StoryEditorOCM
ShowbizNEVOLJE NA PUTU

Lijepa Splićanka doživjela s obitelji neugodnu situaciju na aerodromu: ‘Nismo znali, nitko nas nije obavijestio‘

Piše I. P.
28. veljače 2024. - 13:06

Nataša Janjić Medančić s obitelji je otputovala na Zanzibar, a svojim obožavateljima na društvenim mrežama otkrila je da su prije polaska na godišnji odmor doživjeli neugodnu situaciju na zagrebačkom aerodromu.

- Za Dubai (UEA) putovnica treba vrijediti najmanje šest mjeseci. Mi to nismo znali, nitko nas nije obavijestio, tako da je ovo drugi pokušaj ulaska u avion i odlaska na odmor. Prvi je neslavno propao zbog jednog člana - napisala je.

Nataša i suprug, liječnik Nenad Medančić u prosincu su proslavili petu godišnjicu braka, a splitska glumica na svom Instagram profilu nerijetko dijeli i njihove zajedničke fotografije. Par se vjenčao u tajnosti krajem 2018., a da su u braku potvrdila je na svojoj društvenoj mreži godinu poslije.

Krajem prošle godine Nataša je proslavila 42. rođendan. Proslavila je radno, na setu u Dioklecijanovim podrumima tijekom snimanja filma o caru Dioklecijanu redatelja Božidara Domagoja Burića u produkciji HRT-a. Tom prigodom suprug i njihova djeca došli su na set i iznenadili je tortom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:29