stdClass Object ( [id] => 1298537 [title] => Koliko zarađuju naši tv voditelji? Doris priznaje: Radije bih da sam izgorjela na poslu nego bila trutina [alias] => koliko-zaraduju-nasi-tv-voditelji-doris-nam-priznaje-radije-bih-da-sam-izgorjela-na-poslu-nego-bila-trutina [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Prije nekoliko godina nizozemski građani ostali su šokirani doznavši da neki televizijski voditelji na TV postajama koje se financiraju iz novca poreznih obveznika imaju i tri puta veću plaću od, primjerice, premijera. U javnosti su tada objavljeni podaci da neki novinari i voditelji na javnoj televiziji primaju godišnje i do 417.000 eura.

Oprah Winfrey najplaćenija je televizijska osoba na svijetu s neto vrijednošću od vrtoglavih 2,5 milijardi dolara, što i ne čudi jer je desetljećima vladala svijetom talk showa i uvijek bila temelj na osnovi kojeg se ocjenjivao uspjeh svih ostalih.

Omiljenu Oprah, koja je pred svoj mikrofon dovela najutjecajnije osobe današnjice, slijedi umirovljeni David Letterman s neto vrijednošću od 400 milijuna dolara, a visoko na listi najplaćenijih TV voditelja je i američka komičarka, LGBT aktivistica i spisateljica Ellen Degeneres, čija je neto vrijednost 380 milijuna dolara.

U Engleskoj, pak, najpopularniji voditelji, kao što su Anthony McPartlin i Declan Donnelly, godišnje zarađuju gotovo devet milijuna funti, a njihova dnevna zarada iznosi 23 tisuće funti (više od 26 tisuća eura). Pitate se ma je li to moguće. Da, da, itekako je moguće, a taj su podatak čak i potvrdili u televizijskoj kući ITV.

Sigurno vas sad zanima zarada naših TV voditelja? Sve domaće televizijske zvijezde koje sjaje na malom hrvatskom televizijskom tržištu zajedno nemaju honorar kakav dobiva najslabije plaćena američka TV zvijezda. Njihove plaće i honorari nisu ni približni onima koje dobivaju nizozemski, američki i engleski im kolege, no kad se u obzir uzmu hrvatske prilike i (ne) prilike, ne možemo kazati da su za odbaciti. Dapače!

Pa tko ne bi volio godišnje zarađivati onoliko koliko svoj bankovni račun u 365 dana uveća najplaćeniji od najplaćenijih, naš prekaljeni TV genijalac Robert Knjaz.

---

image

Robert Knjaz - njegova tvrtka SIROVINA I SINOVI u 2022. je ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 656.888,31 eura,a neto rezultat iznosio je 101.704,96 eura

Marko Todorov/Cropix
---

Prema javno dostupnim podacima, Knjazova tvrtka SIROVINA I SINOVI u 2022. je ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 656.888,31 eura. Neto rezultat poslovanja iznosio je 101.704,96 eura, a poslovni subjekt čiji je direktor sam Knjaz nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih te je imao 0 (nula) zaposlenika.

SIROVINA I SINOVI d.o.o. bavi se snimanjem i prikazivanjem filmova, a Knjaz je tvrtku osnovao još 2004. godine. Po raznim televizijama izredalo mu se bezbroj serijala, među kojima su i dandanas kultne i bezbroj puta reprizirane “Mjenjačnica”, “Svlačionica”, “Koledžicom po svijetu”, “Zaleđe”, “Hrvatski velikani”...

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru uživali smo i u serijalu “Knjaz kod Vatrenih”, a ove godine na repertoaru HRT-a prikazan je i njegov drugi serijal o životinjama. Nakon što smo odgledali “Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac”, gledali smo “Pametan kao vrana, hrabar kao jež”. Trenutačno radi na projektu koji će biti na tragu kultne “Mjenjačnice”. Sasvim zaslužena zarada za ovog radoholičara, složit ćemo se.

---

image

Nevena Rendeli: Nekome se odluka o napuštanju HTV-a čini hrabrom, ali ima trenutaka u životu kad morate glavom kroz zid makar glava poslije boljela

Neja Markičević/Cropix
---

Da je napravila dobru odluku kad je nakon 13 godina otišla s HRT-a gdje je bila na plaći, itekako se potvrdilo kod bivše TV voditeljice Nevene Rendeli. Ona je sada vlasnica dviju tvrtki za prodaju i odnose s javnošću, a po prihodima, koji su lani iznosili 385.000 eura, pretekla je dosadašnju TV prvakinju Doris Pinčić.

– Nekome se takva odluka čini hrabrom, netko bi rekao da sam glupa s obzirom na to da rijetko tko daje otkaz na “sigurnom poslu u javnoj službi”, ali ima trenutaka u životu kad morate glavom kroz zid makar glava poslije boljela.

Dobro sam o svemu promislila i shvatila da se nakon dvije godine rodiljskog dopusta ne mogu vratiti na posao na kojem sam već radila sve, od novinara početnika, preko vođenja i uređivanja velikih projekata do rada u svim redakcijama, a pritom ne vidjeti mogućnost napredovanja. Naravno da je i motivacija splasnula zbog potplaćenosti i načina rada na HRT-u.

