StoryEditorOCM
ShowbizPRIZNALA GREŠKU

Karleuša o aferi s Vranješom koja je tresla regiju: Neću ni izgovoriti to ime. To što je on meni napravio rade bijednici

Piše I. P.
17. prosinca 2023. - 17:51

Prije četiri godine regiju je tresla afera između Jelene Karleuše i nogometaša Ognjena Vranješa. Jelena je u braku s bivšim nogometašem Duškom Tošićem, a ni danas joj nije oprostio aferu s Vranješom. 

Kako je pjevačica ispričala, sve je počelo nakon što je čula priče o suprugovoj nevjeri. 

- Onda sam ja, kao i svaka žena, imala potrebu osvetiti se. To se otrgnulo mojoj kontroli. Uhvatila sam se crnog đavla koji je iskoristio naš videopoziv. Snimio je to bez moje dozvole i znanja i poslao svim medijima. To rade najgori bijednici, najgori ološi i pi*ke - bez dlake na jeziku je rekla za Informer, prenose 24sata.

Naime ona je, kako tvrdi, imala on line aferu s Vranješom. Dodala je kako ju je Vranješ potom eksplicitnim fotografijama ucjenjivao, a sprski mediji su je iskoristili. 

image

Ognjen Vranješ

Matteo Cogliati/Hans Lucas Via Afp

- Da se radilo o bilo kome drugome ne bi bilo toliko atraktivno, ali ja se zovem Jelena Karleuša. Ucjena je bila da se razvedem od Duška što ja nisam htjela - rekla je. 

Ipak, priznala je da je pogriješila što se upuštala u ikakav odnos s Vranješom. 

- Ja namjerno neću nikad izgovoriti to ime. Moram reći da je to bila jedna moja on line greška, koju sam ja skupo platila. Nije čak bila ni avanturica. Prihvaćam odgovornost da sam ja kriva za sve - iskreno je rekla.

Brak s Duškom Tošićem i danas joj pati. Nije joj oprostio. 

- Dušku sam oprostila sve što je radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Medijsku bruku gdje je on predstavljen kao rogonja, nije mogao prijeći. Ja ću Duška uvijek voljeti, ali jednom kad se te stvari dese i iskidaju se niti, uvijek bi se vraćali na to, a ne treba - priznala je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:15