StoryEditorOCM
Showbiztrokut ljubavi

Irina Shayk i Bradley Cooper u Veneciji razmjenjuju nježnosti, njen sadašnji partner Tom Brady uopće nije ljubomoran

Piše mozaik sd
30. kolovoza 2023. - 11:18

Ruska manekenka Irina Shayk prije nekoliko dana podijelila je nekoliko trenutaka s odmora s bivšim partnerom, holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom i njihovom kćeri Leom de Seine.

Poznata ljepotica objavila je i selfie bivšeg zaručnika koji je pozirao bez majice.

Bivši par očito se dobro zabavlja, vidi se kako uživaju u čarima Venecije, gdje počinje Mostra.

Američki glumac došao je u Veneciju na premijeru svog novog filma "Maestro", a nema sumnje da ćemo, s njim ili bez njega, na crvenom tepihu vidjeti i Irinu Shayk.

Paparazzi su ih u više navrata uočili kako se grle, a Bradley je snimljen i kako nježno dodiruje Irinino rame tijekom ručka, prenosi Glossy.

Kako prenosi Daily Mail, igrač američkog nogometa Tom Brady, s kojim je Irina Shayk odnedavno u emotivnoj vezi, nema ništa protiv zajedničkog odmora.

- Tom misli da je sjajno što se ona zajedno s Bradleyjem brine o djetetu jer on ima takav odnos i sa svojim bivšima, manekenkom Giselle Bundchen i glumicom Bridget Moynahan pa uopće nije ljubomoran kad Irina provodi vrijeme s njim i njihovim djetetom - rekao je izvor blizak sportašu. Dapače, oduševljen je koliko je obitelj njegove nove djevojke skladna.

- Tomu je to drago vidjeti jer je obiteljski čovjek i zna kroz što Irina prolazi pa je još više poštuje jer je majka i nosi se sa svim tim, što nije lako - dodao je anonimni izvor.

image

Tom Brady pokazao je veliko razumijevanje za druženje svoje sadašnje partnerice i Bradleyja Coopera

Emmanuel Dunand/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:02