Nedostatak meritokracije i opravdanja za status quo s nadolazećom sistematizacijom (koja stiže već desetak godina) rezultirale su sveopćim nezadovoljstvom i nije čudno da ljudi odlaze i traže svoje mjesto negdje drugdje – kazala je Nevena Rendeli kad je prije tri godine otišla s HRT-a.

---

image

Doris Pinčić je lani ostvarila ukupni godišnji prihod od gotovo 185.000 eura

Neja Markičević/Cropix
---

Voditeljica i glumica Doris Pinčić, koja ovih dana očekuje treće dijete, lani je ostvarila ukupni godišnji prihod od gotovo 185.000 eura. Njezin poslovni subjekt DPR je posljednje dvije godine poslovao s dobiti, u 2022. ostvario je neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura, te nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je dva zaposlenika.

Tvrtku je Doris osnovala 2015. godine. Primarna djelatnost je proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa. Osim honorarnog posla na HRT-u, gdje je angažirana u emisiji “Dobro, jutro Hrvatska” i plaćena po emisiji (a vodi i druge projekte, poput Dore i Splitskog festivala), voditeljica snima radijske i TV reklame za trgovačke lance, često posuđuje glas u animiranim filmovima.

Ima i kulinarski blog “Kuhinja babe Eve”, redovito na Instagramu reklamira razne proizvode, a također je i idejna autorica videomaterijala za kampanju Hrvatske turističke zajednice “Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku”.

– Smiješno mi je kad me pitaju otkud mi energija. Radije bih bila umorna i padala s nogu nego da potratim dan na ljenčarenje. Znala sam izgorjeti od posla, padala i u nesvijest, ali radije bih da sam izgorjela nego bila trutina kad pogledam u prošlost. Da skratim, hoću živjeti život – rekla je jednom Doris.

Nije tajna kako naše TV zvijezde dobar dio honorara zarade radeći u fušu, pa tako neki snimaju reklame, vode razne manifestacije i konferencije te tako dodatno naplaćuju svoju slavu i popularnost stečenu na televizijskim ekranima. Ovisno o angažmanu, honorari koje dobivaju kreću se od tisuću pa do nekoliko tisuća eura. Najveći problem s radom izvan matične kuće imaju stalno zaposleni HRT-ovci jer za svaki takav angažman moraju tražiti dozvolu od ravnatelja.

Svojedobno je tako Mirko Fodor nagrabusio zbog pretjeranog gažiranja, jer je vodio apsolutno sve, pa je tako bio Krampus, Sveti Nikola, Djed Mraz, voditelj izbora ljepote, otvaranja raznih postrojenja... Naposljetku je smijenjen s mjesta urednika Zabavnog programa, a cijela je priča završila tako da voditelji na HRT-u prije ugovaranja bilo kakvog posla sa strane moraju tražiti dozvolu vodstva kuće, ali i šefova. Isto je i na Novoj TV i na RTL-u.

– Za svaki angažman moram tražiti dozvolu nadređenih, no dosad mi još nikad nisu zabranili da nešto dodatno radim. To je valjda zato što ipak biram poslove pa nikad nisam došla s idejom da vodim nečiju svadbu ili sprovod.

---

image

Aleksandar Stanković je odgovorio na javne prozivke oko svoje plaće na HTV-u

Biljana Blivajs/Cropix
---

Ta zarada itekako popravlja i oporavlja moj budžet, ali, s druge strane, to je lova na koju se ne možeš osloniti. Bude mjeseci i kad ti ulete dva-tri fuša, a nakon toga uslijedi dugo razdoblje suše – kazala je jednom Daniela Trbović, koja je na javnoj televiziji među najbolje plaćenim voditeljima, a plaća joj, kako se pisalo prije nekoliko godina, iznosi oko dvije tisuće eura.

Jedan od rijetkih TV voditelja koji je javno obznanio svoju plaću urednik je i voditelj dugogodišnje HRT-ove emisije “Nedjeljom u dva”. Aleksandar Stanković je prije dvije godine odgovorio na prozivke saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto, koja je u nekoliko navrata iznijela različite optužbe na njegov račun.

Među ostalim, tvrdila je kako je Stanković radio za Hrvatsku gospodarsku komoru u vrijeme dok ju je vodio Nadan Vidošević te da ima plaću 2650 eura. Stanković je odbacio te navode i na Facebooku objavio da na HRT-u radi za 1808 eura.

---

image

Joško Lokas, kvizovi su ga proslavili...

Lucija Ocko/Cropix
---

Jedan od naših izvora dobro upućen u zaradu na televizijama kaže nam kako najpopularnija TV lica u svim trima kućama (HRT, RTL i Nova TV) koja ne rade honorarno nego su na stalnom poslu, bilo da je riječ o zabavnom ili informativnom programu, imaju najmanje dvije tisuće eura plaću.

Najbolje, pak, prolaze oni koji su honorarci, poput već spomenute Doris Pinčić, Barbare Kolar, Duška Ćurlića, Joška Lokasa, Tarika Filipovića, Igora Mešina, Nikoline Pišek, Tamare Loos, Zlate Muck, Maje Ciglenečki, Ive Šulentić...

Svi su oni plaćeni po emisiji, neki više, a neki manje, no često se zna dogoditi da će za vođenje samo jedne emisije, primjerice “Potjere”, “Milijunaša”, “Plesa sa zvijezdama” i slično, netko od njih za par sati zaraditi jednu prosječnu hrvatsku plaću...

