StoryEditorOCM
Showbizbez problema

Jeste li znali da možete iznajmiti Ronalda? Evo koliko košta druženje s najpoznatijim nogometašem na svijetu

Piše SCENA SD
8. svibnja 2023. - 08:47

Ronaldo je bez sumnje najplaćeniji nogometaš na svijetu, barem otkada je s Al Nassrom sklopio ugovor vrijedan 200 milijuna eura godišnje, piše Sportsport.ba.

Bivši napadač Manchester Uniteda i Real Madrida od svog dolaska je potpuno transformirao pogled kojeg ljudi s bliskog istoka imaju na nogomet, a do sada je zabio osam golova, uključujući dva hat-tricka - bez obzira na činjenicu da ima 38 godina.

Ronaldo trenutno zarađuje 580.000 eura dnevno i 24.100 funti po satu, a da biste se družili sa slavnim Portugalcem na nekoliko sati - potrebno je platiti.

Novinari Der Spiegela prije nekoliko godina su otkrili koliko košta iznajmljivanje Ronalda na nekoliko sati.

U njihovoj knjizi se navodi da je Mobily, saudijska telekomunikacijska kompanija sklopila ugovor s kompanijom zaduženom za prava na lik koja zastupa Ronalda. Tada je kompanije iznajmila Ronalda na 4 i pol sata, a tijekom tog vremena sportaš se fotografirao, potpisivao je dresove i napravio dvije objave na društvenim mrežama. Ova usluga koštala je dva milijuna eura. 

Nakon preseljenja u Rijad, Ronaldo i njegova pratnja, uključujući njegovu obitelj i prijatelje, zaposlenike i osiguranje, smjestili su se u hotelu Four Seasons, gdje su iznajmili 17 soba.

Prema medijskim izvještajima, Ronaldo je hotel plaćao 280.000 eura mjesečno, ali su se on i njegova ekipa naknadno preselili u, vjeruje se, ekskluzivni kompleks s velikim osiguranjem i lakim pristupom restoranima, trgovinama, teretanama i drugim sadržajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:38