StoryEditorOCM
ShowbizEMOTIVNI KOMIČAR

Luka Bulić bio uz suprugu na sva tri poroda: Cmizdrio sam kao dijete. Kad mi se rodila prva kćer dobio sam smisao života

Piše I.P.
8. studenog 2023. - 16:31

Luka Bulić radijski je voditelj, glazbenik, imitator i komičar, koji je karijeru na televiziji počeo s 13. godina vodeći emisiju “Mali veliki svijet”. Na sceni je više od 20 godina. 

Bulić je gostovao u specijalnoj epizodi podcasta "Tate kod Lane“, kojeg vodi glumica Lana Gojak. Bulić je otac tri curice. Istaknuo je svoje iskustvo očinstva kao najvažniju ulogu koju je ikada imao, a također je podijelio i svoje duboke spoznaje o ulozi roditelja, istaknuvši kako je iskustvo poroda postalo trenutak kada se cijeli svemir sabrao u jednu točku, otvarajući mu oči o smislu života.

- Ja ti jedino mogu sat vremena pričat kako ja njih obožavam - rekao je Lani poznati voditelj osvrnuvši se na djecu, a posebno na dan kada je njegova supruga rodila prvu curicu, Niku.

Emotivni Luka zasuzio je i rekao da je taj dan "cmizdrio kao dijete". 

- Taj trenutak kada se ona rodila, kao da se cijeli svemir sabrao u jednu točku. Sve ti je jasno, neka druga skala za ljubav se dogodi. Sve što je bitno i nebitno ti se poravna u životu. Dobio sam smisao života - dodao je Luka koji je uz suprugu bio na sva tri poroda, prenose 24sata.

image

Luka Bulić i Lana Gojak

Siniša Bajt/promo/

"Djeca su aplikacija koja ti bateriju isprazni i napuni u sekundi", istaknuo je Bulić, dijeleći duhovite i dirljive trenutke iz svakodnevnog očinstva. Istovremeno, otkrio je kako mu je očinstvo omogućilo da zadrži dijete u sebi, omogućavajući mu da se ponovno poveže s čistim i iskrenim radostima života. Sve slušatelje i gledatelje podsjetio je na svakodnevne male izazove koji čine svijet roditeljstva posebno zabavnim i nepredvidivim svojom anegdotom kako je kćer jednom prilikom u vrtić poslao u pidžami je kako kaže „svi ti bodiji izgledaju isto“. Istaknuo je i kako je za njega odnos s njegovom djecom izvor neprestanog rasta i učenja.

Na kraju je Luka premijerno izveo pjesmu "Mala zahvala jednog tate" posvećenu svojim kćerima i supruzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 23:52