---

image

Tarik Filipović je već dugi niz godina jedno od najpoznatijih tv lica

Biljana Blivajs/Cropix
------
image

Nikolina Pišek

Marko Miščević/cropix/
---

---

image

Igor Mešin i Tamara Loos, bez njih Ples sa zvijezdama ne ide...

Ranko Šuvar/Cropix
------
image

Maja Ciglenečki

Damjan Tadić/Cropix
---

 

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"ZVIJEZDE I EURI"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8480"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}] [extra_fields_search] => ZVIJEZDE I EURI 2 0 8480 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-06-15 06:41:53 [created_by] => 3225 [created_by_alias] => Vinko Paić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-06-15 10:29:30 [modified_by] => 3225 [publish_up] => 2023-06-15 06:48:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 163 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Koliko zarađuju naši tv voditelji? Doris nam priznaje: Radije bih da sam izgorjela na poslu nego bila trutina [metakey] => Zarada tv voditelja, oprah , Neto zarada, bankovni račun, robert knjaz [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/06\/15\/25084825.jpg","\/images\/slike\/2023\/06\/15\/23232626.jpg","\/images\/slike\/2023\/06\/15\/24131162.jpg","\/images\/slike\/2023\/06\/15\/23549775.jpg","\/images\/slike\/2023\/06\/15\/12547142.jpg","\/images\/slike\/2023\/06\/15\/24857185.jpg","\/images\/slike\/2023\/06\/15\/22437838.jpg","\/images\/slike\/2023\/06\/15\/23803599.jpg","\/images\/slike\/2023\/06\/15\/24412161.jpg","\/images\/slike\/2023\/06\/15\/23427513.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Shutterstock","Biljana Blivajs\/Cropix","Marko Todorov\/Cropix","Neja Marki\u010devi\u0107\/Cropix","Neja Marki\u010devi\u0107\/Cropix","Lucija Ocko\/Cropix","Biljana Blivajs\/Cropix","Marko Mi\u0161\u010devi\u0107\/cropix\/","Ranko \u0160uvar\/Cropix","Damjan Tadi\u0107\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

Aleksandar Stankovi\u0107 je odgovorio na javne prozivke oko svoje pla\u0107e na HTV-u<\/p>","

Robert Knjaz - njegova tvrtka SIROVINA I SINOVI u 2022. je ostvarila ukupni godi\u0161nji prihod u iznosu od 656.888,31 eura,a neto rezultat iznosio je 101.704,96 eura<\/p>","

Doris Pin\u010di\u0107 je lani ostvarila ukupni godi\u0161nji prihod od gotovo 185.000 eura<\/p>","

Nevena Rendeli: Nekome se odluka o napu\u0161tanju HTV-a \u010dini hrabrom, ali ima trenutaka u \u017eivotu kad morate glavom kroz zid makar glava poslije boljela<\/p>","

Jo\u0161ko Lokas, kvizovi su ga proslavili...<\/p>","

Tarik Filipovi\u0107 je ve\u0107 dugi niz godina jedno od najpoznatijih tv lica<\/p>","

Nikolina Pi\u0161ek<\/p>","

Igor Me\u0161in i Tamara Loos, bez njih Ples sa zvijezdama ne ide...<\/p>","

