelovali u kombinaciji, jer danas bi mogla imati sasvim drugačiji status...

Naravno da uspjeh nije mjerilo sreće, ali ovaj koji Grande trenutno proživljava uistinu je povijestan. Najslušanija je na apsolutno svim platformama za "streamanje" glazbe, hit je eksplodirao na YouTube-u, ostvarila je rekordan broj "lajkova" na Instagramu.

Trud se isplatio, a svijet je reagirao. Ako to nije poruka da se ne treba predati kad je najteže, ne znamo što je. Jer mogla se i Ariana sklupčati i čekati da se dogodi čudo, taj jedan dobar dan. Umjesto toga pjevačica ih je sama gradila, nije izlazila iz studija, snimala je, pjevala i plesala baš kao kad je bila tinejdžerica kojoj se roditelji razvode. A uvjereni smo da su joj dani nakon svega i više nego OK.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank u ....... ?✍?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>






[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/nakon-niza-uzasa-nevjerojatan-uspjeh-ona-je-prelijepa-seksi-i-poznata-ali-u-zivotu-su-joj-se-izredale-tragedije-evo-kako-se-uzdigla-iz-svega-573846 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=149d46e2c50695b62ed18b6225424597ed45a9ba [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Nakon+niza+u%C5%BEasa%2C+nevjerojatan+uspjeh%3A+ona+je+prelijepa%2C+seksi+i+poznata%2C+ali+u+%C5%BEivotu+su+joj+se+izredale+tragedije+-+evo+kako+se+uzdigla+iz+svega&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fnakon-niza-uzasa-nevjerojatan-uspjeh-ona-je-prelijepa-seksi-i-poznata-ali-u-zivotu-su-joj-se-izredale-tragedije-evo-kako-se-uzdigla-iz-svega-573846 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fnakon-niza-uzasa-nevjerojatan-uspjeh-ona-je-prelijepa-seksi-i-poznata-ali-u-zivotu-su-joj-se-izredale-tragedije-evo-kako-se-uzdigla-iz-svega-573846 )
[{"id":"2","value":"Nema tabua "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizNema tabua

Nakon niza užasa, nevjerojatan uspjeh: ona je prelijepa, seksi i poznata, ali u životu su joj se izredale tragedije - evo kako se uzdigla iz svega

Piše J. V.
7. studenog 2018. - 20:01

S osam godina pjevala je američku himnu, najslušanija je ženska izvođačica u povijesti Spotifyja, ima glas koji je kombinacija onoga Mariah Carey i Whitney Houston - Ariana Grande bez sumnje je nevjerojatno uspješna i talentirana žena.

No jučer cijeli svijet nije o njoj brujao zbog njenih fenomenalnih uspjeha. Tragedija koju je ova 25-godišnjakinja doživjela prije nekoliko mjeseci dobila je svoj rasplet. Njen bivši dečko Mac Miller preminuo je u dobi od samo 26 godina, a rezultati obdukcije tragičnog događaja potvrdili su da je skončao od kombinacije alkohola, kokaina i fentanila, "slučajno se predoziravši".

i adored you from the day i met you when i was nineteen and i always will. i can’t believe you aren’t here anymore. i really can’t wrap my head around it. we talked a...

#ARIANA GRANDE#MAC MILLER
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 19:34