StoryEditorOCM
ShowbizKOJI RAD NOGU

Jeste vidjeli kako je Splićanin Luciano ‘skinuo‘ Indiru? Morate ovo vidjeti! Reagirala i pjevačica, evo što kaže

Piše Scena SD
18. ožujka 2024. - 08:29

Vrsnog splitskog plesača i nepresušno vrelo energije "gljiva" je sinoć baš pomazila - u "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovio je izvođačicu koju poznaje u dušu, jer je njezin dugogodišnji fan!

Luciano Plazibat, ako niste gledali, sinoć se sjajno transformirao u Indiru Levak, pjevačicu čija mu energija savršeno odgovara, a i na čijim je koncertima više puta bio.

Indirine energične pokrete nogama i rukama "skinuo" je totalno, te donio na scenu hit grupe Colonija "Plamen od ljubavi".

Zanimljivo je da je sve iz publike pratio i Boris Đurđević, autor pjesme, kao i svih hitova vinkovačke dance grupe, koja je upravo s Indirom imala svoje najzvjezdanije godine.


"Donio si tu jednu luđačku Indirinu energiju. Ljudi svi misle da je Indira ovakva samo na pozornici, no varaju se. Oni koji je poznaju privatno, znaju da je ona upravo ovakva kakav si ti večeras bio. Mogu ti samo reći bravo" - komentirao je član žirija Mario Roth.

"Imate li ovdje infuziju?" - našalio se autor pjesme Đurđević, dodajući kako jedva čeka čuti Indirinu reakciju. A Indira je na Instagramu reagirala ovako:

image

... i Indirina reakcija na Instagramu na njegov nastup

Instagram

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:49