Maja Ciglene\u010dki<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1275","hd_25084825_1920.jpg":"1920x1080","k_25084825_1280.jpg":"1280x1280","k_25084825_1024.jpg":"1024x1024","k_25084825_640.jpg":"640x640","k_25084825_480.jpg":"480x480","k_25084825_340.jpg":"340x340","k_25084825_220.jpg":"220x220","o_25084825_1280.jpg":"1280x850","o_25084825_1024.jpg":"1024x680","o_25084825_640.jpg":"640x425","o_25084825_480.jpg":"480x318","o_25084825_340.jpg":"340x225","o_25084825_220.jpg":"220x146","h_25084825_1280.jpg":"1280x854","h_25084825_1024.jpg":"1024x683","h_25084825_640.jpg":"640x427","h_25084825_480.jpg":"480x320","h_25084825_340.jpg":"340x227","h_25084825_220.jpg":"220x147","pp_25084825_1280.jpg":"1280x1628","pp_25084825_1024.jpg":"1024x1303","pp_25084825_640.jpg":"640x814","pp_25084825_480.jpg":"480x611","pp_25084825_340.jpg":"340x432","pp_25084825_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23232626_1920.jpg":"1920x1080","k_23232626_1280.jpg":"1280x1280","k_23232626_1024.jpg":"1024x1024","k_23232626_640.jpg":"640x640","k_23232626_480.jpg":"480x480","k_23232626_340.jpg":"340x340","k_23232626_220.jpg":"220x220","o_23232626_1280.jpg":"1280x853","o_23232626_1024.jpg":"1024x682","o_23232626_640.jpg":"640x426","o_23232626_480.jpg":"480x320","o_23232626_340.jpg":"340x226","o_23232626_220.jpg":"220x146","h_23232626_1280.jpg":"1280x854","h_23232626_1024.jpg":"1024x683","h_23232626_640.jpg":"640x427","h_23232626_480.jpg":"480x320","h_23232626_340.jpg":"340x227","h_23232626_220.jpg":"220x147","pp_23232626_1280.jpg":"1280x1628","pp_23232626_1024.jpg":"1024x1303","pp_23232626_640.jpg":"640x814","pp_23232626_480.jpg":"480x611","pp_23232626_340.jpg":"340x432","pp_23232626_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24131162_1920.jpg":"1920x1080","k_24131162_1280.jpg":"1280x1280","k_24131162_1024.jpg":"1024x1024","k_24131162_640.jpg":"640x640","k_24131162_480.jpg":"480x480","k_24131162_340.jpg":"340x340","k_24131162_220.jpg":"220x220","o_24131162_1280.jpg":"1280x853","o_24131162_1024.jpg":"1024x682","o_24131162_640.jpg":"640x426","o_24131162_480.jpg":"480x320","o_24131162_340.jpg":"340x226","o_24131162_220.jpg":"220x146","h_24131162_1280.jpg":"1280x854","h_24131162_1024.jpg":"1024x683","h_24131162_640.jpg":"640x427","h_24131162_480.jpg":"480x320","h_24131162_340.jpg":"340x227","h_24131162_220.jpg":"220x147","pp_24131162_1280.jpg":"1280x1628","pp_24131162_1024.jpg":"1024x1303","pp_24131162_640.jpg":"640x814","pp_24131162_480.jpg":"480x611","pp_24131162_340.jpg":"340x432","pp_24131162_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1385","hd_23549775_1920.jpg":"1920x1080","k_23549775_1280.jpg":"1280x1280","k_23549775_1024.jpg":"1024x1024","k_23549775_640.jpg":"640x640","k_23549775_480.jpg":"480x480","k_23549775_340.jpg":"340x340","k_23549775_220.jpg":"220x220","o_23549775_1280.jpg":"1280x923","o_23549775_1024.jpg":"1024x738","o_23549775_640.jpg":"640x461","o_23549775_480.jpg":"480x346","o_23549775_340.jpg":"340x245","o_23549775_220.jpg":"220x158","h_23549775_1280.jpg":"1280x854","h_23549775_1024.jpg":"1024x683","h_23549775_640.jpg":"640x427","h_23549775_480.jpg":"480x320","h_23549775_340.jpg":"340x227","h_23549775_220.jpg":"220x147","pp_23549775_1280.jpg":"1280x1628","pp_23549775_1024.jpg":"1024x1303","pp_23549775_640.jpg":"640x814","pp_23549775_480.jpg":"480x611","pp_23549775_340.jpg":"340x432","pp_23549775_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_12547142_1920.jpg":"1920x1080","k_12547142_1280.jpg":"1280x1280","k_12547142_1024.jpg":"1024x1024","k_12547142_640.jpg":"640x640","k_12547142_480.jpg":"480x480","k_12547142_340.jpg":"340x340","k_12547142_220.jpg":"220x220","o_12547142_1280.jpg":"1280x853","o_12547142_1024.jpg":"1024x682","o_12547142_640.jpg":"640x426","o_12547142_480.jpg":"480x320","o_12547142_340.jpg":"340x226","o_12547142_220.jpg":"220x146","h_12547142_1280.jpg":"1280x854","h_12547142_1024.jpg":"1024x683","h_12547142_640.jpg":"640x427","h_12547142_480.jpg":"480x320","h_12547142_340.jpg":"340x227","h_12547142_220.jpg":"220x147","pp_12547142_1280.jpg":"1280x1628","pp_12547142_1024.jpg":"1024x1303","pp_12547142_640.jpg":"640x814","pp_12547142_480.jpg":"480x611","pp_12547142_340.jpg":"340x432","pp_12547142_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1282","hd_24857185_1920.jpg":"1920x1080","k_24857185_1280.jpg":"1280x1280","k_24857185_1024.jpg":"1024x1024","k_24857185_640.jpg":"640x640","k_24857185_480.jpg":"480x480","k_24857185_340.jpg":"340x340","k_24857185_220.jpg":"220x220","o_24857185_1280.jpg":"1280x854","o_24857185_1024.jpg":"1024x683","o_24857185_640.jpg":"640x427","o_24857185_480.jpg":"480x320","o_24857185_340.jpg":"340x227","o_24857185_220.jpg":"220x146","h_24857185_1280.jpg":"1280x854","h_24857185_1024.jpg":"1024x683","h_24857185_640.jpg":"640x427","h_24857185_480.jpg":"480x320","h_24857185_340.jpg":"340x227","h_24857185_220.jpg":"220x147","pp_24857185_1280.jpg":"1280x1628","pp_24857185_1024.jpg":"1024x1303","pp_24857185_640.jpg":"640x814","pp_24857185_480.jpg":"480x611","pp_24857185_340.jpg":"340x432","pp_24857185_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_22437838_1920.jpg":"1920x1080","k_22437838_1280.jpg":"1280x1280","k_22437838_1024.jpg":"1024x1024","k_22437838_640.jpg":"640x640","k_22437838_480.jpg":"480x480","k_22437838_340.jpg":"340x340","k_22437838_220.jpg":"220x220","o_22437838_1280.jpg":"1280x853","o_22437838_1024.jpg":"1024x682","o_22437838_640.jpg":"640x426