StoryEditorOCM
Showbiznina martina

Kakva promjena! Naša pjevačica pokazala kako je nekad izgledala, imala je 150 kilograma: ‘Uskraćivala sam si život...‘

Piše Scena SD
9. kolovoza 2023. - 07:00

Pjevačica Nina Martina Korbar (30) koja se prije pet godina natjecala u showu ‘Život na vagi‘ podijelila je na društvenim mrežama fotografiju kako je izgledala prije devet godina kada je imala 150 kilograma.

- Trinaest godina sam pronalazila načine kako, ubijala sam se psihički, fizički, emotivno, uskraćivala sam si život i onda sam napokon pronašla put i shvatila - trebam promijeniti svoj način razmišljanja i način na koji živim život. 

Treniram, biram bolje jesti, zdravije, biram jesti pametno, biram živjeti aktivno, biram živjeti punim plućima i da, nekad ne ide po planu i nekad se vratim tri stepenice unazad, ali se onda četiri pomaknem naprijed. Ova borba je drugačija jer sam promijenila sebe kako treba i iznenadim se često koliko sam bolje - napisala je Nina Martina.

U emisiji RTL-a izgubila je čak 40 kilograma, a danas se bavi pjevanjem te je ponosna vlasnica teretane i food bara u Zagrebu.

Također je s kolegom iz showa Mariom Mandićem pokrenula i program mršavljenja kojima žele pomoći drugima u borbi protiv samog sebe.

- Jako smo ponosni i sretni. Oboje smo bili pretili i dobili smo tu borbu pa danas, kad vodimo puno bolji život, aktivni smo, jedemo bolje, imamo svoju teretanu koja pruža drugačiji pristup vježbanju, razmišljali smo da bi bilo super ponuditi ljudima hranu koja je brza, a zdrava i ukusna i tako smo još jednu svoju ideju pretvorili u djelo. Sve na meniju sastavljali smo i isprobavali sami. Već nekoliko godina oboje vodimo drugačiji život kad su zdrava prehrana i trening u pitanju, to je sada dio nas i svi recepti su naši - kazala je svojedobno ova Zagrepčanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 14:39