","o_22437838_480.jpg":"480x320","o_22437838_340.jpg":"340x226","o_22437838_220.jpg":"220x146","h_22437838_1280.jpg":"1280x854","h_22437838_1024.jpg":"1024x683","h_22437838_640.jpg":"640x427","h_22437838_480.jpg":"480x320","h_22437838_340.jpg":"340x227","h_22437838_220.jpg":"220x147","pp_22437838_1280.jpg":"1280x1628","pp_22437838_1024.jpg":"1024x1303","pp_22437838_640.jpg":"640x814","pp_22437838_480.jpg":"480x611","pp_22437838_340.jpg":"340x432","pp_22437838_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1280x960","hd_23803599_1920.jpg":"1920x1080","k_23803599_1280.jpg":"1280x1280","k_23803599_1024.jpg":"1024x1024","k_23803599_640.jpg":"640x640","k_23803599_480.jpg":"480x480","k_23803599_340.jpg":"340x340","k_23803599_220.jpg":"220x220","o_23803599_1280.jpg":"1280x960","o_23803599_1024.jpg":"1024x768","o_23803599_640.jpg":"640x480","o_23803599_480.jpg":"480x360","o_23803599_340.jpg":"340x255","o_23803599_220.jpg":"220x165","h_23803599_1280.jpg":"1280x854","h_23803599_1024.jpg":"1024x683","h_23803599_640.jpg":"640x427","h_23803599_480.jpg":"480x320","h_23803599_340.jpg":"340x227","h_23803599_220.jpg":"220x147","pp_23803599_1280.jpg":"1280x1628","pp_23803599_1024.jpg":"1024x1303","pp_23803599_640.jpg":"640x814","pp_23803599_480.jpg":"480x611","pp_23803599_340.jpg":"340x432","pp_23803599_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24412161_1920.jpg":"1920x1080","k_24412161_1280.jpg":"1280x1280","k_24412161_1024.jpg":"1024x1024","k_24412161_640.jpg":"640x640","k_24412161_480.jpg":"480x480","k_24412161_340.jpg":"340x340","k_24412161_220.jpg":"220x220","o_24412161_1280.jpg":"1280x853","o_24412161_1024.jpg":"1024x682","o_24412161_640.jpg":"640x426","o_24412161_480.jpg":"480x320","o_24412161_340.jpg":"340x226","o_24412161_220.jpg":"220x146","h_24412161_1280.jpg":"1280x854","h_24412161_1024.jpg":"1024x683","h_24412161_640.jpg":"640x427","h_24412161_480.jpg":"480x320","h_24412161_340.jpg":"340x227","h_24412161_220.jpg":"220x147","pp_24412161_1280.jpg":"1280x1628","pp_24412161_1024.jpg":"1024x1303","pp_24412161_640.jpg":"640x814","pp_24412161_480.jpg":"480x611","pp_24412161_340.jpg":"340x432","pp_24412161_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1252","hd_23427513_1920.jpg":"1920x1080","k_23427513_1280.jpg":"1280x1280","k_23427513_1024.jpg":"1024x1024","k_23427513_640.jpg":"640x640","k_23427513_480.jpg":"480x480","k_23427513_340.jpg":"340x340","k_23427513_220.jpg":"220x220","o_23427513_1280.jpg":"1280x834","o_23427513_1024.jpg":"1024x667","o_23427513_640.jpg":"640x417","o_23427513_480.jpg":"480x313","o_23427513_340.jpg":"340x221","o_23427513_220.jpg":"220x143","h_23427513_1280.jpg":"1280x854","h_23427513_1024.jpg":"1024x683","h_23427513_640.jpg":"640x427","h_23427513_480.jpg":"480x320","h_23427513_340.jpg":"340x227","h_23427513_220.jpg":"220x147","pp_23427513_1280.jpg":"1280x1628","pp_23427513_1024.jpg":"1024x1303","pp_23427513_640.jpg":"640x814","pp_23427513_480.jpg":"480x611","pp_23427513_340.jpg":"340x432","pp_23427513_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4091820 Threads: 3 Questions: 122344881 Slow queries: 53450 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 3724823 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 33 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/koliko-zaraduju-nasi-tv-voditelji-doris-nam-priznaje-radije-bih-da-sam-izgorjela-na-poslu-nego-bila-trutina-1298537 [printLink] => /scena/showbiz/koliko-zaraduju-nasi-tv-voditelji-doris-nam-priznaje-radije-bih-da-sam-izgorjela-na-poslu-nego-bila-trutina-1298537?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 719801 [name] => Zarada tv voditelja [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-06-15 08:42:43 [main_article_id] => 0 [alias] => zarada-tv-voditelja [link] => /tag/zarada-tv-voditelja ) [1] => stdClass Object ( [id] => 366096 [name] => oprah [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => oprah [link] => /tag/oprah ) [2] => stdClass Object ( [id] => 719802 [name] => Neto zarada [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-06-15 08:42:43 [main_article_id] => 0 [alias] => neto-zarada [link] => /tag/neto-zarada ) [3] => stdClass Object ( [id] => 647978 [name] => bankovni račun [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2021-08-31 07:44:20 [main_article_id] => 0 [alias] => bankovni-racun [link] => /tag/bankovni-racun ) [4] => stdClass Object ( [id] => 287162 [name] => Robert Knjaz [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => robert-knjaz [link] => /tag/robert-knjaz ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Koliko zarađuju naši tv voditelji? Doris priznaje: Radije bih da sam izgorjela na poslu nego bila trutina [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3225 [name] => Vinko Paić [username] => vinko-pai [email] => vinko-pai@sd.hr [password] => $2y$10$SknZe4UBTTiUIG6JL3R9z.dOzVdZvDxtCiEFcNkz0/F30t1p8Oo7u [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/vinko-paic-3225 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1743 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/5dd410bdfa2fba0b946f11b0784bd5df?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/25084825.jpg [galleryCount] => 10 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Shutterstock [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/25084825.jpg [title] => Shutterstock ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/23232626.jpg [title] =>

Aleksandar Stanković je odgovorio na javne prozivke oko svoje plaće na HTV-u

Biljana Blivajs/Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/24131162.jpg [title] =>

Robert Knjaz - njegova tvrtka SIROVINA I SINOVI u 2022. je ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 656.888,31 eura,a neto rezultat iznosio je 101.704,96 eura

Marko Todorov/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/23549775.jpg [title] =>

Doris Pinčić je lani ostvarila ukupni godišnji prihod od gotovo 185.000 eura

Neja Markičević/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/12547142.jpg [title] =>

Nevena Rendeli: Nekome se odluka o napuštanju HTV-a čini hrabrom, ali ima trenutaka u životu kad morate glavom kroz zid makar glava poslije boljela

Neja Markičević/Cropix ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/24857185.jpg [title] =>

Joško Lokas, kvizovi su ga proslavili...

Lucija Ocko/Cropix ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/22437838.jpg [title] =>

Tarik Filipović je već dugi niz godina jedno od najpoznatijih tv lica

Biljana Blivajs/Cropix ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/23803599.jpg [title] =>

Nikolina Pišek

Marko Miščević/cropix/ ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/24412161.jpg [title] =>

Igor Mešin i Tamara Loos, bez njih Ples sa zvijezdama ne ide...

Ranko Šuvar/Cropix ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/06/15/23427513.jpg [title] =>

Maja Ciglenečki

Damjan Tadić/Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Prije nekoliko godina nizozemski građani ostali su šokirani doznavši da neki televizijski voditelji na TV postajama koje se financiraju iz novca poreznih obveznika imaju i tri puta veću plaću od, primjerice, premijera. U javnosti su tada objavljeni podaci da neki novinari i voditelji na javnoj televiziji primaju godišnje i do 417.000 eura.

Oprah Winfrey najplaćenija je televizijska osoba na svijetu s neto vrijednošću od vrtoglavih 2,5 milijardi dolara, što i ne čudi jer je desetljećima vladala svijetom talk showa i uvijek bila temelj na osnovi kojeg se ocjenjivao uspjeh svih ostalih.

Omiljenu Oprah, koja je pred svoj mikrofon dovela najutjecajnije osobe današnjice, slijedi umirovljeni David Letterman s neto vrijednošću od 400 milijuna dolara, a visoko na listi najplaćenijih TV voditelja je i američka komičarka, LGBT aktivistica i spisateljica Ellen Degeneres, čija je neto vrijednost 380 milijuna dolara.

U Engleskoj, pak, najpopularniji voditelji, kao što su Anthony McPartlin i Declan Donnelly, godišnje zarađuju gotovo devet milijuna funti, a njihova dnevna zarada iznosi 23 tisuće funti (više od 26 tisuća eura). Pitate se ma je li to moguće. Da, da, itekako je moguće, a taj su podatak čak i potvrdili u televizijskoj kući ITV.

Sigurno vas sad zanima zarada naših TV voditelja? Sve domaće televizijske zvijezde koje sjaje na malom hrvatskom televizijskom tržištu zajedno nemaju honorar kakav dobiva najslabije plaćena američka TV zvijezda. Njihove plaće i honorari nisu ni približni onima koje dobivaju nizozemski, američki i engleski im kolege, no kad se u obzir uzmu hrvatske prilike i (ne) prilike, ne možemo kazati da su za odbaciti. Dapače!

Pa tko ne bi volio godišnje zarađivati onoliko koliko svoj bankovni račun u 365 dana uveća najplaćeniji od najplaćenijih, naš prekaljeni TV genijalac Robert Knjaz.

---

image

Robert Knjaz - njegova tvrtka SIROVINA I SINOVI u 2022. je ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 656.888,31 eura,a neto rezultat iznosio je 101.704,96 eura

Marko Todorov/Cropix
---

Prema javno dostupnim podacima, Knjazova tvrtka SIROVINA I SINOVI u 2022. je ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 656.888,31 eura. Neto rezultat poslovanja iznosio je 101.704,96 eura, a poslovni subjekt čiji je direktor sam Knjaz nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih te je imao 0 (nula) zaposlenika.

SIROVINA I SINOVI d.o.o. bavi se snimanjem i prikazivanjem filmova, a Knjaz je tvrtku osnovao još 2004. godine. Po raznim televizijama izredalo mu se bezbroj serijala, među kojima su i dandanas kultne i bezbroj puta reprizirane “Mjenjačnica”, “Svlačionica”, “Koledžicom po svijetu”, “Zaleđe”, “Hrvatski velikani”...

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru uživali smo i u serijalu “Knjaz kod Vatrenih”, a ove godine na repertoaru HRT-a prikazan je i njegov drugi serijal o životinjama. Nakon što smo odgledali “Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac”, gledali smo “Pametan kao vrana, hrabar kao jež”. Trenutačno radi na projektu koji će biti na tragu kultne “Mjenjačnice”. Sasvim zaslužena zarada za ovog radoholičara, složit ćemo se.

---

image

Nevena Rendeli: Nekome se odluka o napuštanju HTV-a čini hrabrom, ali ima trenutaka u životu kad morate glavom kroz zid makar glava poslije boljela

Neja Markičević/Cropix
---

Da je napravila dobru odluku kad je nakon 13 godina otišla s HRT-a gdje je bila na plaći, itekako se potvrdilo kod bivše TV voditeljice Nevene Rendeli. Ona je sada vlasnica dviju tvrtki za prodaju i odnose s javnošću, a po prihodima, koji su lani iznosili 385.000 eura, pretekla je dosadašnju TV prvakinju Doris Pinčić.

– Nekome se takva odluka čini hrabrom, netko bi rekao da sam glupa s obzirom na to da rijetko tko daje otkaz na “sigurnom poslu u javnoj službi”, ali ima trenutaka u životu kad morate glavom kroz zid makar glava poslije boljela.

Dobro sam o svemu promislila i shvatila da se nakon dvije godine rodiljskog dopusta ne mogu vratiti na posao na kojem sam već radila sve, od novinara početnika, preko vođenja i uređivanja velikih projekata do rada u svim redakcijama, a pritom ne vidjeti mogućnost napredovanja. Naravno da je i motivacija splasnula zbog potplaćenosti i načina rada na HRT-u.

Nedostatak meritokracije i opravdanja za status quo s nadolazećom sistematizacijom (koja stiže već desetak godina) rezultirale su sveopćim nezadovoljstvom i nije čudno da ljudi odlaze i traže svoje mjesto negdje drugdje – kazala je Nevena Rendeli kad je prije tri godine otišla s HRT-a.

---

image

Doris Pinčić je lani ostvarila ukupni godišnji prihod od gotovo 185.000 eura

Neja Markičević/Cropix
---

Voditeljica i glumica Doris Pinčić, koja ovih dana očekuje treće dijete, lani je ostvarila ukupni godišnji prihod od gotovo 185.000 eura. Njezin poslovni subjekt DPR je posljednje dvije godine poslovao s dobiti, u 2022. ostvario je neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura, te nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je dva zaposlenika.

Tvrtku je Doris osnovala 2015. godine. Primarna djelatnost je proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa. Osim honorarnog posla na HRT-u, gdje je angažirana u emisiji “Dobro, jutro Hrvatska” i plaćena po emisiji (a vodi i druge projekte, poput Dore i Splitskog festivala), voditeljica snima radijske i TV reklame za trgovačke lance, često posuđuje glas u animiranim filmovima.

Ima i kulinarski blog “Kuhinja babe Eve”, redovito na Instagramu reklamira razne proizvode, a također je i idejna autorica videomaterijala za kampanju Hrvatske turističke zajednice “Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku”.

– Smiješno mi je kad me pitaju otkud mi energija. Radije bih bila umorna i padala s nogu nego da potratim dan na ljenčarenje. Znala sam izgorjeti od posla, padala i u nesvijest, ali radije bih da sam izgorjela nego bila trutina kad pogledam u prošlost. Da skratim, hoću živjeti život – rekla je jednom Doris.

Nije tajna kako naše TV zvijezde dobar dio honorara zarade radeći u fušu, pa tako neki snimaju reklame, vode razne manifestacije i konferencije te tako dodatno naplaćuju svoju slavu i popularnost stečenu na televizijskim ekranima. Ovisno o angažmanu, honorari koje dobivaju kreću se od tisuću pa do nekoliko tisuća eura. Najveći problem s radom izvan matične kuće imaju stalno zaposleni HRT-ovci jer za svaki takav angažman moraju tražiti dozvolu od ravnatelja.

Svojedobno je tako Mirko Fodor nagrabusio zbog pretjeranog gažiranja, jer je vodio apsolutno sve, pa je tako bio Krampus, Sveti Nikola, Djed Mraz, voditelj izbora ljepote, otvaranja raznih postrojenja... Naposljetku je smijenjen s mjesta urednika Zabavnog programa, a cijela je priča završila tako da voditelji na HRT-u prije ugovaranja bilo kakvog posla sa strane moraju tražiti dozvolu vodstva kuće, ali i šefova. Isto je i na Novoj TV i na RTL-u.

– Za svaki angažman moram tražiti dozvolu nadređenih, no dosad mi još nikad nisu zabranili da nešto dodatno radim. To je valjda zato što ipak biram poslove pa nikad nisam došla s idejom da vodim nečiju svadbu ili sprovod.

---

image

Aleksandar Stanković je odgovorio na javne prozivke oko svoje plaće na HTV-u

Biljana Blivajs/Cropix
---

Ta zarada itekako popravlja i oporavlja moj budžet, ali, s druge strane, to je lova na koju se ne možeš osloniti. Bude mjeseci i kad ti ulete dva-tri fuša, a nakon toga uslijedi dugo razdoblje suše – kazala je jednom Daniela Trbović, koja je na javnoj televiziji među najbolje plaćenim voditeljima, a plaća joj, kako se pisalo prije nekoliko godina, iznosi oko dvije tisuće eura.

Jedan od rijetkih TV voditelja koji je javno obznanio svoju plaću urednik je i voditelj dugogodišnje HRT-ove emisije “Nedjeljom u dva”. Aleksandar Stanković je prije dvije godine odgovorio na prozivke saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto, koja je u nekoliko navrata iznijela različite optužbe na njegov račun.

Među ostalim, tvrdila je kako je Stanković radio za Hrvatsku gospodarsku komoru u vrijeme dok ju je vodio Nadan Vidošević te da ima plaću 2650 eura. Stanković je odbacio te navode i na Facebooku objavio da na HRT-u radi za 1808 eura.

---

image

Joško Lokas, kvizovi su ga proslavili...

Lucija Ocko/Cropix
---

Jedan od naših izvora dobro upućen u zaradu na televizijama kaže nam kako najpopularnija TV lica u svim trima kućama (HRT, RTL i Nova TV) koja ne rade honorarno nego su na stalnom poslu, bilo da je riječ o zabavnom ili informativnom programu, imaju najmanje dvije tisuće eura plaću.

Najbolje, pak, prolaze oni koji su honorarci, poput već spomenute Doris Pinčić, Barbare Kolar, Duška Ćurlića, Joška Lokasa, Tarika Filipovića, Igora Mešina, Nikoline Pišek, Tamare Loos, Zlate Muck, Maje Ciglenečki, Ive Šulentić...

Svi su oni plaćeni po emisiji, neki više, a neki manje, no često se zna dogoditi da će za vođenje samo jedne emisije, primjerice “Potjere”, “Milijunaša”, “Plesa sa zvijezdama” i slično, netko od njih za par sati zaraditi jednu prosječnu hrvatsku plaću...

---

image

Tarik Filipović je već dugi niz godina jedno od najpoznatijih tv lica

Biljana Blivajs/Cropix
------
image

Nikolina Pišek

Marko Miščević/cropix/
---

---

image

Igor Mešin i Tamara Loos, bez njih Ples sa zvijezdama ne ide...

Ranko Šuvar/Cropix
------
image

Maja Ciglenečki

Damjan Tadić/Cropix
---

 

 

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Shutterstock Biljana Blivajs/Cropix Marko Todorov/Cropix Neja Markičević/Cropix Neja Markičević/Cropix Lucija Ocko/Cropix Biljana Blivajs/Cropix Marko Miščević/cropix/ Ranko Šuvar/Cropix Damjan Tadić/Cropix
Biljana Blivajs/Cropix

Aleksandar Stanković je odgovorio na javne prozivke oko svoje plaće na HTV-u

Marko Todorov/Cropix

Robert Knjaz - njegova tvrtka SIROVINA I SINOVI u 2022. je ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 656.888,31 eura,a neto rezultat iznosio je 101.704,96 eura

Neja Markičević/Cropix

Doris Pinčić je lani ostvarila ukupni godišnji prihod od gotovo 185.000 eura

Neja Markičević/Cropix

Nevena Rendeli: Nekome se odluka o napuštanju HTV-a čini hrabrom, ali ima trenutaka u životu kad morate glavom kroz zid makar glava poslije boljela

Lucija Ocko/Cropix

Joško Lokas, kvizovi su ga proslavili...

Biljana Blivajs/Cropix

Tarik Filipović je već dugi niz godina jedno od najpoznatijih tv lica

Marko Miščević/cropix/

Nikolina Pišek

Ranko Šuvar/Cropix

Igor Mešin i Tamara Loos, bez njih Ples sa zvijezdama ne ide...

Damjan Tadić/Cropix

Maja Ciglenečki

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/koliko-zaraduju-nasi-tv-voditelji-doris-nam-priznaje-radije-bih-da-sam-izgorjela-na-poslu-nego-bila-trutina-1298537 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=166c85c6e4718f9772140e44c148b70d296e3f58 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Koliko+zara%C4%91uju+na%C5%A1i+tv+voditelji%3F+Doris+priznaje%3A+Radije+bih+da+sam+izgorjela+na+poslu+nego+bila+trutina&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fkoliko-zaraduju-nasi-tv-voditelji-doris-nam-priznaje-radije-bih-da-sam-izgorjela-na-poslu-nego-bila-trutina-1298537 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fkoliko-zaraduju-nasi-tv-voditelji-doris-nam-priznaje-radije-bih-da-sam-izgorjela-na-poslu-nego-bila-trutina-1298537 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"ZVIJEZDE I EURI"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8480"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizZVIJEZDE I EURI

Koliko zarađuju naši tv voditelji? Doris priznaje: Radije bih da sam izgorjela na poslu nego bila trutina

Piše Vinko Paić
15. lipnja 2023. - 08:48

Prije nekoliko godina nizozemski građani ostali su šokirani doznavši da neki televizijski voditelji na TV postajama koje se financiraju iz novca poreznih obveznika imaju i tri puta veću plaću od, primjerice, premijera. U javnosti su tada objavljeni podaci da neki novinari i voditelji na javnoj televiziji primaju godišnje i do 417.000 eura.

Oprah Winfrey najplaćenija je televizijska osoba na svijetu s neto vrijednošću od vrtoglavih 2,5 milijardi dolara, što i ne čudi jer je desetljećima vladala svijetom talk showa i uvijek bila temelj na osnovi kojeg se ocjenjivao uspjeh svih ostalih.

Omiljenu Oprah, koja je pred svoj mikrofon dovela najutjecajnije osobe današnjice, slijedi umirovljeni David Letterman s neto vrijednošću od 400 milijuna dolara, a visoko na listi najplaćenijih T...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 13:05